توضیحات
عنوان: نگه دارنده ها و پاربن ها در محصولات ارایشی بهداشتی
- چکیده
- ساختار پارابن ها
- سرطان زایی
- روش تعیین مقدار و جستجوی پارابن در محصول
- انواع مختلف پارابن چیست
- آشنایی با تاریخچه پیدایش و شناخت انواع پارابن ها
- دلیل استفاده نگهدارنده ها از جمله پارابن در شامپوها چیست
- پارابن در چه محصولاتی استفاده میشود
- تحقیقات انجام شده درباره عوارض پارابن ها
- منتقدان عوارض پارابن ها چه میگویند
- احتیاط در مصرف پارابن ها
- مقدار مجاز مصرف پارابن ها در محصولات مختلف چقدر میباشد
- محصولاتی که بیشترین مقدار پارابن را دارا میباشند
- نتیجه گیری
- منابع
چکیده:
پارابن هایکی از انواع نگهدارنده های شیمیایی است که در محصولات آرایشی و بهداشتی و به شکل رایجی استفاده می شود. پارابن ها (مثل متیل پارابن، پروپیل پارابن، و بوتیل پارابن) استر های پاراهیدروکسی بنزوئیک اسید هستند که معمولا به صورت ترکیبی در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شوند تا از محصول در برابر دامنه وسیعی از میکروارگانیسم ها محافظت کنند. نگرانی از وجود پارابن ها در محصولات آرایشی بهداشتی در سالهای اخیر افزایش پیدا کرده اما سایت سامان غذا و داروی آمریکا در سال 2007 بسیاری از این نگرانی ها را بی مورد و رد می کند. انجام تحقیق
ساختار پارابن ها:
الکیل استرهای پارا- هیدروکسی بنزوئیک اسید تحت عنوان پارابن ها، نگهدارنده های شناخته شده ای هستند که امروزه در سطح وسیعی در صنعت آرایشی و بهداشتی بکار می روند. اولین بار در سال 1924 به وسیله سابالیچکا زمانی که او در گزارش های خود تعدادی از آن ها را به عنوان عوامل ضد میکروبی معرفی کرد شناخته شدند. پارابن ها در سال 1924 در فارماکوپه ی سوئیس به رسمیت شناخته شدند.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.