توضیحات
عنوان: تغییر سازمانی
- مقدمه
- تغییر
- تحول
- معناشناسی تغییر و تحول از منظر دانش مدیریت
- تغییر سازمانی
- ماهیت تغییر سازمانی
- مدیریت تغییر
- دیدگاههای مختلف در مورد تغییر سازمانی
- انواع تغییر سازمانی
- طبقه بندی تغییر سازمانی
- شیوههای استقرار برنامه تغییر
- نیروهاي ایجادکننده نیاز به تغییر سازمانی
- ظرفیت تغییر سازمانی
- آمادگی تغيير
- مقاومت در برابر تغيير
- دلایل مقاومت کارکنان در برابر تغییر
- استراتژیهای غلبه بر مقاومت در برابر تغییر
- تحول موفقیتآمیز
- مدلهای تغییر سازمان
- نتایج
- منابع
سازمانها برای بقا و پویایی خود ناگزیر به نوآوری و تغییرات مستمر و دائمی هستند. مدیران میکوشند تا با استفاده از الگوهای علمی مبانی تعالی سازمانی را برای دستیابی به اهداف سازمانهای خود طراحی نموده، به اجرا بگذارند.
امروزه تمامی ابعاد زندگی بشر ازجمله دانش و فناوری با شتابی بیمانند در حال تحول هستند. سازمانها برای بقا و پویایی خود ناگزیر به نوآوری و تغییرات مستمر و دائمی هستند. دنیا بهطور مداوم در حال تغییر و تحول است و به تعبیر دراکر یگانه امر ثابت در دنیای امروز تغییر است. اگر تغییر، تحول و نوآوری ضرورت نداشت، بشر هنوز در زندگی انسانهای اولیه و شاید هم در سطح زندگی جانوران باقی میماند و هیچ تغییر و تحولی در دانش، نگرش و رفتار او حاصل نمیشد. اگر انسانها خاصیت تغییرپذیری و اصلاح نداشتند، در چارچوب تنگ فکری خود باقی میماندند و راه پیشرفت آنان مسدود میشد. درنتیجه در دنیای رقابتی و پرشتاب امروزی، ضرورت تغییرات سریع سازمانی و مدیریت آنیکی از شرایط اساسی موفقیت سازمانها است. عوامل پیش برنده تغییر سازمانی[1] به چالش دو دهه گذشته سازمانها تبدیلشده و انطباقپذیری سازمانها با تغییرات گوناگون بهعنوان یک نگرانی عمده در جهان معرفیشده است. این مشکل در سازمانهای چندملیتی فارغ از نوع صنعت، حجم فروش، اندازه و نظامها، بهصورت اساسی وجود دارد. دراینبین، سازمانهای پیشرفته از سطح یادگیری بسیار بالایی برخوردار هستند و خود را سریعتر با تغییرات وفق میدهند (زیمرمن[2]، 2012).
توسعه آمادگی برای تغییر سازمانی یکی از دلایلی است که باعث میشود سازمانها از سطح معینی از انعطافپذیری سازمانی برخوردار باشند تا توانایی انجام فرایندهای کلیدی سازمانی را که شامل یکپارچهسازی و سازگاری در سازمان است، انجام دهند. تغییر سازمانی برای مدیران و سازمانها بهمنزله رقابت بسیار نزدیک است و شامل مفاهیمی از قبیل تنظیمات بیوقفه در سازمان، سادگی در اجرای تنظیمات و مدیریت سریع تنظیمات برای تصمیمگیری است (بلکمن و همکاران[3]،2013). و بدین ترتیب، یکی از جنبههای مهم برنامهریزی راهبردی، تغییر سازمانی است. آمادگی مدیران برای تغییر سازمانی بهعنوان کلیدیترین نکته در تغییر سازمانی است و سازمانها سعی میکنند مدیرانی را انتخاب کنند که از سطح بالای آمادگی برای تغییر داشته باشند (آرمناکیس و هریس[4]،2002). به همین دلیل، طراحان سازمانی برای شرکتهای بینالملل یک نوع خاص از مدیریت را پیشنهاد میدهند تا مدیران، توانایی مقابله با حوادث غیرمنتظره را داشته باشند و هدایت سازمانی را در شرایط بحران انجام و سازمان را به سمت اهداف از پیش تعیینشده سوق دهند (آنجینی[5]،2013). انجام تحقیق
امروزه تغییر و تحول سازمانی، یکی از مفاهیم بسیار مهم در زمینه مدیریت است. سازمانها برای دستیابی به عملکرد مطلوبتر باید خود را با تغییرات سازمانی تطبیق دهند. تغییر سازمانی، سازمانها را برای رویارویی با مشکلات و تقاضاهای محیط درونی و بیرونی توانمند میکند. تغییر، موتور محرکه شرکتهای موفق دنیا است و مدیریت تغییر، سازمانها را در دستیابی به موفقیت و عملکرد مطلوب یاری میکنند (اعرابی و همکاران، 1389).
تغییر در لغت: «از حالی به حالی دیگر برگشتن، دگرگون شدن» است (دهخدا). برای پویایی سازمان، تغییر یک امر ضروری است. تغییر دارای ابعاد فراوانی است. یک سازمان برای رسیدن به اهدافش دست به تغییر میزند. بااینحال هر تغییری باعث پیشرفت نخواهد شد بلکه ممکن است موجب پسرفت نیز بشود. تغییرات مثبت، تحول نامیده میشوند که برای به دست آوردن بهترین نتایج، صورت میگیرد.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.