توضیحات
عنوان: گذری بر اینترنت اشیاء
- چکیده
- مقدمه
- معماری عمومی IoT
- چالش های اینترنت اشیاء
- مدلهای ارتباطی اینترنت اشیاء
- امنیت در اینترنت اشیاء
- نتیجه گیری
- منابع
چکیده
اینترنت اشیاء مفهومی جدید در دنیای فناوری اطلاعات و ارتباطات بوده و به طور خلاصه فناوری مدرنی است که در آن برای هر موجودی )انسان، حیوان و یا اشیاء( قابلیت ارسال و دریافت داده از طریق شبکه های ارتباطی، اعم از اینترنت یا اینترنت، فراهم میشود. به عبارت دیگر ایده طراحتی دستگاه های مختلف با امکان برقراری ارتباط بیسیم به منظور رهگیری و کنترل از طریق اینترنت و یا حتی از طریق یک برنامه ساده مخصوص گوشیهای هوشمند، اصطلاح اینترنت اشیاء را توصیف میکند. در این تحقیق ابتدا مفهوم اینترنت اشیاء بیان می شود. سپس به معماری و چالش های آن پرداخته می شود. از انجایی که امنیت در این فناوری حائز اهمیت است به بررسی امنیت در اینترنت اشیاء نیز می پردازیم.
کلمات کلیدی: اینترنت اشیاء، حسگر، امنیت.
مقدمه:
اینترنت اشیا، برای نخستین بار در سال ۱۹۹۹ توسط کوین اشتون مورد استفاده قرار گرفت و جهانی را توصیف کرد که در آن هر چیزی، از جمله اشیا بی جان، برای خود هویت دیجیتال داشته باشند و به کامپیوترها اجازه دهند آن ها را سازماندهی و مدیریت کنند. اینترنت در حال حاضر همه مردم را به هم متصل می کند ولی با اینترنت اشیاء تمام اشیاء به هم متصل می شوند . اینترنت اشیاء یکی از فناوری های نوین در عصر کنونی است که برای اولین بار توسط کوین اشتون در سال 1982مطرح شد. هدف این تکنولوژی ارائه حالت پیشرفته ارتباطات بین سیستم های مختلف و دستگاه ها و همچنین تسهیل تعامل انسان با محیط مجازی بود .
اینترنت اشیاء (IoT) سنسورها، اشیاء و گره های هوشمند مختلفی را در خود جای داده است که قادر به برقراری ارتباط با یکدیگر بدون دخالت انسان هستند. اشیاء در ارتباط با اشیاء دیگر به طور مستقل عمل می کنند. گره های IoT قادر به تهیه داده های سبک وزن، دسترسی و مجوز به منابع مبتنی بر ابر برای جمع آوری و استخراج داده ها و تصمیم گیری با تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده را دارد. ظهور IoT به ارتباط گسترده مردم، خدمات، حسگرها و اشیاء منجر شده است. دستگاه های IoT اکنون در طیف گسترده ای از برنامه ها از شبکه های هوشمند گرفته تا مراقبت های بهداشتی و سیستم های حمل و نقل اطلاعات مستقر شده اند. فرصت های شغلی عظیمی که در حوزه IoT وجود دارد، تعداد دستگاه های هوشمند و خدمات هوشمند و مستقل ارائه شده در شبکه های IoT را به میزان قابل توجهی افزایش داده است. علاوه بر این، اتکای دستگاه های IoT به زیرساخت های ابری برای انتقال، ذخیره سازی و تجزیه و تحلیل داده ها منجر به توسعه شبکه های IoT با قابلیت ابری شد[1,2].
مسائل امنیتی مانند حریم خصوصی، کنترل دسترسی، ارتباطات ایمن و ذخیره ایمن داده ها در محیط IoT نیز بسیار حائز اهمیت هستند. علاوه بر این، هر دستگاهی که ایجاد می کنیم، هر سنسور جدیدی که مستقر می کنیم و هر بایت که در یک محیط IoT همگام سازی شده باشد ممکن است در طی یک بررسی تحت نظارت قرار بگیرد[1,3].
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.