توضیحات
عنوان: فرهنگ سازمانی و نهاد گرایی
- عصر فرا صنعتی و سازمان فراصنعتی
- چرا تئوری سازمان را مطالعه می کنید؟
- کاربرد تئوری ها چیست؟
- فرهنگ سازمانی
- فرهنگ سازمانی چیست؟
- فرهنگ سازمانی
- ویژگیهای سازمانها
- تعریف سازمان
- سازمان به عنوان یك سیستم عقلایی
- سازمان به عنوان یك سیستم باز
- ساخت اجتماعی فنآوری
- پست مدرنیسم و فنآوری
- ساختار و شكلهای اولیه سازمانی
- امیتای اتزیونی و ساختار كنترل سازمانی
- آلفرد چندلر و رابطه ساختار با راهبرد (استراتژی)
- خرده فرهنگ سازمانی
- چرا خرده فرهنگها وجود دارند؟
- دیدگاه پست مدرن فرهنگ به عنوان پدیده ای پاره پاره
- مدرنیست ها
- قوت فرهنگی
- مدیریت فرهنگ
- فرهنگ سازمانی
- تئوری های سازمانی همکاری محور و تعارض محور
- تاریخچه و مراحل تکامل نگرشها نسبت به تعارض
- راههای تحریک تعارض
- خصائص گروه ناشی از تفکیک درون سازمانی
- ناسازگاری در اهداف عملیاتی
- وابستگی وظیفه ای
- عدم توازون در جایگاه های سازمانی
- بستر های تعارض بین واحدی
- فرهنگ سازمانی
عصر فرا صنعتی و سازمان فراصنعتی
بل به پیشرفت های حاصل از فن آوری رایانه ای و ارتباطات از راه دور نام فرا صنعتی می دهد. به گفته وی در حالی که جوامع صنعتی حول محور نیروی کار در تولید کالاها سازماندهی می شدند. جامعه فرا صنعتی حول خلق دانش و استفاده از اطلاعات ساماندهی می شود. جامعه فرا صنعتی به وسیله شیوه های کسب، پردازش و توزیع اطلاعات، شکل داده تعریف می شود که همگی به وسیله رایانه دگرگون شده اند. برخی این عصر را عصر اطلاعات می نامند و قدرتمندترین افراد در این دوره کارگران دانشی هستند. ظهور اقتصاد جهانی به توانایی توزیع و تسهیم بسیار سریع دانش و اطلاعات نسبت می دهند که محصول انقلاب رایانه است. دیگر محصول انقلاب رایانه، سازمان فرا صنعتی است با ویژگی هایی چون: کنار گذاشتن سلسله مراتب ها به نفع شبکه های ارتباطی همراه با تغییر سازمان های دارای ساختار عمودی به ساختار افقی است. شکل سازمانی اولیه فرا صنعتی، شبکه ای است. یک ویژگی متمایز آن ناپدید شدن مرزهای سازمانی است. مشخصه های زندگی سازمانی عصر فراصنعتی، عدم اطمینان، تناقض و پارادوکس است که دقیقا با ثبات، یکنواختی و سنت سازمان صنعتی در تضاد است. انجام تحقیق
تز فرا صنعتی آن است که تغییرات از جهت عینی، واقعی هستند. منتقدان مدرنیست تز فرا صنعتی مدعی اند که تغییرات موسوم به تغییرات مرتبط با عصر فراصنعتی گرایی اگرچه واقعی اند ولی در دوره مدرنیست نیز وجود داشته اند و پدیده جدیدی نبوده و تقریبا به حدی که تز فرا صنعتی مدعی است تحول گونه نیستند. بسیاری از نظریه پردازان نمادین و تفسیری و پست مدرن تصور می کنند که تغییرات ناشی از انقلاب رایانه در جهان واقعی شکل خارجی به خود نمی گیرند، بلکه باید درون تجربه ذهنی و از طریق آن یافت شوند که در ادامه به آن می پردازیم
راه های مختلفی برای بررسی سیر تاریخی وجود دارد و هچ از تبارشناسی(Genealogy) استفاده کرده است.
چرا عنوان کلاسیک را انتخاب کرده ایم: چون تئوری و ایده هایی که در این دوره مطرح شده، خاص رشته مدیریت نبود و متأثر از سایر رشته ها مثل جامعه شناسی، اقتصاد و … بوده است. دو حوزه که در تئوری سازمان نقش مهمی ایفا کردند عبارتند از:
1) شاخه جامعه شناسانه ( Sociological stream): متمرکز بر تغییر شکل ها و نقش های سازمان هاس رسمی در جامعه و اثرات وسیع صنعتی شدن بر ماهیت کار و تبعات آن بر روی کارگر است. از جمله دانشمندان این حوزه: مارکس، وبر و دورکهایم هستند.
2) تئوری مدیریت کلاسیک(Classical management theory): متمرکز بر مشکلات عملی که مدیران در سازمانهای صنعتی با آن مواجه بودند؛ است. افرادی همچون تیلور، فایول، فالت و بارنارد در این حوزه بوده اند.
گروه اول به طور قیاسی و گروه دوم به سبک استقرایی تولید دانش می کردند. گروه اول اثبات گرا بودند و به جدایی واقعیت از ذهن اعتقاد داشتند اما کمی هم تفسیری ( یعنی عینی گرا بودند ولی پدیده را در موقعیت و بستر مطالعه می کنند) بودند.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.