توضیحات
عنوان فارسی: مطالعه در زمینه ریکاوری گذار ولتاژ برای خطاهای محدود تبدیل کننده
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
Study on Transient Recovery Voltages for Transformer-Limited Faults
مطالعه در زمینه ریکاوری گذار ولتاژ برای خطاهای محدود تبدیل کننده
چکیده:
ممکن است زمانیکه خطایی بلافاصله بهدلیل مجاورت تبدیلکننده قدرت بدون محافظ و قطعکننده جریان، اتفاق میافتد، ولتاژ ریکاوری گذار شدید (TRV) بعد از قطع جریان ظاهر شود. به این موارد خطا، خطاهای محدود تبدیلکننده (TLFs) گفته میشود، که ممکن است باعث بروز میزان افزایش TRV بیشتری نسبت به مقادیر استاندارد مشخص شده برای خطاهای ترمینال T10 و T30 از IEC 62271-100 و استاندارد IEEE C37.06 شوند. متد نگهدارنده جریان تزریقی، TRVها را برای شرایطی از TLF با حجم زیاد، ولتاژ زیاد و تبدیل کننده قدرت نوع شل، اندازهگیری میکند. پاسخگویی امپیدانس جریان نیز همچنین توسط آنالیز پاسخ فرکانس (FRA) اندازهگیری میشود و سپس TRVها توسط مدل ساده شدهی تبدیلکننده با یک سری اتصال موازی از جریان اندوکتانس، حجمی و مقاومتی که توسط اندازهگیریهای FRA تعیین میشود، اندازهگیری میشوند. هرچند تغییراتی از یک موج سینوسی به خاطر فرامکانی بودن فرکانس بالا بر روی TRV وجود دارد ولی TRV تولید شده مجدد، با TRV اندازهگیری شده توافق خوبی دارد.
کلید واژه ها: فاکتور دامنه، قطعکننده جریان (CB)، آنالیز پاسخگویی فرکانس (FRA)، میزان افزایش TRV، خطای محدود تبدیلکننده، ولتاژ ریکاوری گذرا.
معرفی
تبدیلکنندههای با ظرفیت و قدرت ولتاژ بالا مانند کلاسهای 525/275 kv-1500 MVA و 1050/525 kv-3000 MVA دارای توانایی اتصال در سایت، برای جوابگویی به نیاز ظرفیت دریافت قدرت بالا در شبکه توسعه یافتهاند. در این راستا، تبدیلکنندهها برای کاهش تعداد پایهها (هستههای فلزی) و گروههای سیم پیچی در جهت رسیدن به حالت جمع و جور بودن و کاهش وزن طراحیها، توسعه یافتهاند. نیاز به طراحی جمع و جور ممکن است باعث کاهش موج معادل ظرفیت تبدیلکننده شود، که سبب بهوجود آمدن گذار شدید ولتاژ ریکاوری (TRV) در وظیفهی خطای محدود تبدیلکننده (TLF) برای یک قطعکننده جریان شود که از مقادیر مشخص برای تست خطای ترمینال T10 و T30 در استاندارد IEC 62271-10 و استاندارد IEEE C37.06، مخصوصا برای CB متصلشده مستقیم به تبدیلکننده اولیه, ثانویه یا سوم از جریان شود.
شکل 1. TLFها
مطابق درخواستهای IEC SC 17A، گروه کاری CIGRE A3.22، TRV را برای شرایط TLFی بررسی کرد که بر اساس مشخصات در دسترس تکنیکال و افزایش میزان بیشتر پیشنهاد شده از TRV (RRRV) و زمان کمتر به اوج TRV نسبت به مقادیر استاندارد IEC برای 1200/1100-kv CBها هستند ]1[،]2[. موضوع مطرح بهوسیله امپیدانس تبدیلکننده و موج معادل ظرفیتش از 1100-kv قدرت تبدیلکننده مشخص گردید (به صورت 9 nf مشخص گردیده است).
اخیرا، یک مدل تبدیلکننده برای آنالیز TRV گزارش شده است ]3[-]5[، اما نتایج کافی از نظرسنجی واقعی در دسترس نیست و این برداشت میشود که نیاز به آزمایش داریم ]6[، ]7[. TRVها برای شرایط TLF با بخشهای اول، دوم و سومی از نوع شل تبدیل کننده 525-kb-1500-MVA توسط متد جریان تزریقی اندازهگیری شدهاند. موارد مزکور همچنین توسط FRA نیز اندازهگیری شدهاند.
یک مدل ساده تبدیلکننده از یک سری ارتباط موازی از جریانها با ظرفیت (C)، اندوکتانس (L) و مقاومت (R) پیشبینی شدهاست که این مدل براساس اندازهگیریهای FRA با توجه به تعداد فرکانسهای تشدید شده است. سپس TRVها توسط مدل ساده شدهی تبدیل کننده دوباره تولید میشوند. مقایسه بین TRVهای اندازهگیری و دوباره تولید شده باعث تولید اطلاعات تکنیکال با جزئیات برروی عمل تغییر مربوط به شرایط TLF میشود.
- TVR برای TLFها
همانطور که در شکل 1 نشان داده شده است، TLF دو نوع از خطاها را برای CB1 تحت پوشش قرار میدهد: خطای داده شدهی تبدیلکننده و خطای ثانویه تبدیلکننده با توجه به مکان خطا حتی در بخش مخالف (نقطه F1 در HV) یا در بخش مشابه از تبدیلکننده (نقطه F2 در LV).
فرکانس TRV عموما توسط اندوکتانس (L) و ظرفیت موج معادل تبدیلکننده (C) مشخص میشود.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.