توضیحات
عنوان فارسی: محل خطای موج نوع D در شبکه های ولتاژ پایین زیرزمینی
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
Type D travelling wave fault location on branched underground low-voltage networks
محل خطای موج نوع D در شبکه های ولتاژ پایین زیرزمینی
چکیده:
خطاهای کابل ولتاژ پایین اغلب با پیچیدگی در خطا همراه است که باعث می شود دو گذر فرکانس بالا که از خطا به سمت انتهای مخالف کابل منتقل شود و تفاوت آن در زمان ورود می تواند به منظور تعیین موقعیت خطا با استفاده از روش نوع D مورد استفاده قرار گیرد. نوعی از روش Type D، که به عنوان سیستم ضبط گذرا (TRS) شناخته شده است با استفاده از واحدهای جمع آوری اطلاعات ناهمگام (ADAU)، در مواردی که شاخه های مختلف روی یک کابل مانع از استفاده از روش های دیگر حمل موج شده است، با موفقیت مورد استفاده قرار گرفته است. محدوده و دقت مکان روش TRS با استفاده از واحد نشانگر (MU) گسترش می یابد که اجازه می دهد فاصله و جهت گسل به نسبت نقطه اتصال MU تعیین شود. واحدهای جمع آوری اطلاعات ناهمزمان در حالت «گوش دادن» کار می کنند و با ورود گذرنده های ایجاد شده توسط قوس خطا تریگر می شوند. قبل از راه اندازی، ADAU ها به طور مداوم (بیش از حد) تمام اطلاعات دریافت شده را به بافر های سیکل خود، از جمله پالس MU دامنه کم ارسال می کنند. بلافاصله پس از ایجاد نوشتن بافر سیکل متوقف می شود و داده های قبل (قبل از تریگر) حفظ شده – از جمله پالس MU دریافت شده.
مقدمه
محل خطا در کابل های کم ولتاژ (LV) به علت عدم عملی بودن قطع بارهای مشتری به منظور ایجاد یک وضعیت «کابل ایزوله شده»، دشوار است. روش هایی که اندازه گیری های ولتاژ و جریانی را در نقطه منبع ترکیب می کنند، که به نام “امپدانس” شناخته می شوند، در تخمین فاصله تا خطاها مفید بوده است. اطلاعات مفصل در مورد ترکیب مدار مورد نظارت موجود است. با این حال، مقدار محاسبه شده از امپدانس، به عنوان مثال نسبت ولتاژ به جریان در یک فرکانس، هنگامی که ولتاژ و جریان غیر سینوسی اتفاق می افتد در مورد گسل های آرشیو، مشکوک است. از این رو، فاصله دقیق خطا واقعا فقط می تواند برای خطاهای فاز جامد به فاز خطا انتظار رود که در آن هر گونه عدم قطعیت در مورد مسیر zerosequence یک مسئله نیست. روشهای بازتابنده زمانی (TDR) که از انعکاس پالس های تزریقی از قوس خطا استفاده می کنند دقت بیشتری داشته اند، باعث می شوند انعکاس را بتوان شناسایی کرد. شناسایی ساده تر با مقایسه ردیابی های حاصل شده در زمان انقباض و غیر انعطاف پذیری ساده می شود. در عمل، حتی با مقایسه، گاهی اوقات امکان شناسایی بازتاب خطا در مدارهای کابل طولانی با شاخه های چندگانه وجود ندارد. با این وجود، TDR همچنان “خط اول” حمله ترجیح داده می شود، زیرا فقط یک دستگاه برای اتصال به کابل نیاز دارد.
حفظ مزایای وابستگی کاهش روش متد TDR به اطلاعات دقیق در مورد مدارهای حاوی مخلوط طول کابل، انواع و اندازه های آن می تواند با استفاده از روش نوع D با واحدهای سازگاری اطلاعات مشابه با آنچه در خطوط انتقال هوایی استفاده می شود، اما پیچیده تر ، و با گیرنده های جی پی اس با هزینه زیاد، دقت زیر میکروسکوئید را ارائه می دهند. با این وجود، استفاده از GPS سبب ایجاد ناراحتی در ارائه آنتن ها در آسمان می شود. روش نوع D همچنین می تواند با استفاده از واحدهای جمع آوری اطلاعات ناهمگن (ADAU ها) مورد استفاده قرار گیرد اگر داده های ثبت شده حاوی یک سیگنال تزریق شده توسط یک دستگاه متصل در یک نقطه شناخته شده در کابل تحت نظارت باشد. این اساس سیستم ضبط گذرا (TRS) این است که سیگنال تزریق شده توسط یک یا چند ADAU تولید می شود. توسعه بیشتر این تکنیک که در آن یک واحد نشانگر متحرک (MU) استفاده می شود، در این مقاله ارائه شده است.
- رفتار خطاهای کابل LV
برخلاف شرایطی که کابل را می توان از منبع و از بارهای متصل شده به طور کامل جدا کرد، کابل های توزیع نیاز به روش کاملا متفاوت دارند. بررسی وضعیت عایق کابل با استفاده از تستر مقاومت عایق به علت وجود بارهای متصل شده غیرممکن است و تنها روش عملی تشخیص / تایید وجود یک خطا توسط روشن شدن دوباره کابل در ولتاژ کاری طبیعی ، است. خطاهای مدار کوتاه و مدار باز با این رویکرد بسیار آشكار می شوند و می توانند نسبتا راحت عرضه شوند. در حقیقت، بسیاری از خطا ها ناپایدار هستند و ولتاژ و جریان های غیرخطی را به علت ویژگی غیر خطی فرایند قوسی تولید می کنند.
2.1 ویژگی های خطای کابل کشی LV
خطاهای کابل LV با توجه به نحوه پاسخ آنها به کاربرد ولتاژ کاری طبیعی مطابقت داده شده است به صورت زیرطبقه بندی شده اند:
یک. حالت گذرا: ولتاژ ناپیوسته زیر-سیکل نامنظم
دو. متناوب: عملیات فیوز نامنظم
سه. مداوم: عملیات فیوز در انرژی مجدد
چهار. دائمی: به عنوان مثال مدارهای باز و جوش های جامد
تنها حالت گذرا، متناوب و خطای دایم قابل تشخیص و قابل تنظیم می باشند در حالی که کابل برق و ولتاژ و جریان های غیرخطی تولید می شود. بنابراین این خطا ها نیاز به استفاده از تجهیزات “on-line” برای مکان آنها دارند. حوادث حالت گذرا باعث نمی شود که تأمین منابع قطع شود اما منجر به سوء استفاده از تجهیزات صنعتی و خانگی شود. خطا های دائمی می توانند با استفاده از دستگاه های On-line یا Off-Line واقع شوند نظر به اینکه، آیا کابل به انرژی وصل می شود یا خیر.
2.2 رفتار میدان مغناطیسی در طول خطاهای کابل LV
ولتاژ و جریان غیر سینوسی در طول یک خطا معمولی تک فاز «گذرا» در شکل 1 نشان داده شده است – واضح ترین ویژگی های ثبت این است که قوس خطا به عنوان ولتاژ فاز A نزدیک به مقدار پیک منفی احیا شده است که درآن جریان فعلی جریان خطا شروع می شود. قوس تقریبا 6 میلی ثانیه بعد خاموش می شود و تنها در این دوره است که خطا فعال است و بنابراین قابل تنظیم است. ثبت یک فاز متداول فاز A به فاز B خطای” متناوب” در شکل 2 نشان داده شده است، جایی که می توان دید که خطا در ابتدا فقط فاز B را شامل می شود و فاز A در چندین میلی ثانیه بعد اتفاق می افتد.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.