توضیحات
عنوان: استفاده از پرکننده های طبیعی در آمیزه های لاستیکی
- فصل 1 مقدمه
- اهمیت تحقیق
- هدف پروژه
- مطالب ارائه شده در هر فصل
- فصل 2 مبانی نظری و اوليه موضوع تحقيق
- مقدمه
- خواص پرکنندهها
- سطح ذرات و انرژی آن ها
- فصل 3مرور ادبیات
- برخی مطالعات انجام شده در زمینه بهبود لاستیک با پر کننده
- تقویت آمیزه های لاستیک بوتادی ان توسط پر کننده های فعال
- تقویت آمیزه های لاستیک بوتادی ان توسط پرکننده های نانو خاک رس
- فصل 4
- نتیجهگیری و پیشنهادات
- نتیجهگیری
- پیشنهادات
فصل 1
مقدمه
1-1- اهمیت تحقیق
امروزه کائوچوی طبیعی به دلیل دارا بودن خاصیت الاستیک در صنعت تایر، کفپوش و ساخت انواع قطعات صنعتی مصرف فراوانی دارد. مقاومت الکتریکی لاستیک طبیعی خیلی بالاست و این مقاومت بالا باعث می شود در خیلی از کاربردها به عنوان عایق استفاده شود. این ویژگی عایق بودن لاستیک طبیعی همیشه مناسب نیست و در صورت داشتن هدایت الکتریکی مطلوب، می تواند در پیل های خورشیدی، آندهای پلیمری جهت حفظ خوردگی سطح فلز، پوشش های منعطف رسانا، نمایشگرها، دیود، ترانزیستور، آی سی و غیره مورد استفاده قرار گیرد. لاستیک طبیعی به دلیل خواص مکانیکی و الکتریکی ضعیف نیاز به تقویت این خواص دارد. افزایش تقویت شوندگی خواص مکانیکی موجب بهبود استحکام کششی، پارگی، سایش، سفتی و سختی می شود. وجود ذرات دوده به عنوان تقویت کننده در کائوچوی طبیعی موجب ایجاد یک محدوده وسیعی از خواص مکانیکی در لاستیک طبیعی می شوند. اما مقاومت الکتریکی بالای آن با دوده های معمولی برطرف نمی شود. برای رسیدن به این هدف یا باید با پلیمرهای رسانا آلیاژ گردد و یا از پرکننده های رسانا استفاده شود. این پرکننده ها شامل دوده های رسانا، گرافیت، پودرهای فلزات و الیاف فلزی است. تعامل سطحی بین لاستیک و پرکننده پارامتر کلیدی است که عملکرد نهایی کامپوزیت های لاستیکی پر شده را تعیین می کند. در حال حاضر مشخص شده است که بازدهی تعاملی بین لاستیک و پرکننده به طبیعت گروه های موجود در سطح پرکننده بستگی دارد. تعامل بین ماتریس لاستیک طبیعی غیر قطبی و سطح پرکننده قطبی بسیار ضعیف است. به همین دلیل، مسئله استفاده از لاستیکهای طبیعی اپوکسیدی به عنوان یک مسئله مهم تلقی میشود و نیاز به بررسی بیشتری دارد. استفاده از این نوع لاستیکها می تواند به بهبود تعامل بین پرکنندههای قطبی و لاستیک طبیعی کمک کند [1].
کائوچو و دیگر مواد مانند الیاف نانوکامپوزیت، گزینههایی هستند که نیاز است بیشتر مورد بررسی قرار گیرند و در لاستیکهای طبیعی به منظور افزایش کیفیت آن استفاده شوند[2].
1-2- هدف پروژه
هدف از پژوهش حاضر بررسی مطالعات مختلف و ارائه خلاصهای از آن به منظور بررسی جایگاه مطالعات در زمینه استفاده از پرکنها در آمیزههای لاستیک میباشد. علاوهبراین، تلاش خواهد شد تا پیشنهاداتی در این زمینه و برای پیش برد مطالعات در آینده ارائه شود.
1-3- مطالب ارائه شده در هر فصل
در فصل 1 اهمیت پژوهش و هدف آن ارائه خواهد شد. در فصل 2 مباحث پایه و برخی معادلات حاکم در زمینه ذرات پر کننده، خواص، انواع و دیگر مباحث مرتبط ارائه خواهد شد. در فصل 3 مطالعات گذشته در زمینه استفاده از این پر کنها، روشهای تست و بازدهی لاستیک طبیعی تقویت شده با پر کننده و دیگر مباحث بحث خواهد شد. در فصل 4 نیز به صورت خلاصه نتیجه گیری و پیشنهادات ارائه می شود.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.