توضیحات
عنوان فارسی: بررسی و مقایسه بیمارستان های هوشمند (الکترونیکی) در دنیا
- مقدمه
- سامانههای هوشمند در رویارویی با خطرات پزشکی
- طراحی واسط کاربر متناسب با سیستمهای اطلاعات اورژانس بیمارستان
- کاربرد شبکههای عصبی مصنوعی در رابطه با پرونده الکترونیک پزشکی
- پذیرش و استفاده از سیستم پرونده پزشکی الکترونیک (EMR)در پلی کلینیک
- مرکزی صنعت نفت اصفهان با استفاده از مدل پذیرش تکنولوژی(TAM)
- نقش پردازش ابری در بهبود خدمات
- درمانی اورژانسی (EMS)
- تشخیص زودهنگام مننژیت باکتریایی با استفاده از
- Medical Calculator
- ارتقاء سلامت با فنآوری m-healt
- نقش فنآوری اطلاعات پزشکی در برنامه های سلامت سالمندان
- با معرفی فعالیت های کشورهای فرانسه و سوئد
- مروری بر سامانه تبدیل گفتار به متن پزشکی
- مطالبی در مورد شبکه سنسوری بیسیم در
- جهت ارسال و دریافت اطلاعات مانیتورینگ بیمار
- منابع
مقدمه
درسالهای اخیر كیفیت زندگی درابعاد مختلف دستخوش تغییرات عمده ای بوده، و بالطبع تقاضا و سطح انتظار مردم از خدمات دریافتی بالاتر رفته و با افزایش آگاهی عموم به حفظ و ارتقاء سلامت ، پاسخگویی به این تقاضای در حال گسترش ، نیازهای سیستم های سلامت را نیز با تغییرات عمده ای مواجه نموده است. بیمارستان هوشمند یکی از آن نیازهای است که باید مورد توجه بیشتر مسئولین جهت ارتقائ کیفیت سلامت گردد در یک بیمارستان هوشمند می توان به بهترین نحو و کوتاهترین زمان ممکن، بین بیمار و بخش های مختلف بیمارستان ارتباط برقرار نمود و به در خواست و تقاضای بیمار رسیدگی کرد. بهبود کیفیت ارائه خدمات بالینی و افزایش سطح سلامت با بهره گیری از سیستم های پیشرفته وذخیره اطلاعاتی بیماران، نظیر پرونده الکترونیک سلامت (EHR)، پرونده الکترونیک پزشکی (EMR)میسر خواهدشد. این امر ضمن رعایت دقیق موارد بیمارستانی، با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته و کاربردی، هر آنچه در خصوص بیماری نیاز است را برروی یک مانیتور کاملا لمسی و به صورت نوشتاری و گرافیکی و به زبان مادری بیمار در اختیار وی قرار می دهد.
با توجه به اینکه این سیستم حاوی اطلاعات و درخواست های مورد نیاز می باشد، می توان در مکانهای خاص (مانند بالاسر بیمار و یا محل های مورد نظر) نصب نمود تا افراد بتوانند اطلاعات و درخواست های مورد نیاز پزشکی را از آن طریق نیز دریافت نمایند. پیاده سازی یک سیستم هوشمند در بیمارستان باعث ایجاد حس آرامش واعتماد و نیز سهولت در دریافت سرویسهای عمومی و اختصاصی در بیمارستان و درنتیجه واکنشهای مثبت در جهت بهبود بیماری و شادابی بیمار خواهد شد.همچنین این سیستم می تواند، ارتباط بین بخش های مختلف بیمارستان باهم را در سریعترین زمان ممکن برقرار سازد.
سامانه های هوشمند در رویارویی با خطرات پزشکی
افزایش حجم داده ها و اطلاعات در هر کدام از بخش های سلامت و به تبع آن تعدد پایگاه های داده ای، ثبت داده ها، انباره داده های الکترونیکی پزشکی ثبت شده، سیستم های پایش بیماری ها و سیستم های پایگاه داده های پژوهشی، مشهود می باشد) 1- 3(. با این شرایط، شناسایی الگوهایی از قبیل تشخیص ارتباط بین عوامل اختصاصی خطرزا و تاثیر آنها در فرایند مراقبتی، عوارض ناشی از اقدامات بالینی و پیامدهای آن، تعیین روند بهره برداری از تسهیلات سلامت یا کشف نمونه های جدید بیماری در اقشار خاص، حتی برای با تجربه ترین پژوهشگران یا مدیران سلامت نیز به یک زنگ خطر تبدیل شده است.
بنابراین با کمی دقت می توان نقش محوری زیرساخت فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین جریان مفهومی گسترده داده ها و اطلاعات در پهنای وب و پایگاه های وسیع داده ها و اهمیت این قبیل داده ها و اطلاعات را برای بازیگران عمده سلامت، مشاهده کرد .
بنابراین به حداکثر رساندن بهره وری این داده ها و اطلاعات و فرایندهای تبدیلی، پیش بینی خطرات احتمالی اقدامات و کشف الگوهای داده ای، تبدیل به یک ضرورت راهبردی برای نظام سلامت شده است.
هوش کسب و کار
شاید بزرگترین محرک پویا در گسترش مدیریت، ذخیره داده های مدرن و دموکراسی هوش کسب و کار باشد. از آنجایی که هوش کسب و کار یکی از موضوعات مورد بحث تحلیل گران کسب و کار متخصص است بنابراین برای این موضوع از نرم افزارهای سطح بالایی برای تقسیم مجموعه داده های بسیار پیچیده استفاده می کند و در جهت تسهیل استفاده و کاربردهای تحلیلی چند بعدی، هوش کسب و کار تا نقطه تحلیل خطرات احتمالی امتداد می یابد.
در حوزه های مختلف کسب و کار اغلب مدت زمان واقعی ناگهانی دسترسی به داده ها برای درک فشارهای رقابتی نسبت به یک هدف مطلوب و یا حتی یک هدف شرح داده شده، یک محرک ایده ال محسوب می شود. اکثر برنامه های کاربردی و تقریبا تمامی ابزارهوش کسب و کارمی توانند وظایف خود را با داده های دوره ای یا تقریبا فوری انجام بدهند.
هوش کسب کار با روش های مختلفی می تواند به سازمان های بالینی کمک کند تا عملکرد خود را مدیریت نمایند.
هوش مراقبت سلامت
هوش مراقبتی می تواند به سازمان های سلامت کمک کند تا عملکردها را در تمامی سطوح کاری از قبیل فرایند های خدمات سلامت مدیریت کرده و از داده های ایجاد شده برای بازخورد و مدیریت خطرات احتمالی اقدامات بالینی استفاده کند.
تحلیل و ردیابی موثر این شاخص ها می تواند به سازمان های سلامت کمک نماید تا دوره های بیماری و عوارض ناشی از اقدامات بالینی و هزینه ها را کاهش داده و رضایت بیمار و خروجی ها را بهبود بخشند سیستم های کاربردی مدل در بخش زیر موضوعات کلی درباره حیطه های کلیدی سیستم های تصمیم یار، خطریاب و سیستم خبره و اهمیت آنها برای طراحی مدل هوشمند خطریاب مطرح می شود تا فرآیند تصمیم گیری مراقبت سلامت بهبود یابد.
سیستم های خبره
سیستم های خبره )سیستم های مبتنی بر دانش( سیستم های مبتنی بر قاعده نیز نامیده می شود. تحلیل ها و برنامه های این سیستم ها بر اساس اگر- آنگاه 1 می باشند. الگوریتم طراحی شده برای سیستمهای خبره قابل برنامه نویسی است و یا در قالب پوسته هایی طراحی شده است که باید قواعد و دانش در آنها ایجاد و اجرا شوند. سیستم های خبره موجب حفظ دانش در سازمان، افزایش بهره وری، افزایش کیفیت خدمات و حصولات، انجام کار و فعالیت ها در محیط کاری خطرناک، قابلیت اعتماد بالا، توزیع دانش از طریق انتقال سریع آن و کاهش هزینه ها می شود. یکی از تکنیک های سیستم های مبتنی بر دانش، کشف دانش در پایگاههای دادهKDD است که بعنوان فرآیند مهم شناسایی الگوهای معتبر، جدید، احتمالا مفید و قابل درک در داده ها تعریف می شود. یکی از متداولترین کاربردهای KDD در زمینه مراقبت سلامت، مدل زنجیره هوشمند IC می باشد. مدل IC در برگیرنده کاربرد شیوه های استخراج داده، آنالیز کسب و کار / هوش کسب و کار BA/ BI و مدیریت دانش KM می باشد تا ارائه مراقبت بهداشتی مطلوب در مدل IC آسانتر شود.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.