توضیحات
عنوان فارسی:
- فصل اول: مقدمه
- بیان مسئله
- اهمیت و ضرورت تحقیق
- ساختار تحقیق
- فصل دوم: مقدمه ای بر شبکه های بی سیم
- مقدمه
- انواع شبکه بی سیم
- شبکه بی سیم محلی
- شبکه بی سیم شخصی
- شبکه گسترده
- تفاوتهای فنی وایمکس و وایفای
- تفاوتهای کاربردی وایمکس و وایفای:
- فصل سوم: شبکه وایمکس
- مقدمه
- شبکه وایمکس
- پیشینه ی وایمکس
- مزایای وایمکس
- کاربردهای شبکه وایمکس
- وایمکس و استاندارد IEEE.e
- بخش های اصلی یک شبکه وایمکس
- کنترل پذیرش یا عدم پذیرش ارتباط
- نحوه اتصال به وایمکس
- فصل چهارم: الگوریتم های مورد استفاده در شبکه های وایمکس
- اصول امنیت در شبکه های وایمکس
- الگوریتمهای موجود در شبکه های وایمکس
- الگوریتم زمانبندی همگن و متجانس
- الگوریتم های زمانبندی ترکیبی
- الگوریتم های زمانبندی فرصت طلبانه
- فصل پنجم: نتیجه گیری
- نتیجه گیری
- منابع
- کنترل پذیرش یا عدم پذیرش ارتباط
- نحوه اتصال به وایمکس
- فصل چهارم: الگوریتم های مورد استفاده در شبکه های وایمکس
- اصول امنیت در شبکه های وایمکس
- الگوریتمهای موجود در شبکه های وایمکس
- الگوریتم زمانبندی همگن و متجانس
- الگوریتم های زمانبندی ترکیبی
- الگوریتم های زمانبندی فرصت طلبانه
- فصل پنجم: نتیجه گیری
- نتیجه گیری
- منابع
چکیده
با گسترش شبکه های کامپیوتری و فرصت هایی جدید برای به اشتراک گذاری داده ها و برقراری ارتباطات فرا قاره ای، جهت دستیابی به نقاطی که بسترهای مناسبی برای اتصالات کابلی ندارند، شبکه های بی سیم راهکاری جدید خواهد بود. روی آوردن به شبکه های بی سیم ، به دلیل کاهش هزینه و افزایش سرعت در نصب شبکه و همچنین افزایش مقیاس پذیری است.
در این میان وایمکس سیستمی است که نرخ داده بالایی را در ناحیه پوشش وسیع با ظرفیت بالا تولید میکندو دسترسی به اینترنت از طریق امواج ماکروویوو است و همچنین به خاطر قابلیت آن برای پشتیبانی انواع مختلفی از برنامه های کاربردی، کیفیت سرویس مناسب را فراهم می منابع کند. موجود در سیستم های وایمکس به علت محدودیت های فرکانسی معمولا محدود است. چون در این سیستم ها مندی رضایت مشترکین یکی از شاخصه ای مهم است، پس باید به بهترین نحو ممکن به مشترکین سرویس داده و جلوی انسداد درخواسته ای مشترکین گرفته شود و اختصاص منابع به مشترکین بهینه گردد.
در این تحقیق ابتدا ویژگی ها و مزیتهای شبکه های وایمکس بررس می شود. سپس امنیت و الگوریتم های مورد استفاده در این شبکه ها بیان می شوند.
کلمات کلیدی: شبکه بی سیم، وایمکس، کیفیت سرویس، الگوریتم زمانبندی.
فصل اول
مقدمه
1-1 بیان مسئله
در سالهای اخیر سیستم های سیار اهمیت خاصی پیدا کرد و توسعه صنعت سیستم های مخابراتی روی استفاده از سیستم های پهن باند با کیفیت بالا متمرکز گردیده و تقاضا برای سیستم های با ظرفیت بالاتر افزایش پیدا کرده است.
وایمکس[1] سیستمی است که نرخ داده بالایی را در ناحیه پوشش وسیع با ظرفیت بالا تولید می کند. سیستم های نسل سوم موبایل محسوب میگردد و آن را میتوان از نظر نرخ داده و ناحیه پوشش، متعلق به نسل چهارم سیستم های موبایل دانست. در حالت کلی دسترسی باند وسیع را در دو حالت سیمی و بی سیم دسته بندی می کند. استاندارد سازی سیستم های وایمکس توسط موسسه IEEE و انجمن وایمکس نجام میا شود. وایمکس در حالت کلی شامل دو استاندارد IEEE 612218d و IEEE 612218e میباشد.
1-2 اهمیت و ضرورت تحقیق
در سالهای اخیر سیستم های سیار اهمیت خاصی پیدا کرد و توسعه صنعت سیستم های مخابراتی روی استفاده از سیستم های پهن باند با کیفیت بالا متمرکز گردیده و تقاضا برای سیستم های با ظرفیت بالاتر افزایش پیدا کرده است در این میان وایمکس سیستمی است که نرخ داده بالایی را در ناحیه پوشش وسیع با ظرفیت بالا تولید میکند و دسترسی به اینترنت از طریق امواج ماکروویوو است. و همچنین به خاطر قابلیت آن برای پشتیبانی انواع مختلفی از برنامه های کاربردی، کیفیت سرویس مناسب رافراهم می کند. منابع موجود در سیستم های وایمکس به علت محدودیت های فرکانسی معمولاٌ محدود است.
چون در این سیستم هارضایت مندی مشترکین یکی از شاخص های مهم است، پس باید به بهترین نحو ممکن به مشترکین سرویس داده و جلوی انسداد درخواستهای مشترکین گرفته شود و اختصاص منابع به مشترکین بهینه گردد. در سیستم های قدیمی این اختصاص کانال به صورت ایستا بوده است ولی در سیستم های امروزی جهت بالابردن کیفیت، اختصاص کانال به صورت پویا صورت می گیرد که دارای بازدهی بالاتر است.
1-3 ساختار تحقیق
در ادامه تحقیق، در فصل دوم به بررسی شبکه های بی سیم پرداخته می شود. در فصل سوم، ویژگی ها و ساختار شبکه های وایمکس بیان می شود. در فصل چهارم الگوریتم های مورد استفاده در این شبکه بررسی می شوند. نهایتا در فصل پنجم، نتیجه گیری بیان می شود.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.