توضیحات
عنوان فارسی: مقایسه عملکرد تعاملی برنامه ریز پردازنده های لینوکس CFS و ویندوز 10
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
Comparison of Interactivity Performance of Linux CFS and Windows 10 CPU schedulers
چکیده
یکی از اهداف اصلی طراحی سیستم عامل کاربر گرا ، اطمینان از زمان پاسخگویی کم در کارهای تعاملی است. در غیر این صورت ، زمان طولانی برنامه ریزی برای کاربر آشکار خواهد شد و به نوبه خود بر تجربه کاربر تأثیر خواهد گذاشت. یکی از معیارهای محبوب که می تواند زمان پاسخگویی به وظایف تعاملی را اندازه گیری کند ، Interbench است. با این حال ، Interbench فقط در لینوکس موجود بود ، بنابراین معیار عملکرد تعاملی برای سایر سیستم عامل ها غیرممکن است. این تحقیق Interbench را به سیستم عامل ویندوز منتقل کرده است تا عملکرد تعاملی ویندوز و لینوکس ارزیابی و مقایسه شود. ما تأثیر بارهای کاری شبیه سازی شده مختلف را بر عملکرد تعاملی هر دو سیستم عامل بررسی کردیم و نتیجه گرفتیم که برنامه زمانبندی CPU لینوکس در بیشتر سناریوها دارای تأخیرهای کمتری نسبت به ویندوز 10 است ، به استثنای زمانی که یک بار پس زمینه سنگین همزمان با کار سنگین تعامل انجام شود.
کلمات کلیدی-مؤلفه: لینوکس؛ پنجره ها؛ تعامل؛ بین بند
مقدمه
سیستم عامل (OS) نرم افزاری است که به عنوان واسط بین برنامه ها و سخت افزار رایانه ای عمل می کند [1]. این ترکیب از یک مؤلفه اساسی تشکیل شده است که به آن هسته معروف است. در هر زمان ، بیش از یک کار در سیستم عامل وجود دارد که درخواست اجرای آن را دارد. بنابراین ، زمانبندی کنترل کننده ، مدیر فرایند و برنامه پردازنده مرکزی واحد پردازشگر برای رسیدگی به این درخواست ها و اطمینان از اجرای کارهای منصفانه طراحی شده اند. در عین حال ، الگوریتم برنامه ریزی CPU باید کارآمد باشد تا بتواند در کمترین زمان ممکن تصمیمات تصمیم گیری را اتخاذ کند.
بیشتر برنامه های محک برنامه ریز CPU روی اندازه گیری عملکرد سیستم از نظر توان عملیاتی غیر تعاملی متمرکز شده اند [2]. این برنامه های محک مناسب برای اندازه گیری عملکرد متقابل یک سیستم عامل مناسب نیستند زیرا هدف آنها اندازه گیری تعداد دستورالعمل ها / کارها با گذشت زمان است. در مقابل ، سیستم های کاربر گرا اولویت بندی عملکرد تعاملی را در نظر می گیرند ، جایی که زمان پاسخ دهی پایین برای اطمینان از تجربه خوب کاربر ضروری است. زمان پاسخگویی به عنوان زمان ارسال درخواست تا زمان دریافت پاسخ تعریف می شود [3]. این زمان لازم برای تغییر کار از حالت آماده به حالت در حال اجرا است. آماده سازی حالت زمانی است که یک کار برای دسترسی به CPU برای اجرای دستورالعمل ها درخواست می کند. این کار به یک ساختار داده داده می شود و منتظر خواهد بود که توسط CPU انتخاب شود
- برنامه ریز برای اجرای در سپس این کار به حالت در حال اجرا منتقل می شود.
- یکی از معیارهای محبوب که می تواند عملکرد تعاملی را اندازه گیری کند ، Interbench برای لینوکس است [4]. هدف اصلی این برنامه معیار ، اندازهگیری زمان تاخیر و ضربات موجود در برنامه ریزان کرنل لینوکس در شرایط شبیه سازی شده متفاوت با نام تعامل است. به عبارت دیگر ، تعیین زمان پاسخ یک کار تعاملی است. هنگامی که مقدار زیادی تأخیر در روند برنامه ریزی وجود دارد ، تأخیر برای کاربران آشکار خواهد شد و باعث می شود کاربران هنگام انجام برخی کارها روی سیستم های رایانه ای خود ، تجربه ناخوشایندی را تجربه کنند.
- با این حال ، Interbench فقط برای سیستم عامل لینوکس در دسترس است. سایر سیستم عامل های اصلی مانند Mircosoft Windows و Apple MacOS که برای برنامه های کاربر گرا طراحی شده اند پشتیبانی نمی شوند. بنابراین ، این مقاله قصد دارد Interbench را به سیستم عامل ویندوز منتقل کند تا بتوانیم عملکرد تعامل بین لینوکس (CFS) و ویندوز 10 را با یکدیگر مقایسه کنیم. که به دانش نویسنده ، قبلاً انجام نشده است.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.