توضیحات
عنوان فارسی: سیستم تهویه مطبوع VRF
- مقدمه
- تعریف سیستمهای تهویه مطبوع
- انواع سیستم های تهویه مطبوع
- سیستم انبساط مستقیم (DX)
- سیستم تمام آب
- سیستم تمام هوا
- سیستم هوا آب
- سیستم پمپ حرارتی
- معرفی سیستم تهویه هوای مطبوعVRF
- نحوه کارکرد سیستم VRF
- طراحی سیستم VRF
- مشخصات ساختمان در طراحی سیستم vrf
- بار ساختمان در طراحی سیستم vrf
- قابلیت تحمل
- هوای تازه مورد نیاز
- سرمایش و گرمایش همزمان
- حداقل دمای هوای محیط
- توان و قابلیت دسترسی
- انتخاب یونیت و طراحی سیستم
- نصب vrf
- برخی از محدودیت های طراحی سیستم vrf عبارتند از
- اجزای سیستم VRF
- کمپرسور
- کندانسور
- شیر انبساط
- اواپراتور
- کمپرسور اینورتر
- کمپرسور دور ثابت
- شیر(Hot gas by pass)
- جدا کننده روغن(oil separator)
- شیر انبساط الکترونیکی (EEV)
- یونیت خارجی با نام Main EEV
- Indoor EEv
- مبدل سابکولر
- آکومولاتور
- High pressure switch
- مزایای تهویه مطبوع VRF
- معایب تهویه مطبوع VRF
- کاربرد تهویه مطبوع VRF
- نتیجه گیری
- منابع
مقدمه
شرایط محیط زیست انسان تأثیر مستقیمی بر چگونگی حالات روانی، وضعیت فیزیكی، نحوة انجام كار و بطور كلی تمام شئون زندگی او دارد. از آنجائیكه بخش عمدة زندگی بشر امروزی در داخل ساختمان میگذرد، ایجاد شرایط مطلوب زیست محیطی در ساختمان خواه محل كار باشد یا منزل و غیره، واجد اهمیت بسیاری است كه مهمترین بخش آن تهیة هوای مطبوع برای ساكنین ساختمان با توجه به نوع فعالیت آنهاست. زیباترین و گرانبهاترین ساختمانها در صورتیكه فاقد سیستم تهویه مطبوع مناسب باشند، قابل سكونت نخواهند بود. اهم وظایف یك سیستم تهویه مطبوع شامل، كنترل دما ، کنترل رطوبت و سرعت وزش هوا، زدودن گرد و غبار، زدودن تعفن و سایر آلودگیهای هوا و در صورت لزوم از بین بردن میكروبها و باكتریهای معلق در هوا است. گرمایش و سرمایش هوا متناسب با فصل، عمده ترین وظیفة یك سیستم تهویه مطبوع بوده، بقیة وظایف در مراتب بعدی اهمیت قرار میگیرند. گزینش صحیح نوع سیستم تهویه مطبوع برای یک فضا یا ساختمان بخصوص ، تصمیم بسیار حساسی است که توسط مهندس طراح سیستم اخذ میشود. در این انتخاب، علاوه بر دانش مهندس طراح، نظر کار فرما و یا ساکنین و امکانات و شرایط ساختمان نیز دخالت دارند . عوامل زیادی باید مورد تجزیه و تحلیل و قضاوت قرارگیرند که از اهم آنها، ایدههای شخص یا سازمان سرمایه گذار و جنبههای اقتصادی طرح می باشند. عمده ترین مسائلی که باید ملحوظ نظر طراح سیستم تهویه مطبوع قرارگیرند، شامل : 1- امکانات مالی شخص یا سازمان سرمایه گذار،2- فضا یا ساختمان – هدف ، موقعیت مکانی، 3-مشخصات خارج ساختمان- دما، رطوبت، باد، تابش آفتاب، سایه، 4- تغییرات بار حرارتی داخل ساختمان – ساکنین، چراغها، سایر مولدهای حرارت، 5- قابلیت ساختمان در ذخیره کردن حرارت اکتسابی،6- لزوم و ظرفیت پیش سرمایش جهت کاستن از اندازه دستگاههای تهویه مطبوع و یا سرمایش جزئی ساختمان، 7-جنبههای فیزیکی فضا یا ساختمان از نظر تطبیق با سیستم تهویه مطبوع تجهیزات و تنظیم عملکرد سیستم تحت بار حرارتی جزئی و 8- انتظارات و ایده های شخص کارفرما در مورد کیفیت هوای محیط است.
شرکتهای بزرگ و معتبر دنیا با به روز ترین امکانات خود در صدد طراحی و تولید پیشرفته ترین سیستمهای تهویه مطبوع برآمدند و در این امر نیز موفق بودهاند. سیستمهای تهویه مطبوع که امروزه در زندگی افراد کاملاً جایگاه خود را پیدا کرده است، روز به روز در حال گسترش نیز میباشد. تا آنجاییکه هر ساله در نقاط مخالف دنیا و مراکز معتبر آموزشی و فنی، همایشهای متعدد سرمایش، گرمایش و سیستمهای تهویه مطبوع برگزار میگردد که آخرین و جدیدترین طراحیهای این سیستمها به نمایش گذاشته شود.
امروزه با پیدایش سیستمهای تهویه مطبوع، جامعه صنعت به طور جدی ایده ایجاد شرایط آب و هوایی ساخت انسان، ایجاد جنبههای بیرون در فضای داخل را با استفاده از روشهای مکانیکی در فضای درون ساختمانها مورد بررسی قرار داده است. به نظر بسیاری از مهندسان، شرایط زندگی انسان باید تحت کنترل باشد. حال ما می توانیم و بعضیها معتقدند که ما باید برای همیشه پنجرههای خود را بسته نگاه داریم. تنها با پیدایش تهویه مطبوعها بود که مهندسان و معماران باور کردند که امکان ایجاد محیطی مصنوعی، مستقل از شرایط اقلیمی طبیعی در داخل ساختمانها وجود دارد تا دهههای اول قرن بیستم، شرایط آب و هوای مصنوعی یکی از موضوعات داستانهای علمی تخیلی بود. روزالن ویلیام بیان می کند که محیط ساخته دست بشر یکی از اصلی ترین جنبه های تخیلی جامعه پیشرفته ای است که به چیزهای فراتر از وضعیت ابتدایی خود رسیده است. اگر چه گرمایش در زمستان اولین قدم در جهت مکانیزه کردن ساختمانها بود، هرگز آن گونه که توسط مهندسان تهویه مطبوع پیشنهاد شد با لزوم جداسازی داخل از خارج همراه نگشت. بنابراین تا زمان اختراع تهویه مطبوعها ها ، ساختمان ها سدهایی تقریباً قابل نفوذ بودند که در آنها نه تنها امکان مشاهده مناظر طبیعی از طریق پنجره ها وجود داشت، بلکه می شد با بازکردن پنجره هوای تازه را احساس نمود. انگیزه جایگزینی تهویه مکانیکی به جای استفاده از پنجره ها در دهه های 1950 و 1960که بیشتر ساختمانها دارای پنجره هایی بدون درز بودند به اوج خود رسید. در بحث های مربوط به مزایای استفاده از پنجره های باز با سامانه های مکانیکی برای ایجاد تهویه تأکید می شد که تهویه مطبوع دارای تمام مزیتهای استفاده از پنجره باز برای ایجاد تهویه می باشد. وکارکرد آن تنها مربوط به سرمایش نیست.
2- تعریف سیستمهای تهویه مطبوع
سیستم های تهویه مطبوع پیچیده ترین سیستم تأسیساتی است که قادر است درجه حرارت و رطوبت داخل یک فضا را با استفاده از گرمایش، سرمایش، رطوبت زنی و خشک کردن هوا کنترل نماید. انواع مختلف سیستمهای تهویه مطبوع وجود دارد که انتخاب آنها به عملکرد مکان مورد نظر، معماری آن، میزان گرمایش و سرمایش و محدودیت مالی خریدار بستگی دارد. این سیستم ها در اروپا از قرن هفدهم و در آمریکا از قرن بیستم عمومی شد.
3-انواع سیستم های تهویه مطبوع
سیستمهای تهویه مطبوع اساساً به انواع زیر تقسیم میشوند:
3-1-سیستم انبساط مستقیم (DX)
این سیستم شامل یك واحد تهویه كنندة خودكفاست كه میتواند در داخل فضای مورد تهویه یا در مجاورت آن نصب شود. مایع مبرد مستقیماً در داخل كویلهای این واحد تبخیر گردیده هوای عبوری از روی كویلها و نتیجتاً فضای اتاق را خنك میکند. سیستمهای VRF که در ادامه به تفصیل شرح داده میشوند، طبق اصول انبساط مستقیم (DX) کار میکنند، به این معنی که فضاهای مختلف به طور مستقیم توسط گردش مبرد در پانل های داخلی مربوط به آن فضاها تهویه میشوند. سیستم VRF به معنای جریان مبرد متغیر میباشد، کنترل میزان مبرد مزیت اصلی سیستمهای VRF است. باید توجه شود که سیستمهای VRF نباید با سیستمهای مرکزی VAV (حجم هوای مختلف) اشتباه گرفته شود، چرا که سیستمهای VAV بر اساس حجم متفاوت هوا در فضاهای مختلف (بنا به نیاز میزان بار مختلف فضاها) کار میکنند.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.