توضیحات
عنوان فارسی: ارزیابی میزان همبستگی میان هارمونیک و اندازه گیری های نوسان ولتاژ
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
An Evaluation of the Extent of Correlation Between Interharmonic and Voltage Fluctuation Measurements
ارزیابی میزان همبستگی میان هارمونیک و اندازه گیری های نوسان ولتاژ
چکیده:
وجود همبستگی کلی بین میان هارمونیک های اندازه گیری شده و اندازه گیری سوسو زدن لامپ می تواند بسیار قابل توجه باشد. اندازه گیری امروزی و استانداردهای محدودیت انتشار برای نوسانات ولتاژ به طور انحصاری بر اساس پاسخ لامپ W60 رشته ای به مدولاسیون دامنه فرکانس قدرت است. همانطور که استفاده از لامپ های رشته ای کاهش می یابد، نیاز به ارزیابی نوسان ولتاژ به فراتر از سوسو زدن لامپ گسترش داده می شود. مدولاسیون دامنه فرکانس قدرت به لحاظ ریاضی معادل با اضافه شدن میان هارمونیک ها به فرکانس قدرت است. این، با وجود استانداردهای بین المللی برای اندازه گیری میان هارمونیک ها، میان هارمونیک ها را به عنوان پایه ای ممکن برای توصیف نوسانات ولتاژ بصورت گسترده تر پیشنهاد کرده است. علاوه بر این، اندازه گیری های میان هارمونیک ها ذاتا می توانند قابل تعمیم برای تعیین کمیت اثر نوسانات ولتاژ در دستگاه های علاوه بر لامپ های رشته ای باشند. با این حال، هر روش جدیدی که مزایایی در گسترش اندازه گیری نوسانات ولتاژ ارائه می دهد, باید قادر به تطبیق نتایج حاصل از روش های حال حاضر را داشته باشد. بنابراین، در اندازه گیری میان هارمونیک اول باید نشان داده شود که به طور کلی با اندازه گیریهای شدت سوسو زدن پذیرفته شده ی حال حاضر در ارتباط باشد. همبستگی بین این اندازه گیری ها در این مقاله بررسی شده است. با استفاده از تکنیک های این مقاله این نتیجه بدست آمده است که، سوسو زدن لامپ اندازه گیری شده و میان هارمونیک های اندازه گیری شده تا حد زیادی با بارهای صنعتی در ارتباط هستند.
- مقدمه
یک روش جدید برای ارزیابی و اندازه گیری نوسانات ولتاژ مورد نیاز است. از لحاظ تاریخی، استانداردهای بین المللی اندازه گیری و انتشار برروی اثر نوسان ولتاژ بر سوسو زدن نور چراغ، و به طور خاص در پاسخ چشم- مغز انسان به تغییرات خروجی نوری لامپ های رشته ای 60 W متمرکز شده اند. تجربه نشان می دهد که سوسو زدن چراغ حساس ترین اثر نوسانات ولتاژ بوده و عملکرد لامپ های رشته ای 60 W در شرایط مدولاسیون دامنه فرکانس قدرت ابزار مناسبی برای بررسی است. این سبب توسعه اندازه گیری سوسو زدن IEC طبق آنچه در استاندارد IEC 61000-4-15 توصیف شده بود, شد [1].
اگر چه لامپ های رشته ای و سوسو زدن لامپ های کلاسیک یک مسئله در جهان در حال توسعه هستند در همان زمان، جهان توسعه یافته به طور مداوم در حال دور شدن از این نوع لامپ ها است. تاثیر نوسانات ولتاژ بر ترانسفورماتورها، موتورها، نور لامپ های غیر رشته ای، و غیره ممکن است نیاز باشد که به صراحت در نظر گرفته شوند به این دلیل که اندازه و فرکانس نوسانات ولتاژ که مضر در نظر گرفته می شوند, برای این دستگاه ها متفاوت هستند. [2] [3]. بنابراین، رویکرد عمومی تری برای ارزیابی و اندازه گیری نوسانات ولتاژ که ذاتا به پاسخ لامپ های رشته ای مربوط نیست مورد نیاز است. هر روش پیشنهادی جدید به عنوان پایه ای برای استانداردهای بین المللی نوسان ولتاژ باید حداقل دو شرط زیر را ارضا کند:
- ارائه ی مزایای بیشتری از رویکرد استاندارد بین المللی حال حاضر برای ارائه ی حساسیت های نوسان ولتاژ در فراتر از لامپ های رشته ای. و
2) تولید نتایج یکسان با روش استاندارد بین المللی حاضر (به عنوان مثال، نتایج یکسان با اندازه گیری های سوسوزدن IEC [1]).
یک گزینه ارزیابی نوسانات ولتاژ در شرایط میان هارمونیک ها می باشد، مولفه های طیفی که در ارتباط با فرکانس قدرت نیستند. این منطق از موفقیت تاریخی پایه گذاری نوسانات ولتاژ براساس مدولاسیون دامنه و هم ارزی نظری مدولاسیون دامنه و میان هارمونیک ها نشئت گرفته است. بیان ریاضی برای یک سیگنال با مدولاسیون دامنه سینوسی در (1) نشان داده شده است.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.