توضیحات
پروژه آموزشی بررسی مقاله اثر بستن مجدد با سرعت بالا بر بازیابی ولتاژ تاخیری ناشی از خطا
چکیده مقاله (ترجمه ماشینی)این مقاله اثر بر روی بازیابی ولتاژ تاخیری ناشی از خطا (FIDVR) بسته شدن مجدد با سرعت بالا بر روی یک خطا را ارائه میکند. از آنجایی که بیشتر خطاهای سیستم، خطاهای موقت یا گذرا هستند، باز کردن خودکار به طور گسترده در سراسر صنعت برای کاهش زمان قطع استفاده می شود. با این حال، اگر بازیابی ولتاژ پس از رفع یک خطا کند باشد و اگر خطا ماهیت دائمی داشته باشد، بازیابی خودکار روی یک خطا می تواند زمان بازیابی ولتاژ را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. این امر به ویژه در موردی صادق است که عیب را نمی توان فوراً پاک کرد. این ممکن است به این دلیل باشد که خط دارای طرح حفاظتی پایلوت نیست یا خلبان از سرویس خارج شده است و خطا در خارج از محدوده دسترسی منطقه 1 قطع کننده انتهایی در حال بسته شدن مجدد قرار دارد. این مقاله شبیهسازی این سناریو را در برخی از خطوط 230 کیلوولت در اطراف منطقه مترو آتلانتا ارائه میکند. در نهایت، این مقاله همچنین چند گزینه راهحل را مورد بحث قرار میدهد، اگر بسته شدن خودکار روی یک خطا، خطر یک رویداد FIDVR را ایجاد کند. شرایط نمایه – بسته شدن مجدد با سرعت بالا، بسته شدن مجدد خودکار، FIDVR، بازیابی ولتاژ، پایداری ولتاژ
معرفی
بازیابی ولتاژ تاخیری ناشی از خطا پدیده ای است که در آن ولتاژ سیستم برای چندین ثانیه پس از رفع خطای انتقال، انتقال فرعی یا توزیع در سطوح کاهش قابل توجهی باقی می ماند [1]. این می تواند منجر به از دست دادن بار و تولید یا فروپاشی سریع ولتاژ شود. به طور کلی، موتورهای القایی با بار زیاد تمایل دارند در طول دوره ولتاژ پایین ایجاد شده توسط یک خطا در سیستم که منجر به کاهش بیشتر ولتاژ انتقال می شود، سرعت را کاهش داده و توان راکتیو بیشتری مصرف کنند. عوامل اصلی در بازیابی آهسته ولتاژ به دنبال یک خطا عبارتند از مدت زمان و نوع خطا، محل خطا و عدم پشتیبانی دینامیک MVAR روی سیستم و همچنین نفوذ زیاد بار موتور القایی. در 30 ژوئیه 1999، منطقه کنترل جنوبی یک رویداد چند خطا را تجربه کرد که طی آن سیستم انتقال بازیابی ولتاژ تاخیری را تجربه کرد که تا 15 ثانیه طول کشید [2]. در نتیجه 1900 مگاوات بار از بین رفت. علاوه بر تلفات بار، هفت واحد تولید با مجموع خروجی 1065 مگاوات، در طول یا چند دقیقه پس از رویداد، خاموش شدند. ذکر این نکته ضروری است که تنها 100 مگاوات بار به دلیل عملکرد قطع کننده برق قطع شده است. بنابراین بیشتر بار از دست رفته به دلیل حفاظت موتور القایی بود. شکل 1 ولتاژ اندازه گیری شده در یک نیروگاه تولید را در فاصله 50 مایلی از محل خطا برای این رویداد نشان می دهد. همچنین در طی این رویداد از بسته شدن مجدد خودکار برای به حداقل رساندن مدت زمان قطعی های ناشی از آن استفاده شد.
بخشی از بررسی تخصصی مقاله
1-منظور از پدیده FIDVR چیست؟ مضرات آن چیست؟
پدیده “FIDVR” یا “بازیابی تاخیری ولتاژ ناشی از خطا”، پدیدهای است که در آن ولتاژ سیستم بعد از برطرف شدن خطا به طور آنی بازیابی نمیشود و با تاخیر زمانی چند ده ثانیه میتواند مواجه شود. این پدیده در سطح ولتاژ انتقال، فوق توزیع و یا توزیع میتواند بوجود آید. نتیجه این پدیده، قطع بار قابل توجه یک ناحیه در اثر عملکرد سیستمهای حفاظتی بارهای موتوری و به دنبال آن از دست رفتن بخش قابل توجهی از تولید و به عنوان نتیجه ثانویه، افزایش ولتاژ سیستم به دلیل از دست رفتن بار است. نتیجه مخربتر، فروپاشی سریع ولتاژ است.
پدیده FIDVR اثرات مختلفی روی سیستم قدرت از جمله در حوزه کیفیت توان خواهد گذاشت. این پدیده در حقیقت یک شکل خاص از افت ولتاژ است که بازیابی ولتاژ به طور آنی انجام نمیشود و با تاخیر چند ده ثانیه مواجه است و میتواند سبب قطع فیدرها و مصرفکنندههای زیادی شود.
عوامل اصلی در بازیابی تاخیری ولتاژ ناشی از خطا شامل نوع و زمان خطا، محل خطا، فقدان پشتیبانی دینامیکی توان راکتیو و عملکرد ریکلوزر در سیستم با نفوذ بالای بارهای موتور القایی است.
2- چگونه ایجاد میشود؟
باتوجه به نفوذ موتورهای القایی تکفاز در بار سیستم قدرت، مساله FIDVR نسبت به قبل، اهمیت دو چندانی پیدا کرده است. زمانی که خطا رخ میدهد و ولتاژ به زیر ولتاژ روتور قفل موتورها میرسد، ولتاژ سیستم در بازیابی به مقدار قبل از خطا دچار تاخیر میشود. علت آن، جریان و توان راکتیو زیادی است که موتورها در حالت روتور قفل از سیستم دریافت میکنند و جریانی معادل پنج تا شش برابر جریان نامی باعث افت شدید ولتاژ برای چند ثانیه میشود. این وضعیت تا قبل از عملکرد حفاظت اضافه جریان موتورها ادامه پیدا خواهد کرد. زمانی که موتورها با عملکرد رلههای حرارتی از سیستم جدا میشوند، ولتاژ شروع به بازیابی میکند، هرچند که ممکن است بعد از قطع موتورها و به دلیل حضور جبرانسازهای توان راکتیو نظیر بانکهای خازنی، اضافه ولتاژهایی نیز رخ دهد. نمونهای از پدیده FIDVR در شکل (1) نشان داده شده است.
پروژه آموزشی بررسی مقاله اثر بستن مجدد با سرعت بالا بر بازیابی ولتاژ تاخیری ناشی از خطا توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده .
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
درصورتیکه این پروژه دقیقا مطابق خواسته شما نمی باشد، با کلیک بر روی کلید زیر پروژه دلخواه خود را سفارش دهید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.