توضیحات
عنوان فارسی: زمان واقعی سیگنال های AE به وسیله انتقال زمان کوتاه فوریه و انتقال موجک
عنوان انگلیسی:
REAL-TIME DENOISING OF AE SIGNALS BY SHORT TIME FOURIER TRANSFORM AND WAVELET TRANSFORM
چکیده
روش لیزری AE یک تکنیک شناسایی AE بدون تماس است که از اینفرومتر لیزری به عنوان سنسور استفاده می کند. این روش کمتر با مشکلات زیست محیطی مواجه است و می تواند برای اهداف گسترده تری نسبت به سنسورهای PZT مرسوم مورد استفاده قرار بگیرد. اگرچه، روش لیزری AE باید حساسیتش افزایش یابد چرا که سطح نویز اینفرومتر لیزری بیشتر از سنسورهای PZT است. در این پژوهش روش کاهش اجزای نویز سیگنال خروجی اینفرومتر لیزری مورد بررسی قرار می گیرد. سیگنال های خروجی از اینفرومتر لیزری به صورت مداوم همراه با فرکانس نمونه 10 مگاهرتزی رکورد شدند و به وسیله روش تحلیل زمان- فرکانس نمودارهای طیف سنجی انتقال یافتند (اطلاعات اندازه زمان- فرکانس). پس از اینکه جزء نویز دار از نمودار طیف سنجی برداشته شد، انتقال معکوس برای به دست آوردن سیگنال های AE واضح در محدوده زمانی مورد استفاده قرار می گیرد. تست شناسایی AE شبیه سازی شده مورد استفاده قرار گرفت تا تاثیر طرح کاهش نویز مورد تایید قرار بگیرد. در نتیجه سیگنال های ضعیف AE پنهان شده در نویز بازیابی و بهبود حساسیت سیستم لیزری AE مشخص شد. پردازش زمان واقعی جریان می تواند در حدود 100 رخداد بر ثانیه باشد.
کلیدواژه: کاهش نویز، ضبط مداوم شکل موج، انتقال زمان کوتاه فوریه، انتقال موجک
معرفی
سنسورهای PZT AE مرسوم را به دشواری می توان تحت شرایط سخت محیطی مورد استفاده قرار داد. برای مثال، سنسور AE مرسوم نیاز به راهنمای موج یا مقداری مکانیزم پرهیز از گرما نیاز دارد، در صورتی که دمای آزمایش بالاتر از دمای کوری PZT باشد. در مورد دیگر، سنسورهای PZT غالبا نمی توانند به مواد مورد استفاده در طول فرایند تولید ضمیمه شوند. بنابراین، روش لیزری AE ایجاد شده است تا اندازه گیری مستقیم AE تحت شرایط سخت محیطی به وسیله شناسایی بدون تماس AE همراه با اینفرومتر لیزری انجام شود. گرچه حساسیت روش لیزری AE باید افزایش پیدا کند چرا که سیگنال های خروجی جزء نویز دار از اینفرومتر لیزری بزرگتر سنسورهای PZT مرسوم است. محدود کردن فرکانس یکی از روش های مهم برای بهبود حساسیت است. اگرچه محدودیت آنالوگ مرسوم برای شکل موج خروجی اینفرومتر بسیار تاثیرگذار است چرا که جزء نویز دار نزدیک به گستره فرکانس تاثیر گذار بر روی سیگنال این جزء است. پردازش سیگنال دیجیتال (DSP) سیستم می تواند کاهش نویز منعطف تر و بهتری نسبت به سیستم آنالوگ انجام دهد. در این پژوهش، روشی با عملکرد بالا برای کاهش نویز سیگنال خروجی از اینفرومتر لیزری مورد بررسی قرار گرفت. شکل موج مربوط به اینفرومتر لیزری به طور مداوم نمونه برداری شد و یک بار با استفاده از روش های تحلیل زمان- فرکانس به نمودار طیف سنجی انتقال یافت.
تحلیل زمان- فرکانس
تحلیل زمان- فرکانس روشی برای تبدیل یک شکل موج به یک نمودار طیف سنجی است. در این پژوهش، انتقال زمان کوتاه فوریه (STFT) و انتقال موجک (WT) به عنوان روش های تحلیل زمان- فرکانس مورد استفاده قرار گرفت. در روش STFT، یک طول موج بلند به بخش های کوتاه تقسیم می شود که هر بخش به وسیله انتقال فوریه با استفاده از فرمول زیر مورد پردازش قرار می گیرد.
در این معادله s(t) شکل موج بخش بندی شده، w(t-τ) تابع روزنه، f فرکانس و F(τ,f) نتیجه STFT هستند. در حالی که در روش انتقال موجک، سیگنال اصلی به عنوان جمع مقیاس بندی و انتقال شکل موج کوتاه قطعی که موجک اصلی نامیده می شود به صورت زیر است:
در این معادله h(f) موجک اصلی است، a عامل مقیاس بندی، b عامل انتقال و w(a,b) نتیجه WT است. انتقال فوریه اطلاعات زمانی را در بخش انتقال از دست می دهد چرا که دارای موج معمولی است. پس در صورتی که طول این بخش کوتاه تر باشد، وضوح زمان STFT بهبود پیدا می کند، ولی وضوح فرکانس کاهش پیدا می کند. بنابراین، محاسبات کمتر و وضوح کمتر STFT برای تخمین شکل موج بلندتر بهتر می باشد و انتقال موجک وضوح بالا و محاسبات دقیق تری برای تخمین نزدیک تر شکل موج کوتاه بهتر است. استفاده معنادار از هر دو روش مهم است.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه لطفا از گزینه افزودن به سبد خرید استفاده فرمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
سفارش ترجمه مقاله
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.