توضیحات
تحقیق بررسی روش های طراحی رابط کاربری
فهرست:
واسط کاربری چیست ؟
واسط گرافیکی کاربر
آیا گرافیست ها همان طراحان UI هستند ؟
یک طراح رابط کاربری باید چه چیزهایی را بلد باشد؟
چه چیزهایی UI را بد جلوه می دهند؟
آشنایی با انواع رابط کاربری در تلفن های همراه نقابی بر پیکر سیستم عامل
دسته بندی انواع طراحی سایت بر اساس رابط کاربری وب
طراحی وب سایت نا منظم
طراحی وب سایت های خلوت
طراحی وب سایت پر المان
طراحی وب سایت ساده و استاندارد
روش های تجربی طراحی رابط کاربری
روش های غیر تجربی طراحی رابط کاربری
سناریوهای طراحی کاربر فرضی
روش طراحی مبتنی بر قانون
روش طراحی رابط کاربری هرم معکوس
روش های طراحی رابط کاربری ساخت یافته
روش الگومحور طراحی رابط کاربری
منابع
واسط کاربری چیست ؟
رابط کاربری یا واسط کاربری (UI) را می توان یک رابطه بین کاربر و وسیله ای که کاربر از آن استفاده می کند دانست که متشکل می شود از یک سری دستورها که کاربر به وسیله ی مورد نظرش می دهد ( درون داده ) و اجرای آن دستورها که توسط وسیله انجام می شود ( برون داده ) . در واقع UI قسمتی از وسیله ای است که ارتباط کاربر را با آن وسیله برقرار می کند.
واسط گرافیکی کاربر
در فرهنگ رایانه، واسط گرافیکی کاربر یا واسط نگارهای کاربر، مجموعهای از نشانههای گرافیکی نمایش داده شده بر روی یک نرمافزار است که در آن کاربر به جای تایپ فرمانهای بلند و پیچیده از اعلان فرمان، با اشاره بر نمایشهای تصویری بر روی صحنه تصویر، پروندهها، برنامهها یا فرمانهای گوناگون را انتخاب میکند.
به عبارتی سادهتر، یک محیط گرافیکی که نرمافزارهای رایانه، برای راهنمایی و کاربری بهتر انسان بکار میگیرند واسط گرافیکی کاربر نامیده میشود. این نما، چگونگیِ روش کاربریِ رایانه را، توسط انسان، بهبود می بخشد و روشی است گرافیکی برای نمایش نرمافزار سیستمعامل رایانه، به کاربرانش. در رایانههای قدیمیتر، این نما، مجموعهای بود از نشانهای تایپی نشان داده شده بر صفحه نمایشگر. در رایانههای امروزی اما، نمای گرافیکی کاربری مجموعهای است از نشانها و پس زمینهها و کلیدهایی زیبا و رنگین، برای بهبود رابطه انسان-ماشین در راستای بهبود کاربری کارایی بهتر.
برخی این واژه را «نمای گرافیکی کاربر»، «میانای نگارهای کاربر»، یا «میانجی نگارهای کاربر» هم ترجمه کردهاند.
برنامههای کاربردی که در ویندوز اجرا میشوند، از مجموعه ثابتی از فهرستهای گزینش عمودی، جعبههای محاورهای و سایر عناصر گرافیکی مانند نوارهای مرور (به انگلیسی: scroll bar) و شمایلها (به انگلیسی: icon) استفاده میکنند. این ثبات میان عناصر گرافیکی، مزیت عمدهای برای کاربر است، زیرا با یادگرفتن نحوۀ کار با رابط میتواند از آن در تمام برنامههای در حال اجرا در همان محیط استفاده کند.
منابع:
Matthew paul huenerfauth.”Design approaches for developing user-interfaces accessible to illiterate users” aaai technical report ws-02-08. Compilation copyright © 2002, aaai
Benner, m. Feather, w. Johnson, & l. Zorman.1993. “utilizing scenarios in the software development process.” in information systemdevelopment process (n. Prakash, c. Rolland, and b. Pernici, eds.), ifip transactions a-20, elsevier science publishers, september.
m. Carroll (ed.). 1995. Scenario-based design: envisioning work and technology in system development. New york: wiley.
Baynham. 1995. Literacy practices: investigating literacy in social contexts. London: longman group, ltd.
Provisional population totals: india. Census of india 2001, paper 1 of 2001. Office of the registrar general, india.
1sathya s, 2sivaranjani a, 3santhi b, “survey on various ui design approaches”, journal of theoretical and applied information technology, 15 may 2012. Vol. 39 no.2
Shneidernan, plaisant, cohen, jacobs,“designing the user interface: strategies for effective human computer interaction”, pearson publication – 2011.
Theo mandel, ph.d. “chapter 5: the golden rules of user interface design”: the elements of user interface design © john wiley & sons,1997.
anirudha joshi, gaurav mathur, “the inverted pyramid approach in user interface design for interactive information retrieval.
توجه:
- برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.