توضیحات
عنوان فارسی: تغییرات حداقل گذرای خازن
عنوان انگلیسی مقاله:
MINIMAL TRANSIENT SWITCHING OF CAPACITORS
چکیده
بانک های بزرگ خازنی معمولا برای جبران تقاضا پیش فعالیت ها و فعالیت های دوباره مراکز بزرگ صنعتی و تجاری مورد استفاده قرار می گیرند . هنگامی که برای تغییر درسیستم های گذرا خازنی مکانیکی قطع کننده اقدام شود ممکن است اختلالات کوتاه زود رسی در جریانات و اطلاعات تماس شکن و همچنین وقفه کوتاهی در جریان خازن ها ایجاد شود .
در حالی که بسیاری از سوئیچ های تریستور موجود جدید نمی باشند و بسیاری از مراکز صنعتی در حال تعویض آنها به وسیله بانک مخازن می باشند . مقالات علمی بسیاری وجود دارد که درباره این مطالب به ما اطلاعات بسیاری مهمی می دهد .
دراین مقاله تلاش ما براین است که با ارائه یک مطالعه مقایسه ای بین چند مورد از تنظیمات مختلف سه فازی با استفاده از سوئیچ های نیمه هادی در نظرگرفته برای سیستم های توزیع ( 600 ولت ) راهکاری مناسب را ارائه دهیم .
تجزیه و تحلیل نظری و تئوری ساده ما را قادر به محاسبه استفاده بهینه از زمان تغییرات سوئیچ ها برای حداقل رساندن تغییرات گذرا می کند. این محاسبات به شکل و مقاومت ظاهری سیستم و همچنین ولتاژ اولیه خازن بستگی دارد.
مقدمه
سیستم های توزیع بانک های خازنی اغلب برای جبران ضریب قدرت استفاده می شود . خازن ها می توانند در سرتاسر موجودات و جاندارن ازجمله گیاهان ؛ هم چنین در یک محل واحد و انواع تجهیزات واکنشی در کارخانه نصب و تجهیز بشوند.
استفاده از بانک های خازنی برای مراکز فعال بسیار بزرگ و استفاده از بانک خازنی منفرد درمکان های کوچک مانند درب ورودی کارخانه ها برای مراقبت و نگهداری از بارهای الکتریکی مورد استفاده قرار می گیرد . هزینه بانک های خازنی ثابت معمولا قابل قبول هستند . استفاده از کامپیوترها و تجهیزات برای تعیین وتغییر تعداد بهینه خازن ها باتوجه به شرایط واقعی کارخانه ها به طور چشم گیری روبه رشد می باشد .
تغییرات بزرگ خازنی بر مبنای سیستم های سه فازی سرمنشا مشکلات عدیده می باشد. این تغییرات از لحاظ منطق خازن ها امری غیر قابل قبول می باشد . با این حال می توان گفت تغییرات مرتب و متوالی در ساعت های متوالی از شبانه روز می تواند مشکلات غیر قابل جبرانی را پدید بیاورد . اختلالات جریان در تغییر حالات با جریان های بزرگ همواره مشکلات شدید تری را به همراه خواهد داشت . اگر چه نه به صورت محدود می تواند به راحتی تغییراتی را بسیار بیشتر از ده بار ظرفیت فعلی خازن ها در دامنه خارجی آنها ایجاد نماید که این دامنه خارجی به شکل و مقاومت ظاهری و لحظه تغییر حالت خازن وابسته باشد . این تغییرات می تواند باعث افت ولتاژ قابل توجهی در جریانات بشود که خود این امر سبب نقص و خرابی در سیستم و تجهیزات را به دنبال خواهد داشت هم چنین با توجه دامنه تغییرات زیاد این جریانات خود سبب بروز مشکلات زیاد ازجمله سایش زودرس در خازن ها که خود سبب ازدست رفتن اطلاعات مکانیکی و کوتاه می شود .
بر خلاف قطع کننده های مکانیکی، تریستور ها اجازه دقیق کنترل ونظارت گام به گام تعویض و از بین بردن جریانات گذرا را دارا می باشند . هنگامی که تریستورها دریک لحظه زمانی مشخص با تغییر ولتاژ از آند به کاتد سبب تغییر قطبیت می شود دامنه گذرا تغییرات قابل توجهی را به همراه خواهد داشت . در گذشته استفاده از این روش در مراکز و تاسیسات صنعتی موردتوجه بوده است . بااین حال با مقالات معتبر علمی کمی در مورد خازن های الکترونیکی نوشته شده است . با علم به دانش نویسندگان این حوزه ؛ نظرات مختلفی را درباره مزایا و معایب تنظیمات تغییرات خازن ها از 11 تا 61 نوشته شده است. این مقاله سعی بر انجام یک مطالعه مقایسه ای در مورد مدارهای الکتریکی را در سر دارد . علاوه بر این ارائه جامع و تحلیلی مناسب برای دستیابی به رویکرد مناسبی برای رسیدن به زمان بهینه تعویض و تغییر مناسب را در بر دارد .
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.