توضیحات
عنوان: کاربرد های فرایند تخمیر حالت جامد در تولیدات ترکیبات غذایی
- مقدمه
- تخمیر
- انواع تخمیر در صنایع غذایی
- تخمیر حالت جامد چیست
- مزایای تخمیر حالت جامد
- مضرات تخمیر حالت جامد
- تخمیر زیر آب چیست
- مزایای تخمیر زیر آب
- معایب تخمیر زیر آب
- شباهت تخمیر حالت جامد و تخمیر زیر آب
- تفاوت تخمیر حالت جامد و تخمیر زیر آب
- فرایند تخمیر در بیوراکتورها
- فرایندهای SSF (تخمیر حالت جامد) برای انزیمهای غذایی
- فرایندهای SSF برای اسیدهای آلی
- اسید لاکتیک
- اسید سیتریک
- نتیجهگیری
مقدمه
تخمیر فرایندی متابولیک است که قندها را به اسیدها، گازها یا الکل تبدیل میکند. این فرایند در مخمرها و باکتریها و همچنین در سلولهای عضلانی هنگام مواجه شدن با کمبود اکسیژن رخ میدهد، همانطور که در تخمیر اسید لاکتیک اتفاق می افتد. به علاوه از واژه تخمیر بهطور گستردهای برای اشاره به رشد میکروارگانیسمها بر روی یک محیط کشت، اغلب با هدف تولید یک محصول شیمیایی خاص استفاده میشود.میکروبیولوژیست فرانسوی (Louis Pasteur)، اغلب به خاطر دانشش دربارهی تخمیر و علل میکروبی آن به یاد آورده میشود. علم تخمیر تحت عنوان مخمرشناسی شناخته میشود.
تخمیر زمانی اتفاق می افتد که زنجیره انتقال الکترون غیرقابل استفاده باشد (اغلب به دلیل عدم وجود یک گیرندهی نهایی الکترون، مثل اکسیژن.در این موارد، تخمیر منبع اولیه تولیدانرژی سلول میشو. فرایند تخمیر و پیروات تولید شده در گلیکولیز را به و یک مولکول آلی (که بستگی به نوع تخمیر دارد) تبدیل میکند. در حضور اکسیژن (O2)، NADH و پیروات برای تولید ATP در تنفس سلولی مورد استفاده قرار میگیرند. این فرایند، فسفریلاسیون اکسایشی نامیده میشود و میزان ATP بیشتری نسبت به گلیکولیز تولید میکند. به همین دلیل، معمولاً زمانی که اکسیژن در دسترس است سلولها از تخمیر اجتناب میکنند؛ باکتریهای بیهوازی اجباری که قادر به تحمل اکسیژن نیستند از این قضیه مستثنا میباشند.
* قدم اول گلیکولیز در بسیاری از مسیرهای تخمیر مشترک است.
تخمیر
تخمیر تجزیه ناقص بعضی از متابولیتها (ترکیبات آلی) به ترکیبات سادهتر همراه با انرژی توسط عامل تخمیری است.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.