توضیحات
عنوان تحقیق: تجزیه و تحلیل صورت های مالی صنعت نساجی 2 مورد برای سه سال
- مقدمه
- فصل اول: تــعـاریـف و معرفی شرکت مورد مطالعه
- الف) تجزیه و تحلیل مالی
- ب) انواع نسبتهای مالی
- ج) محدودیتهای تجزیه و تحلیل نسبتهای مالی
- موضوع فعالیت شرکت
- معرفی شرکت کارخانجات ایران مرینوس
- فصل دوم:
- تحلیل نسبتهای مالی
- نسبتهای نقدینگی
- نسبتهای فعالیت
- نسبتهای سرمایه گذاری (اهرمی)
- نسبتهای سودآوری
- نسبتهای ارزش بازار
- نتیجه گیری نهایی
مقدمه
بعد از انقلاب صنعتی و توسعه صنایع، امکان مدیریت واحدهای تجاری توسط مالکان روز به روز با مشکلات بیشتری مواجه گردید. تا اینکه مبحثی به عنوان تفکیک مدیریت از مالکیت مطرح گردید. اما از آنجا که گزارشات مدیران در مورد وضعیت شرکت ممکن بود کاملاً صادقانه نبوده و آلوده به اغراض و منافع شخصی آنان باشد، در کنار رشته حسابداری به عنوان ابزار تهیه اطلاعات مالی، حرفه جدیدی تحت عنوان «حسابرسی» شکل گرفت تا درجه اعتبار این اطلاعات را سنجیده و به اطلاع جمیع استفاده کنندگان مالی برساند.
با گذشت زمان و پیشرفت روزافزون حرفه حسابرسی، موجب شد استفاده از خدمات حسابرسان صرفا مختص مالکان نبوده و به طبقات دیگری از جامعه نیز تسری یابد. حسابرسی نه فقط به عنوان حرفه ای جهت کشف تقلب که بلکه به عنوان ابزاری جهت سنجش کیفیت اطلاعات مالی به کار می رود.
«صورتهای مالی حسابرسی شده» در بورس اوراق بهادار از اهمیت بالایی برخوردار است و به عنوان ابزار تصمیم گیری های مالی و مدیریت سبد سهام به کار می رود. با توجه به فضای رقابتی بورس اوراق بهادار و محدودیت منابع سرمایه گذاران، لازم است تا معیارهایی جهت تشخیص کارایی و سودآوری شرکتها وجود داشته باشد. علمی که این معیارها را تعیین و ارائه می کند، «مدیریت مالی» نام دارد. دانشی که به مدیران و حسابداران یک شرکت کمک می کند مهندسی مالی مدنظر خود را در شرکت پیاده کنند. صاحبان سهام، سرمایه گذارن، بستانکاران، اعتبار دهندگان و دولت؛ بسته به موقعیتی که در آن قرار دارند با استفاده از «مدیریت مالی» می توانند در خصوص اقدامات آتی خود تصمیم گیری کنند.
برای تجزیه و تحلیل صحیح صورتهای مالی، لازم است تا اطلاعات مالی و غیر مالی شرکت تواماً مورد مطالعه قرار گیرد. مطالعه اعداد مندرج در صورتهای مالی به تنهایی جوابگو نبوده و علت تغییرات صورت گرفته در طی سنوات مختلف را باید با مراجعه به یادداشتهای توضیحی صورتهای مالی و مقایسه با دیگر شرکتهای مشابه مشخص کرد.
در این پروژه، از روش تحلیلی تجزیه و تحلیل نسبتهای مالی جهت نقد و بررسی صورتهای مالی شرکتهای «کارخانجات نساجی بروجرد» و «کارخانجات ایران مرینوس» «پشم شیشه ایران» استفاده نموده ایم. این روشها در ادامه به صورت کامل تشریح خواهد شد.
فصل اول: تــعـاریـف و معرفی شرکت مورد مطالعه
الف) تجزیه و تحلیل مالی
تجزیه و تحلیل مالی ( که از آن با تعابیری چون تحلیل صورتهای مالی، حسابداری تحلیلی یا تحلیل مالی نیز یاد می گردد) به اندازه گیری تداوم، ثبات و سود آوری یک شرکت، جزئی از شرکت و یا یک پروژه می پردازد.
این امر توسط افراد حرفه ای که صورتهای مالی را به همراه این نسبتها در جهت قابلیت سودمندی صورتهای مالی و یا سایر گزارش ها آماده می کنند، انجام می گردد. این گزارشات به طور معمول به مدیریت ارشد واحد تجاری در جهت اخذ تصمیمات مهم تجاری آنها در مواردی مانند موارد زیر، ارائه می گردد:
- تداوم و یا عدم تداوم فعالیتهای اصلی و یا بخشی از یک واحد تجاری
- ساخت و یا خرید مواد اولیه اصلی در تولید محصولات
- تحصیل یا اجاره ماشین آلات و تجهیزات اصلی در تولید کالاها
- انتشار سهام و یا مذاکره برای دریافت وام بانکی برای افزایش سرمایه در گردش.
- تصمیم گیری در مورد سرمایه گذاری سرمایه و یا اعطای بدهی به دیگران از محل سرمایه.
- سایر تصمیماتی که موجبات انتخاب آگاهانه مدیریت در صورت وجود انتخابهای مختلف در انجام امور تجاری را فراهم می آورد.
تحلیل گران مالی اغلب موارد ذیل را در هر شرکتی مورد ارزیابی قرار می دهند:
- سودآوری – توانایی یک واحد تجاری در کسب درآمد و تداوم رشد هم در یک بازه زمانی کوتاه مدت و هم بلند مدت را می توان تعریف جامعی از سودآوری دانست. درجه سودآوری یک واحد تجاری بر مبنای صورت حساب سود و زیان که نتایج عملیات بک واحد تجاری را نشان می دهد، تعیین میگردد.
- پرداخت دیون – توانایی یک واحد تجاری به تأدیه بدهی ها به سرمایه گذاران و اشخاص ثالث در بلند مدت می باشد.
- نقدینگی – توانایی واحد تجاری برای حفظ جریان نقدی ورودی به گونه ای که وجوه نقد کافی جهت تسویه بدهی های آنی شرکت در دسترس باشد.
دو مورد اخیر بر مبنای ترازنامه که شاخصی از وضعیت مالی یک شرکت در یک نقطه از زمان می باشد، تعیین می گردند.
- ثبات – توانایی بقاء واحد تجاری در بلند مدت بدون تحمل زیانهای قابل توجه در انجام امور تجاری را ثبات می گویند. ارزیابی ثبات یک واحد تجاری با استفاده از هر دو صورت مالی اساسی مورد نظر یعنی ترازنامه و صورت سود و زیان و همچنین سایر شاخص های مالی و غیر مالی، انجام می پذیرد.
ب) انواع نسبتهای مالی
نسبتهای مالی را بر حسب گروه و هدف محاسبه به شرح زیر تشریح می گردد:
- نسبتهای نقدینگی: اساس کاربرد نسبتهای نقدینگی بر این فرض استوار است که دارائیهای جاری منابع اصلی شرکت برای پرداخت بدهیهای جاری هستند و بیشتر برای محک زدن قدرت شرکت در پرداخت بدهیهای جاری در تاریخ سررسید آنها به کار می رود. سه نسبت مهم این مقوله عبارتند از سرمایه در گردش، نسبت جاری و نسبت آنی.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.