توضیحات
عنوان فارسی: طراحی سیستم پایدار سازی قدرت به وسیله کنترل PID
عنوان انگلیسی مقاله:
DESIGNING POWER SYSTEM STABILIZER WITH PID CONTROLLER
چکیده
تثبیت کننده های برق برای تولید سیگنال های کنترل برای سیستم های شبیه سازی شده و هم چنین کاهش نوسان های سیستم هایی با قدرت فرکانس پایین می باشد . روش های مختلف و متنوعی برای غلبه بر گسل های سیستم های تثبیت قدرت پایدار سیستم ها که ما می توانیم آنها را منطق فازی ؛ الگوریتم ژنتیک و یا شبکه های عصبی و PID و کنترل کننده های PI بنامیم . در این مقاله سعی براین است که از PID ها برای کنترل سیستم ها استفاده کنیم . می توانیم پاسخ صحیحی را به PID ها کنترل کننده به وسیله این مقاله بدهیم .
معرفی
سیستم های قدرت معمولا دارای اختلالات فراوانی هستند . این اختلالات اکثرا منجرا به کاهش فرکانس پایین در نوسان های سیستم های قدرت خواهند شد . ناپایداری دینامیکی سبب پیچش درسیستم ها خواهد شد که این امر چندان خوشایند نمی باشد . در دو دهه گذشته مکمل های سیستم های کنترل سبب تحرک و پویایی دینامیکی در سیگنال های کنترل برای تحریک ژنراتور شده است .
امروزه ؛ سیستم های پایدار کننده قدرت کلاسیک ( PSS ) به طور بسیار گسترده ای در نیروگاه ها شبیه سازی و مورد استفاده قرار می گیرد . ضریب پایداری کنترل قدرت براساس سیستم های خطی بنا شده است . به طورتقریبی طرحی از اجزای سیستم های قدرت با توجه به نوع ساختار تشکیل دهنده آنها سبب فروریزش و بهره برداری از رله های حفاظتی می شود . پایدارکننده های کلاسیک برای راندمان های بالا در محدوده عملکردی خودشان توصیه نمی شوند .
درسال های اخیر ؛ روش های مختلفی برای طراحی سیستم های غیر خطی ازجمله تکنیک های کنترل تطبیقی ؛ هوش مصنوعی پیشنهاد شده است .
پیشرفت های اخیر در حوزه طراحی و ساخت شبیه سازها ؛ نه تنها استفاده از این تجهیزات را در سیستم های واقعی ممکن ساخته است بلکه استفاده از آنها را نیز اسان تر کرده است . تکنیک های به کاربرده شده در هوش مصنوعی مبتنی بر روابط سلسله مراتب فازی هم چنین الگوریتم های جستجوی هوشمند مانند الگوریتم زنتیک ؛ و هم چنین الگوریتم جستجو سبب ازدحام در در الگوریتم های در حال توسعه شده است . دراین مقاله سعی شده است تا حد ممکن ازسیستم های قدرت PID استفاده شود .
سیستم تست کندور
سیستم تست کندور که در شکل 1 نشان داده شده است از دومنطقه به طور کامل متقارن و همگن که توسط دو خط 230 کیلو ولت به طول 220 کیلومتر تشکیل شده است . در هر منطقه با دو روتور عمل کننده یکسان به عنوان ژنراتور نیروگاه حرارتی 20 کیلووات / 900 مگاوات که به یک ترانسفورماتر ( T1 , T2 , T3 , T4 ) متصل می باشد.
در سیستم های همگام ( G1 , G2 , G3 ,G4 ) در کلیه مناطق دارای پارامترهای یکسان به جز برای مناطقی که اینرسی هایی که H= 6.5s برای همه ژنراتور در منطقه 1 و H=6.175s برای همه ژنراتور در منطقه 2 می باشد . ایستگاه های نیروگاه های حراتی دارای تنظیم کننده سریع و یکسان سرعت با افزایش 200 برابر در تمامی نقاط می باشد . هر ژنراتور در حدود 700 مگاوات تولید خواهد داشت .
بارها در تمامی نقاط به مانند بارهای الکترون ثابت فرض می شود . منطقه 1 و منطقه 2 967 مگاوات ( L 1 ) و 1767 ( L2 ) ؛ به این ترتیب که ولتاژ بار پروفایل با نصب خازن های ( C1 , C2 ) در تمامی سطح منطقه به 187 MVAr می رسد . منطقه 1 به منطقه 2 دو خط برق و یک خط پیچشی با سطح های 413 مگاوات و 353 مگاوات انتقال می دهد .
شکل شماره 1 . سیستم آزمایش کندور
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.