توضیحات
عنوان فارسی: محلی سازی فرستنده REM فعال برای سناریوهای اد هاک
عنوان انگلیسی:
REM-enabled transmitter localization for ad hoc scenarios
چکیده
شبکههای اد هاک یک الگوی مشهور شبکههای بیسیم با توجه به استقلال زیرساختها و تطبیق توپولوژی شبکه پویا است. ویژگیهایشان آنها را برای شرایط اضطراری مانند بلایای طبیعی و یا درگیریهای نظامی مناسب میسازد. نقشههای محیطی رادیویی (REMS) نیز این اواخر در ارتباطات بیسیم و شبکههای اجتماعی بسیار برجسته شدهاند. یک معماری REM عمومی شامل جعبهابزارهای مختلف است که از الگوریتم پردازش علامت که تولید یا استنتاج دانش محیطی رادیو بر اساس ورودیهای محیطی رادیو استفاده میکنند. با این حال، نصب REMS قابلاعتماد و کارآمد در سناریوهای پویا با بسیاری از چالشهای عملی، مانند توپولوژی پویا شبکه، پویایی محیطی و عدم قطعیت، ناهمگنی دستگاه و غیره مواجه میشود. این مقاله به جعبهابزار محلی سازی فرستنده از چارچوب REM، شامل تکنیکهای محلی سازی آن و راهحلها و کاربرد آنها به سناریو های شبکه ad hoc با تمرکز خاص بر چالشها و مسائل به وجود آمده در محیطهای پویا، تمرکز دارد.
مقدمه
با ظهور مداوم خدمات بیسیم جدید و رشد نمایی کاربران دادههای ویا دستگاههای بیسیم به طور مداوم باعث افزایش تقاضای منابع ترافیک بیسیم میشود. این تحقیق و توسعه از طیف گستردهای از فن آوری های شبکه و ارتباطات بیسیم در چند دهه اخیر الهام گرفته است. با توجه به اینکه زیرساختهای استقلال و توانایی را به هر نقطه و در هر زمان استفاده میشود، اهمیت شبکه ad hoc [1] را مرتباً بالا میبرد. سناریوهای عملیاتی آنها گسترده است و میتواند از شبکههای در مقیاس کوچک استاتیک به شبکههای در مقیاس بزرگتر تلفن همراه و پویا متغیر باشد. علاوه بر برنامههای کاربردی تجاری، شبکههای ad hoc به خصوص از دیدگاه ارتباطات ایمنی نظامی و عمومی حیاتی است. شبکه ad hoc به ارتش اجازه میدهد تا استفاده از فناوری شبکه به امری عادی برای ایجاد و حفظ تبادل اطلاعات قابلاعتماد بین اشخاص نظامی تبدیل کند.
نقشههای محیطی رادیویی (REMS) [2] به تازگی در پژوهش ارتباطات بیسیم توجه زیادی را به خود جلب کرده است. پیشبینی میشود آنها به عنوان پایگاه دادههای سلسله مراتبی حاوی انواع مختلف اطلاعات محیطی رادیویی ایستا و پویای غنی [3] [4]، به عنوان مثال، پیشبینی مدل های زمین، برنامههای ساخت، فرستنده ثابت، مدل های انتشار آماری، اندازهگیری طیف اولیه، برآورد فرستنده قرار دارد و تنظیمات خود را، برآورد مدل انتشار رادیویی و غیره را دارد. بنابراین، یک معماری REM عمومی [3] [4] باید از ویژگیهای کسب، ذخیرهسازی، مدیریت، پردازش و ارائه دادههای محیطی رادیویی را پشتیبانی کند. به طور خاص، معماری REM منطقی باید شامل: یک شبکه سنجش طیف، یک مرکز پردازش، تجزیه و تحلیل طیف داده (برآورد منابع سیگنال، برآورد زمینه تداخل رادیویی، تحلیل آماری استفاده از طیف)، یک مرکز ذخیرهسازی برای نگهداشتن دادههای REM خام و پردازششده و کاربر نهایی داده REM باشد. مزایای متعدد REMS برای کاربران نهایی وجود دارد، به عنوان مثال اپراتورها میتوانند شبکههای خود را بهبود بخشند، تنظیمکنندهها میتوانند انطباق مقررات را ردیابی کنند و کاربران میتوانند از یک سرویس بهبودیافته برخوردار باشند. ارتش نیز میتواند یک کاربر نهایی داده REM باشد و میتواند بیشتر از ویژگیهای محلی سازی فرستنده چارچوب REM بهرهمند شوند، پیدا کردن و ردیابی دشمن، پیدا کردن قربانیان در شرایط اضطراری و غیره بهره ببرد. اجرای REM فعال محلی سازی فرستنده در چنین محیطهایی با بسیاری از چالشهای عملی مواجه است [5]. به طور خاص، تحرک دستگاه و توپولوژی شبکه پویا میتواند باعث تخریب قسمت قابلتوجهی از الگوریتمهای محلی سازی به دلیل عدم اطمینان توپولوژی شبکه و ابهام شود. علاوه بر این، ناهمگنی و تفاوت کیفیت سختافزارهای سنجش عامل تنوع دادههای سنجش است، که باعث انحرافات بزرگ در دقت محلی سازی فرستنده میشود. با توجه به ماهیت غیرمتمرکز شبکههای ad hoc و طراحی بسیار سبکوزن پایانهها، نقش محلی سازی فرستنده (به عنوان مثال به دست آوردن دادههای اندازهگیری، ذخیرهسازی، الگوریتم پردازش، و غیره) باید به دقت تجزیه و تحلیل و انجام شود. این مقاله بر روی- محلی سازی فرستنده REM فعال، نگاشت آن به محیطهای ad hoc و چالش چنین محیطهای تحمیل متمرکز است.
توجه:
- برای مشاهده کامل فایل ترجمه لطفا اقدام به خرید فایل نمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.