توضیحات
عنوان: پراکندگی نور الکتروفورز
- الکتروفورز(electrophoresis)
- مفهوم های پایه ای و تعریف ها
- تئوری الکتروفورز (theory of electrophoresis)
- پتانسیل زتا
- اندازه گیری پتانسیل زتا ZETA-check
- سازندگان Zeta Potential
- آیا می توان از ELS برای اندازه گیری پتانسیل زتا (و اندازه) نانو حباب ها استفاده کرد؟
- محاسبه پتانسیل زتا
- ابزار دقیق پراکندگی نور الکتروفورز
- پراکندگی نور Heterodyne
- درک پراکندگی نور الکتروفورز
- مشخصات جریان الکتریکی-اسمزی
- برنامه ها
- برنامه ها
- بیوفیزیک
- نانوذرات
- منابع
پراکندگی نور الکتروفورز
پراکندگی نور الکتروفورز )همچنین به عنوان الکتروفورز لیزر داپلر یا پراکندگی نور تجزیه و تحلیل فاز شناخته می شود) مبتنی بر پراکندگی نور پویا است . تغییر فرکانس یا تغییر فاز پرتو لیزر حادثه به تحرک ذرات پراکنده بستگی دارد. در صورت پراکندگی نور پویا ، حرکت براون باعث حرکت ذرات می شود. در مورد پراکندگی نور الکتروفورز ، میدان الکتریکی نوسان کننده همان عملکرد را انجام می دهد.
این روش برای اندازه گیری تحرک الکتروفورز و سپس محاسبه پتانسیل زتا استفاده می شود . ابزارهای استفاده از این روش از چندین تولید کننده به صورت تجاری در دسترس هستند. آخرین مجموعه محاسبات به اطلاعات در مورد ویسکوزیته و تراکم دی الکتریک محیط پراکندگی نیاز دارد . تئوری الکتروفورز مناسب نیز لازم است. رقت نمونه اغلب به منظور از بین بردن پراکندگی چندگانه پرتو لیزر و / یا تعامل ذرات ضروری است.
همانطور که مطمئناً می دانید ، پراکندگی نور الکتروفورز (ELS) روشی است که برای اندازه گیری تحرک الکتروفورز ذرات یا مولکولها در محلول استفاده می شود. این اندازه گیری برای تعیین پتانسیل زتا ، که اندازه گیری الکترواستاتیک است یا دافع / جذب بین ذرات را شارژ می کند و پیش بینی کننده امولسیون و پایداری پراکندگی است. پتانسیل زتا تابعی از سطح ذرات و پراکندگی است. این اطلاعات در هنگام طراحی محصولات چند جزء برای فرمول سازها بسیار مهم است.انجام تحقیق
الکتروفورز(electrophoresis)
مفهوم های پایه ای و تعریف ها
الکتروفورز واژه ای است که به مهاجرت مواد حل شونده یا ذرات باردار با هر اندازه ، در یک محیط مایع و در اثر یک میدان الکتریکی گفته میشود.
زون الکتروفورز (zone electrophoresis) ، به مهاجرت مولکولها و پروتیین های باردار گفته میشود که در آن هر ناحیه پروتیین بطور کامل از ناحیه کناری یه وسیله یک ناحیه خالی از پروتیین جدا شده است و معمولا در یک محیط پایه پر روزنه انجام میشود. ناحیه های پروتیین ها با رنگ آمیزی با یک رنگ ویژه پروتیین انجام میشود و یک الکتروفروگرام (electropherogram) بدست میآید که سپس اسکن شده و به وسیله دانسیتومتر (densitometer) اندازه پروتیین هر ناحیه مشخص میشود.محیط پایه را نیز پس از خشک کردن میتوان به عنوان یک مستند برای همیشه نگه داشت.این نوع الکتروفورز پرکاربردترین تکنیک در شیمی بالینی برای جداسازی پروتیین ها در سرم ، ادرار ، مایع مغزی نخاعی ، دیگر مایع های فیزیولوژیک ، اریتروسیتها و بافتها و اسیدهای نوکلئیک در سلولهای بافتهای مختلف میباشد.
اگر چه جداسازی الکتروفورزی ماکرومولکولهای مرتبط به هم از نظر بیولوژیکی،در ژل ها ( یا کاغذها ) به عنوان ماشین کار معمول پژوهش های نوین زیست پزشکی بوده است، نوآوری به نام کاپیلاری الکتروفورز (capillary electrophoresis) جداسازی ها را بسیار دگرگون کرده است. علاقه زیاد به جداسازی به روش کاپیلاری الکتروفورز با قطرهای درونی 20 تا 75 میکرومتر بخاطر توانایی بی مانند، جداسازی سریع و توانایی در آنالیز نمونه های بسیار کم این روش الکتروفورزی میباشد.با این حال اهمیت واقعی کاپیلاری الکتروفورز در جداسازی ، در بکاربردن اصول این شیوه جداسازی به شمار زیادی از آنالیت ها مانند پپتیدها ، مولکولهای کوچک دارو مانند و حتی یونها علاوه بر پروتیین ها و اسیدهای نوکلئیک میباشد.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.