توضیحات
تحقیق پروژه طرح ریزی واحدهای صنعتی(شرکت شیر پاک آرا)
چکیده:
پروژه ی موجود، پروژه ای جهت آنالیز طرح یک کارخانه، ارزیابی معیارهای مورد نظر در مورد آن و همچنین ارائه ی طرحهای پیشنهادی جهت بهبود طرح موجود است. به طور خلاصه میتوان گفت که فاز یک پروژه شامل معرفی کارخانه، معرفی محصولات تولیدی، تجهیزات و ماشینآلات مورد نیاز، برگه های عملیاتی، محاسبهی ماشینآلات و نیروی انسانی و … بوده و فاز دوم پروزه مربوط به طرح استقرار فعلی کارخانه و محاسبهی امتیاز آن، بهبود طرح استقرار فعلی، ارايه ی طرحهای پیشنهادی و مقایسه ی آنها با طرح موجود، ارايه ی جزئیات ماشینآلات و تجهیزات موجود در یکی از دپارتمان های تولید، اداری و انبارها، تجهیزات و وسایل حمل و نقل و نگهداری، مسیرهای حمل و نقل، بررسی اصول 20 گانه ی حمل و نقل و در نهایت جانمایی کارخانه بوده است.
فهرست:
1- معرفی اولیه
2- جمع آوری اطلاعات اولیه
3- برآورد ماشینآلات و نیروی انسانی
4- تحلیل جریان مواد
5- تحلیل رابطهی فعالیتها
6-براورد فضا
7- پیشنهاد گزینههای مختلف طرح استقرار کل کارخانه
8- تهیه جزییات چیدمان
9- سیستم حمل و نقل
10- مکان یابی
فاز 1
1- معرفی اولیه:
1-1- معرفی کارخانه:
کارخانه شیر پاکآرا واقع در سنندج – شهرک صنعتی شمارهی 1 – بالاتر از سیلو
صندوق پستی: 171-66135
1-2- طیف محصولات تولیدی:
شیر پاستوریزه، ماست معمولی، ماست چکیده، ماست موسیر، دوغ، پنیر پیتزا، پنیر سفید uf، پنیر پروسوز، شیرکاکائو، خامه قنادی، خامه شیرین شده، شیر مدارس و انواع ماست
1-3- زمینه ی کاری شرکت:
ظرفیت فعلی تولید این شرکت 150 تن در روز میباشد، که شامل انواع محصولات لبنی است. در حال حاضر لبنیات پاکآرا بزرگترین تولید کنندهی پنیر uf درغرب کشور بوده که کلیهی استانهای کشور و کشورهای حاشیهی خلیج فارس و کشورهای همسایه را پوشش میدهد. طی یکسال گذشته لبنیات پاک آرا موفق به تولید پنیر پروبیوتیک گردید که برای اولین بار در ایران در لبنیات پاک آرا تولید و عرضه میشود.
توجه:
- برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.