توضیحات
عنوان فارسی: جذب الکترومغناطیسی انعطاف پذیر با استفاده از سوئیچ الکتریکی
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
An Electrical Switch-Driven Flexible Electromagnetic Absorber
جذب الکترومغناطیسی انعطاف پذیر با استفاده از سوئیچ الکتریکی
مقدمه و مسئله پژوهش
به سبب اینکه امواج الکترو مغناطیس کاربردهای بسیار متنوعی در ناحیه بسامد گیگاهرتز برای تلفن همراه، شبکه ارتباطات، سامانه های رادار و غیره دارد، محافظت در برابر امواج در این محدوده برای بشر اهمیت ویژه ای دارد. مواد جاذب امواج الکترو مغناطیس، از اساسی ترین قسمت های سامانه های دفاعی، ارتباطات، بی سیم و غیره هستند که در دهه اخير توجه زیادی را به خود جلب کرده اند. این مواد مقدار انرژی موج برگشتی را کاهش می دهند و بدین ترتیب باعث تضعیف امواج الکترو مغناطیس می شوند. جاذب امواج الکترو مغناطیسی نه تنها در موارد نظامی، بلکه در خدمات انسانی هم استفاده می شود. مواد جاذب باید دارای ویژگی هایی باشند که باعث افزایش بهبود عملکرد آنها شود. این ویژگی ها به شرح زیر است:
1- مقدار جذب زیاد امواج الکترو مغناطیسی
۲- ضخامت کم،
٣- محدوده جذب گسترده
۴- استحکام مکانیکی و وزن کم،
5- پایداری گرمایی و شیمیایی زیاد
۶- هزینه کم
ساز و کار پوشش های محافظ
– بازتاب: اولین ساز و کار پوشش های محافظ، بازتاب است. برای بازتاب، پوشش باید بار متحرک (الكترون یا حفره) داشته باشد که با میدان الکترو مغناطیسی در هنگام تابش تداخل کند و در نتیجه دارای رسانایی الکتریکی شود
– جذب: دومین ساز و کار پوشش های محافظ، جذب است. مواد جاذب امواج الکترو مغناطیس، انرژی امواج را به هنگام عبور از آنها کاهش می دهند. همانند یک مقاومت که انرژی جریان الکتریکی را مصرف می کند، مواد جاذب امواج نیز انرژی امواج جذب شده را به گرما تبدیل می کنند.
– بازتاب مضاعف: سومین ساز و کار، بازتاب مضاعف است. به بازتاب از سطوح چند تایی یا اتصالات موجود در پوشش، باز تاب مضاعف می گویند. این اتفاق در سطوح بزرگ یا اتصالات سطحی در پوشش رخ می دهد. پس به طور کلی، اتلاف امواج به علت بازتاب، جذب یا بازتاب مضاعف می تواند اتفاق بیفتد که با علامت dB نشان داده می شود. ترجمه مقالات
توسعه سریع فناوری های بی سیم، عموما نسل چهارم و پنجم شبکه الکترونیک، زندگی راحت و هوشمندتری را برای ما به ارمغان آورده است. در عین حال، آلودگی الکترومغناطیسی (EM) تولید شده توسط این تجهیزات الکترونیکی بیش از پیش افزایش یافته است. فرکانسهای کاری مورد استفاده در حال حاضر بین 2 تا 8 گیگاهرتز (باند C- و S-) می باشد و بنابراین آلودگی الکترونیکی ناشی از این محدوده فرکانسی یک نگرانی جدی تلقی می شود. با این وجود، مواد جذب کننده موجود با وجود عملکرد مطلوبی که دارند نتوانسته اند نیازهای مرتبط را برطرف کنند. جاذب دو جزئی کربن/گرافیت مثالی از این ترکیبات است. این ترکیب، جذب مناسبی در محدوده فرکانس های بین 12.9 تا 18 گیگاهرتز داشته و در محدوده فرکانس 2 تا 8 گیگاهرتز عملکرد مناسب نبوده است. اگر در محدوده های فرکانسی پایین، جذب موثر () تنظیم شود، بر اساس تئوری طول موج یک چهارم[1]، لایه جذب (d) بیشتری مورد نیاز است. متاسفانه، این مورد راه حل خوبی نخواهد بود چرا که ضخامت بیشتر پوشش ممکن است سبب هزینه و وزن بیشتر آن شود. در حال حاضر، الزامات ارائه شده برای لایه جذب این است که باید کمتر از 2 میلی متر باشد. بنابراین ، تنظیم به سمت منطقه با فرکانس پایینتر هنوز هم یک چالش قابل توجه برای جذب کننده های EM معمولی است. جاذبهای پیشرفته مورد استفاده نیز می بایست هوشمند بوده قابلیت تنظیم در محدوده فرکانس 2 تا 8 گیگاهرتز را داشته باشد. علاوه بر این، در مقایسه با جذب سیگنال های باند گسترده، یک جذب سیگنال های باند باریک ممکن است برای یک دستگاه خاص مناسب باشد.
[1] a quarter wavelength theory
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.