توضیحات
عنوان: کشتارگاه صنعتی طیور
- چکیده
- هدف از احداث کشتارگاه صنعتی طیور
- بخشهای مختلف کشتارگاه صنعتی مرغ
- محصولات و خدمات
- اهمیت بارگیری و کشتاردر کشتارگاه
- تخلیه طیور درکشتارگاه
- بازرسی قبل و بعداز کشتار
- مراخل کشتار درکشتارگاه
- فرآیند تولید
- شماتیک فرآیند کشتارگاه طیور
- عمل آوری درکشتارگاه
- مواد اولیه اصلی
- ماشین آلات وتجهیزات اصلی
- کیفیت لاشه
- کیفیت رنگ گوشت طیور
- فاکتورهای موثر در کیفیت گوشت
- مشخصات گوشت تازه پرنده
- حمل و نقل
- ضوابط صدور پروانه جهت راه اندازی کشتارگاه
- طرح و نقشه کشتارگاه
- تاسیسات وتجهیزات
- استاندارد های مربوط با کشتارگاه
- کشتارگاه صنعتی طیور در کشورهای ایالات متحده امریکا
- کشتارگاه های صنعتی طیور درایران
- ضرورت احداث کشتارگاه طیور
- برآورد آماری عرضه و تقاضا برای گوشت مرغ
- نتیجه گیری
- منابع
چکیده
کشتارگاه طیور به مکانی اطلاق می گردد که در آن طیوری که حدودا 45 روز را در واحدهای مرغداری پرورش یافتند و برای انسان از نظر منابع غنی غذائی ارزش بسزائی دارند زیر نظر دامپزشکان مجرب و ناظر ذبح شرعی بطور کاملا بهداشتی و حلال کشتار شده و با کنترل بهداشتی موثر در روند فرآوری، این محصولات بصورت متنوع عرضه می شوند. کشتارگاه دارای تاسیساتی از قبیل پخت ضایعات، تصفیه خانه بیولوژیک، آزمایشگاه، تاسیسات سردخانه و تونل انجماد، سالن کشتار و سالن بسته بندی یا فرآوری مرغ و سایر تاسیسات ضروری می باشد. گوشت مرغ از دیدگاه تغذیه ای منبع بسیار خوبی از نظر پروتئین آهن و فسفر می باشد همچنین دارای مقادیر فراوانی ویتامین در چربی و جگر بوده و از نظر هضم، بر گوشت سایر محصولات دامی ارجحیت دارد. بطور کل اکثر مردم دنیا رغبت بیشتری به مصرف گوشت مرغ نشان می دهند که علت آن را می توان در میزان کم چربی و کلسترول و نیز طبخ سریع و طعم لذیذ آن جست. امروزه در اغلب کشورها سعی می شود که قسمت های مختلف لاشه مرغ بطور مجزا بسته بندی و در اختیار مصرف کننده قرار گیرد. مصرف کنندگان می توانند با توجه به سلیقه و امکانات مالی خود از قسمت های مختلف مرغ از قبیل ران، سینه، بال، گردن، جوجه کبابی و از آلایشات مانند دل و جگر و سنگدان تمیز شده نیز استفاده کنند. از مزایای محصولات قطعه بندی، می توان به استفاده بهینه از تمامی قسمت های مرغ اشاره کرد.در این تحقیق به بررسی کشتارگاه های صنعتی طیور از جنبه های مختلف میپردازیم.
هدف از احداث کشتارگاه صنعتی طیور
اگر به تاریخچه کشتارگاه ها نظر افکنیم ملاحظه میکنیم که قبل از اینکه کشتارگاه ها به شکل امروزی پدید بیاید و کشتارها در محل خاصی متمرکز گردند، هر گوشت فروشی در جوار مکان خود دام مورد نیاز خود را ذبح می کرد و بدون رعایت موازین بهداشتی اقدام به فروش گوشت میکردند که این سلامت اهالی شهر را به مخاطره میانداخت.
در ابتدا دولتها به کمک شهرداریها اقدام به ساخت مکانهای ذبح دام به صورت بهداشتی نمودندو سپس این امر به بخشهای خصوصی سپرده شد. اما پس از مدتی این قضیه احساس شد که کنترل و تصدی دولت بر کشتارگاهها لازم است.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.