توضیحات
عنوان: توسعه پایدار در مدیریت گردشگری
- چکیده
- مقدمه
- پیشینه تحقیق
- مبانی نظری پژوهش
- توسعه پایدار
- مدیریت
- مدیریت توسعه
- مدیریت توسعهی نوین
- مدیریت توسعهی پایدار
- نقش مدیران منابع انسانی
- تغییر معیارهای توسعه
- ضرورت توجه به نهادهای غیر رسمی
- ظرفیت نهادی و توسعه پایدار گردشگری
- گردشگری
- فرضیه تحقیق
- نتیجه گیری
- منابع
چکیده:
امروزه پایداری به عنوان بخشی اساسی از نظم جدید جهانی شناخته می شود. مفهوم توسعه پایدار مورد تاكید و توجه صاحب نظران و مسوولین قرار گرفته است زیرا این مفهوم مبتنی بر حفظ استانداردهای سطح زندگی آینده است نسبت به آنچه كه تا امروز از آن برخورداریم. توسعه گردشگری میتواند از تک محصولی بودن کشور جلوگیری کرده و کمک بزرگی به توسعه اقتصادی و به دنبال آن توسعه پایدار کشور کند. درتوسعه گردشگری هر منطقه، مهم ترین عامل، چگونگی مدیریت این فعالیت ها است. شهرها به علت دارا بودن جاذبه های طبیعی، تاریخی و فرهنگی، از مقاصد گردشگری محسوب می شوند. هدف مقاله حاضر، بررسی عملکرد مدیریت گردشگری، در ارتباط با توسعه پایدار می باشد. روش تحقیق مورد استفاده در این پژوهش توصیفی- تحلیلی میباشد که در آن از طریق پیمایش و بهرهگیری از روشهای کیفی و کمی اقدام به جمعآوری اسناد و اطلاعات لازم از موضوع تحقیق گردیده است .
کلید واژگان: توسعه پایدار، مدیریت، گردشگری.
– مقدمه
پارادایم گردشگری پایدار که اخیرا در زمره مفاهیم مورد مطالعه در حوزه توسعه پایدار و گردشگری مطرح شده و در حقیقت نقطه اشتراک این دو مفهوم است، گردشگری را در جایی منبع خلق ارزش می داند که ملاحظات انسانی، اجتماعی و زیست – محیطی را لحاظ کرده، منبع کسب درآمد باشد. (طاهری دمنه و دیگران، 1390)
گردشگری، از فعالیتهای مهم با پیامدهای اقتصادی، اجتماعی و محیطی در شهرهاست. سیاست توسعهی گردشگری، رویکردی است که شهر با تاکید بر آن میتواند ضمن افزایش منافع آن، تاثیرات منفی را به حداقل کاهش دهد. مدیریت شهری، نقش مهمی در موفقیت برنامهها و طرحهای توسعهی شهری، به عهده دارد. این موضوع، به خصوص در ارتباط با توسعهی پایدار، بیشتر اهمیت مییابد. (تاجیک و دیگران: 1396)
صنعت گردشگری از طریق اشتغال زایی، و بکارگرفتن سرمایه انسانی موجود، میتواند معضل بیکاری را برطرف نماید، موضوعی است که به سادگی نمیتوان از تأثیرات این صنعت در شهرها چشم پوشی کرد. از سویی دیگر بسیار محتمل است که، عدم برنامه ریزی دقیق توسط مدیران در زمینه گردشگری برای رسیدن به توسعه پایدار در شهرها مسائل و مشکلاتی را برای گردشگران و شهروندان به وجود خواهد آورد. (کاکایی مجد و دیگران: 1398)
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.