توضیحات
عنوان فارسی: استفاده از نقشهبرداری مشارکتی و PPGIS برای بررسی فعالیتهای جوامع محلی
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
Utilizing participatory mapping and PPGIS to examine the activities of local communities
استفاده از نقشهبرداری مشارکتی و PPGIS برای بررسی فعالیتهای جوامع محلی
چکیده
تضمین انعطافپذیری شهر، فراگیر بودن، پایداری و ارتقاء کیفیت زندگی شهری میتواند از طریق مشارکت جوامع و تشویق ابتکارات مدنی انجام شود.
از آنجا که شهرها برای ایجاد سازگاری و انعطافپذیری باید محیطها را به صدای جامعه جمعی تشویق کنند، در نتیجه روند سریع شهرنشینی، جوامع رو به رشد از احساس رو به کاهش جامعه رنج میبرند. این تحقیق با بررسی تأثیر نقشهبرداری مشارکتی و نقش توانمندسازی شهروندی در تقویت روند برنامه ریزی انجام شده است. بنابراین ، این تلاش برای ارزیابی تجربیات اجتماعی و مکانی جامعه محلی ، با هدف بررسی رابطه بین فعالیت های جامعه محلی ، درک آنها از محیط ساخته شده و احساس جامعه از طریق استفاده از GIS مشارکتی است. از آنجایی که این یک ابزار مؤثر است که پیچیدگی مکانی ، زمینه فضایی ، تعامل و بهم پیوستگی را در مفصل سازی متن فراهم می کند و قادر به تعمیق درک ما از اقدامات کمی است. برای دستیابی به این هدف ، یک متدولوژی به کار گرفته شده است که با استفاده از نقشه برداری مشارکتی و سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) به بررسی فعالیت افراد محلی در محله با کمترین نمره از شاخص جامعه می پردازد که ناشی از بررسی کمی تشکیل شده از حس جامعه (SCI) است ، در دو محله در شهر اسکندریه مصر اعمال شد.
کلید واژه ها :مشارکت عمومی؛ GIS مشارکتی؛ محیط ساخته شده؛ حس نمایه جامعه (SCI)؛ زمینه فضایی
- مقدمه
شهرنشینی یک پدیده مدرن نیست ، بلکه یک فرایند سریع و گسترده است که به وضوح در حال شکل گیری مجدد در هر دو کشور توسعه یافته و در حال توسعه است. این شهرنشینی رو به رشد نیاز به دگرگونی های مهم دارد زیرا هر شهر متفاوت است و به دلیل فرایند شهرنشینی با چالش های بی نظیری روبرو است. به منظور اطمینان از تاب آوری شهر ، فراگیر بودن ، پایداری و ارتقاء کیفیت زندگی شهری ، این امر می تواند از طریق مشارکت جوامع و تشویق ابتکارات مدنی انجام شود.
هر دو برنامه توسعه از بالا به پایین و پایین به پایین به طور فزاینده ای در اطراف جوامع و محلات چرخیده است.
در مواجهه با مخالفت با انواع تلاشهای توسعه ، برنامه ریزان و ذینفعان به طور یکسان اکنون نیازمند اطلاعات گسترده ای در مورد خصوصیات کیفی و کمی جوامع و ساکنان آنها هستند. اطلاعات مکانی برای تجزیه و تحلیل اولویت ها ، ادراکات و ترجیحات این افراد محلی برای دستیابی به تصمیمات قابل قبول اجتماعی ضروری است. بر این اساس ، به بعد اجتماعی برنامه یونسکو 2030 در مورد شمول اجتماعی ، سیاست های فراگیر را برای شهرها هدف قرار می دهد ، همچنین تصمیم گیری مشارکتی با تقویت پیوند بین جوامع و محیط ساخته شده آنها به منظور تداوم زندگی فرهنگی پر جنب و جوش و کیفیت محیط های شهری [ 1] بنابراین ، شهرها باید محیطهایی را تقویت کنند که صدای جامعه جمعی را تشویق می کنند تا سازگار و مقاوم باشند. بنابراین ، فرایند برنامه ریزی و طراحی باید با مشارکت جوامع محلی و شهروندان در طی فرایند انجام شود.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.