توضیحات
عنوان: یک چارچوب مبتنی بر محاسبات ابری امن برای مدیریت اطلاعاتی داده های حجیم شبکه هوشمند
- چکیده
- مقدمه
- تحلیل داده های حجیم در شبکه هوشمند
- کمک گرفتن از محاسبات ابری
- رویکرد ما
- کمک های ما
- مطالعات مرتبط
- مدیریت اطلاعاتی شبکه هوشمند
- رویکرد های دیگر به امنیت شبکه هوشمند
- طرح های رمزگذاری هویت- محور اساسی
- رمزگذاری مجدد پروکسی هویت- محور
- چارچوب هوشمند
- معماری سیستم کلی
- نمایش اجزای منطقی
- مدیریت جریان اطلاعاتی
- راه حل امنیتی برای چارچوب هوشمند
- امنیت چارچوب هوشمند پشتیبانی شده توسط رمزگذاری هویت- محور
- توصیف سطح بالا
- ضرورت های چارچوب امنیتی بر اساس زوجیت-محوری IBE، طرح های رمزگذاری مجدد پروکسی ID– محور و IBS
- تحلیل امنیتی
- پیاده سازی نمونه اولیه
- بررسی اجمالی
- نتیجه گیری
- منابع
چکیده: شبکه هوشمند، یک نوآوری تکنولوژیکی است که کارایی، قابلیت اطمینان، صرفه های اقتصادی، و ثبات سرویس های برقی را بهبود می دهد. یک نقش حیاتی در زیرساخت های انرژی مدرن ایفا می کند. با این حال، چالش های اصلی شبکه های هوشمند، چگونگی مدیریت کارآمد انواع مختلف دستگاه های هوشمند مبدا- مقصدی مانند وسایل برقی و کنتورهای هوشمند؛ و چگونگی پردازش حجم زیادی از اطلاعات دریافت شده از این دستگاه ها هستند. محاسبه ابری، تکنولوژی است که منابع محاسباتی را در جهت خواسته ها فراهم می کند، کاندید مناسبی به منظور توجه به این چالش هاست، زیرا دارای چندین خاصیت مناسب مانند صرفه جویی در انرژی، صرفه جویی در هزینه، چابکی، مقیاس پذیری و انعطاف پذیری است. در این مقاله، ما یک چارچوب مبتنی بر محاسبات ابری امن برای مدیریت اطلاعاتی داده های حجیم در شبکه های هوشمند ارائه می دهیم، که ما آنرا بعنوان” چارچوب هوشمند” معرفی می کنیم. ایده اصلی چارچوب ما، ساخت یک ساختار سلسله مراتبی از مراکز محاسبات ابری به منظور ارائه انواع مختلف از سرویس های محاسباتی برای مدیریت اطلاعاتی و تجزیه و تحلیل داده های حجیم است. علاوه بر این چارچوب ساختاری، ما یک راه حل امنیتی بر اساس رمزگذاری هویت- محور، امضا و رمزگذاری مجدد پروکسی بمنظور توجه به مسائل امنیتی حیاتی در چارچوب مفروض ارائه می دهیم.
واژگان کلیدی: داده های حجیم، محاسبات ابری، ایمنی، مدیریت اطلاعاتی، شبکه هوشمند
- مقدمه
1.1. تحلیل داده های حجیم در شبکه هوشمند
اخیراً شبکه های هوشمند در برنامه های نوسازی شبکه های برقی بسیاری از کشورها، به جای شبکه های برقی سنتی اتخاذ شده اند. یکی از دلایل این امر، این است که در مقایسه با شبکه های برقی سنتی، شبکه های هوشمند، بهبود قابل توجهی در کارایی، قابلیت اطمینان، صرفه اقتصادی، و ثبات سرویس های برقی به ارمغان می آورند [18]. به عنوان مثال، پروژه ENEL Telegestore در ایتالیا [38]، که بطور گسترده ای، بعنوان اولین پروژه تجاری استفاده کننده از تکنولوژی شبکه هوشمند در نظر گرفته شده است، صرفه جویی های سالانه ای حدود 500 میلیون یورو ارائه می دهد [37]. بعد از موفقیت Telegestore، چندین پروژه شبکه هوشمند دیگر ارائه شده است. آنها عبارتند از پروژه theHydroOne [10] در کانادا، پروژه Evora InovGrid [26] در پرتغال، و پروژه ModellstadtMannheim (موما) [36] در آلمان.
در حالی که شبکه های هوشمند چندین مزیت برای شبکه های برقی الکتریکی دارند، اما استقرار آنها اغلب به مناطق کوچک محدود شده است (به عنوان مثال، در یک شهرستان و یا یک استان کوچک). چالش های متعددی وجود دارد که از استقرار شبکه های هوشمند در یک مقیاس بزرگتر (به عنوان مثال، در کل کشور) جلوگیری می کند، یکی از آنها مدیریت اطلاعاتی است که مرتبط به جمع آوری، ذخیره سازی، و پردازش اطلاعات است [5]، [14] و [17]. از آنجا که تعداد زیادی از دستگاه های هوشمند مبدا- مقصدی وجود دارد، مدیریت حجم عظیمی از اطلاعات دریافت شده از این دستگاه ها کار آسانی نیست. در یک برآورد اولیه در یک صنعت، مقدار داده های مورد نیاز برای پردازش مبادلات بین دو میلیون مشتری می توانست تا 22 گیگابایت در روز برسد[44]. این امر بطور آشکاری، یک چالش بزرگ برای مدیریت این مجموعه داده های حجیم است، که ممکن است این مدیریت شامل انتخاب، استقرار، نظارت، و تحلیل داده های شبکه هوشمند شود. مهمتر از این، پردازش اطلاعات بلادرنگ معمولا در شبکه هوشمند مورد نیاز است. هر گونه تاخیر ممکن است پیامدهای جدی در کل سیستم داشته باشد که باید تا حد امکان از آن اجتناب شود.
1.2. کمک گرفتن از محاسبات ابری
به تازگی محاسبات ابری با توجه به چندین مزیت در مدل های محاسباتی سنتی، محبوب شده اند. مزایای اساسی عبارتند از انعطاف پذیری، مقیاس پذیری، چابکی، بهره وری انرژی، و صرفه جویی در هزینه [24]. به همین دلیل، انتظار می رود تا یک مدل محاسباتی، یک مدل مسلط در آینده شود. از طریق به کارگیری محاسبات ابری در شبکه های هوشمند، ما نه تنها به موضوع مهم مدیریت اطلاعاتی می پردازیم، بلکه همچنین یک بستر برای صرفه جویی عظیم در انرژی و هزینه، ارائه می دهیم. این امر به این دلیل است که 1) چارچوب می تواند بسیار سریع برای مقابله با تغییرات در حجم پردازش اطلاعات مقیاس بندی شود و 2) می تواند کاربرد بالایی از منابع محاسباتی را ارائه دهد.
در واقع، ما قبل از شروع به کار، تلاش های اولیه را به ثابت کردن این نکته معطوف کرده ایم که محاسبات ابری می توانند الزامات مدیریت اطلاعاتی را در این سیستم ها تامین کنند [4]، [40]. به طور خاص، در مطالعه [40]، خواص شبکه هوشمند و محاسبات ابری برای اثبات رابطه بین آنها تحلیل شد. علاوه بر این، در مطالعه [4]، موارد استفاده از یک شبکه هوشمند، به منظور درک الزامات دقیق از مدیریت اطلاعاتی مورد بحث قرار گرفته، و خواص محاسبه ابری مورد مطالعه قرار گرفت تا نشان دهد که آنها الزامات را تامین می کنند. با این وجود، هیچ یک از این مطالعات، بوسیله یک طرح محکم برای مدیریت اطلاعاتی در شبکه های هوشمند، علاوه بر تجزیه و تحلیل های انتزاعی نسبی مشهور نشدند.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.