توضیحات
در تحقیق واحد کک سازی تاخیری به طور خلاصه به مباحث زیر پرداخته شده است:
- مقدمه
- کک نفتی
- انواع کک نفتی
- واحد کک سازی تاخیری
- کوره در کک سازی تاخیری
- بررسی نتایج طراحی کوره توسط برگزین و همکاران
- طراحی درام کک سازی تاخیری
- پمپ
- گرمکن
- تجهیزات فرعی واحد کک سازی تاخیری
- جمع بندی
مقدمه
کک سازی فرآیندی متشکل از مراحل تجزیه حرارتی، پلیمریزاسیون و کندانسیون است که در آن ته ماندههای سنگین نفتی به انواع گازها و مایعات و ماده جامد با درصد بالای کربن، به نام کک نفتی تبدیل میشود. کک نفتی به دست آمده، که تکلیس نشده باشد، کک سبز نیز نامیده میشود. بر اساس خوراک اولیه ککهای گوناگونی به دست میآید که عمدتاً به سه نوع: دانهای، اسفنجی، سوزنی تقسیم بندی میشوند. ساختار فیزیکی و میزان خلوص کک نفتی کاربرد آن را تعیین مینماید. یکی از مهمترین روشهای تولید کک نفتی روش کک سازی تاخیری میباشد. با توجه به افزایش روز افزون تقاضای نفت، تولید زیاد مواد نفتی در کشور، مشکلات نگهداری ته ماندههای سنگین نفتی، آلودگی ناشی از آنها، وارداتی بودن کک نفتی و اکثر فرآوردههای مورد نیاز آن در کشور سرمایه گذاری در جهت راهاندازی واحد کک سازی تاخیری در کشور ضروری به نظر میرسد. در این تحقیق جزئیات فرآیند کک سازی تاخیری و تحقیق واحد کک سازی تاخیریهای طراحی فرآیند و شرایط عملیاتی و تجهیزات اصلی و فرعی مثل درام، کوره و … مورد بررسی قرار میگیرد
انواع کک نفتی
1 . کک دانه ای:برای تولید کک دانه ای در کک سازی تاخیری نیاز به خوراکی با غلظتهای زیاد آسفالتین و گوگرد، فشار پایین محفظه تاخیر، سرعت بالای ورود مواد به درام و دمای زیاد محفظه است. خوراکی که دارای محتوی اکسیژن زیادی باشد نیز میتواند سبب تولید کک دانه ای شود. هنگامی که محتوی آسفالتین خوراک در مقایسه با کربن کنرادسونآن بالا باشد، کک دانهای تولید میشود. عموماً خوراکهایی که از باقیماندههای تحت خلا و ضایعات قسمتهای مختلف پالایش به دست میآید میتواند سبب تولید کک دانهای شود. هنگامی که هیدروکربنهای سبک در ظرف فلش میشوند، گلولههای کوچکی از قیر در جریان گاز معلق میشود
2 . کک اسفنجی:این نوع کک به خاطر ظاهر شبیه اسفنج به این نام خوانده میشود و از VRC که دارای محتوی آسفالتین، گوگرد و فلزات کم تا متوسط است، تولید میگردد. وجود فلزات سبب ایجاد آلودگی در محصول آلومینیم به دست آمده میشود. اگر کک اسفنجی سفت و سخت باشد به عنوان کک اسفنجی ایدهآل برای تولید آند در نظر گرفته میشوند و برای تولید آند کربنی جهت استفاده در صنایع آلومینیم سازی تکلیس میگردد. در غیر این صورت از کک اسفنجی به دست آمده میتوان به عنوان سوخت استفاده نمود. بزرگترین مشکل برای پالایشگاهها جهت تولید کک اسفنجی مناسب، برای تولید آند کربنی، کاهش مواد فرار در محصول است که باید میزان آن را به کمتر از نیم درصد برسانند. میزان فلزات و گوگرد در هنگام فرآیند تصفیه نفت خام به خوبی قابل کنترل است اما کنترل مواد فرار در مرحله کک سازی انجام میگیرد.
3. کک سوزنی:این کک از خوراکی که دارای آسفالتین نیستند به دست میآید. روغن Decant، با خاصیت آروماتیکی بالا، به دست آمده از فرآیند FCC و ته مانمده به دست آمده از فرآیند تجزیه حرارتی از جمله خوراکهایی هستند که میتوانند برای تولید کک سوزنی به کار برده شوند. از کک سوزنی برای ساختن الکترودهای گرافیتِی، که در کورههای قوس الکتریکی ساخت استیل به کار میرود، استفاده میشود و قیمت بالایی دارد. برای به دست آوردن کک سوزنی نیاز به خوراک مناسب، عملیات کک سازی مخصوص، و روش تکلیس خاصی میباشد.
توجه:
- برای دانلود فایل کامل ورد تحقیق لطفا اقدام به خرید نمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
صلواتی –
میتونست صفحاتش بیشتر باشه