توضیحات
عنوان: تحقیق مطالعه موردی ارزیابی کیفیت سرویس در شبکه های 4جی
فهرست:
چکیده
مقدمه
مبانی نظری مقاله
مرور اِجمالی بر کارهای مرتبط
نتایج ارزیابی
ارائه پیشنهاد
نتيجه گيري
مراجع
چکیده
رشد روزافزونِ تقاضا برای ارتباطات شبکههای بیسیم با پهنای باند پر سرعت در تغییر و تحولات بلند مدت(LTE) اپلیکیشنهای فیلمهای ویدئویی درخواستی، چند رسانهای و همچنین اپلیکیشنهای ارائه شده در مأموریتهای حیاتی برای امنیت عمومی، توسعهی ارتباطات نسل 4(4G) و 5G را باعث شد. انتظار میرود که تکنولوژیهای پیشرفتهی مبتنی بر IP و LTE مسطح، محرکهای کلیدی برای 5G باشند. شبکههای بیسیم آتی با چالش دوجانبهی پشتیبانی حجمهای ترافیکی بالا ضمن ارائهی سرویس قابل اطمینان برای ترافیک حساس به تأخیر مواجه خواهند بود. برای مواجهه با این چالش، شبکهی رله به عنوان یک معماری شبکهی جدید برای شبکه های LTE پیشرفته (LTE-A) نسل چهارم (4G) معرفی شده است. به دلیل اهمیت استفاده از شبکه4G کیفیت در این شبکهها از اهمیت ویژهای برخوردار است به همین دلیل در این مقاله به ارزیابی کیفیت شبکه4G پرداختیم.
کلمات کليدي: شبکه LTE، شبکه4G، کیفیت، توازن بار
مقدمه
امروزه ارتباطات جزئی جدانشدنی از زندگی ما انسانها میباشد. این ارتباطات از راههای مختلفی صورت میگیرند. کامپیوترها، گوشیها ،تلفن همراه، تلفنهای بیسیم و کنترلرهای راه دور و بسیاری از دستگاههای دیگر موجودیتهایی هستند که میتوان از طریق شبکههای کامپیوتری محلی، شبکههای شهری، شبکه اینترنت، شبکههای تلفن همراه، شبکههای بیسیم ماهوارهای و شبکههای بلوتوث امکانِ ارتباط افراد بشر با یکدیگر و با عناصر تحت کنترل بشر را فراهم میآورند.
دستگاههای موبایل با رزولوشن بالایی که در حال حاضر استفاده میشود، از جمله تلفنهای هوشمند و لب تابها از ابزارهای تک رنگی با قابلیتهای پردازش پایین، تغییر و تحولات زیادی یافتهاند. این تلفنهای هوشمند و لب تابها با قابلیت پردازش بالا با کش قابل سنجش در اپلیکیشنهایی با پهنای باند پایین جفت میشود و می تواند میزان داده های بیشتری را برآورده کرده و در عین حال تجربیات بهتری را برای کاربران ایجاد کند. ویژگی کلیدی شبکهی نسل چهار(4G) قابلیت آن برای پشتیبانی از میزان دادههای مخابره شده از ماهواره های ارتباطی به یک ایستگاه زمینی حداکثر 1GB در ثانیه می باشد. مقدار داده های تلفن همراه به طوری پیش بینی می شود که میتواند تا سال 2020 بیش از 500برابر رشد پیدا کند و این شرایط مستلزم به کارگیری 4G در سطح جهان می باشد. تکامل بلند مدت(LTE- نسخه ی 11) و LTE پیشرفته( LTE- A- نسخه های 12 و بعد از آن) تکنولوژی های اصلی ارتباطات بی سیم 4G هستند که از طریق پروژهی همکاری نسل سوم(3GPP) توصیه میشوند. تکنولوژی های 3GPP 4G قصد دارند تا نیازهای در حال توسعه ی کاربران را برای IP انتقال صوت روی اینترنت، تقاضا برای فیلم های ویدئویی و تغییر و تحولات اپلیکیشن های اینترنتی و نیازهای سرویس دهی را برآورده کنند. LTE همچنان به عنوان عامل بسیار مهم باقی مانده و به تکامل خود جهت دستیابی به هدف یک شبکه ی 5G به عنوان یک واقعیت تجاری ادامه خواهد داد.
مبانی نظری مقاله
- شبکه LTE: نسل چهارم یا (4G) واژهای است که برای توصیف شبکههای بیسیم تکاملیافته یا ماورای نسل سوم استفاده میشود و شاید بتوان گفت نام تجاری آن در3GPP به صورت LTE است. نسل چهارم، یک راهحل جامع بر مبنای IP برای انتقال صدا، تصویر و داده استفاده میکند و بر پایه اصل “هرجا و هر زمان” دادهها را با سرعتی بسیار بالاتر از نسلهای قبل در اختیار کاربر قرار میدهد. از لحاظ تکنیکی در نگاه ساده سرعت بارگذاری و بارگیری در LTE نسبت به نسلهای قبل بسیار بالاتر است. البته جدای از نرخ داده بالا، تاخیر کمتر در ارسال بستهها که منجر به کیفیت فوقالعاده VoIP، ویدئو کنفرانس و سرویسهای همزمان میشود و همچنین از دید یک اپراتور پهنای باند با کانالهای متغیر که در محدوده 25-20 MHzاست. مهمترین ویژگی برجسته LTE این است که تمامی زیرساخت آن بر اساس IP است، به عبارت بهتر بخش هسته شبکه کاملا همگام با پروتکلهای TCP/IP است و از سیگنالینگ معمولی که در شبکههای قدیمیتر به خصوص GSM استفاده میشد خبری نیست.
- شبکه4G: کلمه «G» در واژههای ۲G، ۳G و ۴G مخفف کلمه «Generation» و به معنای نسل موبایل است. وقتی میگوییم ۴G یعنی نسل چهارم شبکههای موبایل یا چهارمین نسل فناوریهای ارتباطی موبایل. مشخصات و ویژگیهای هر نسل شبکههای موبایل توسط موسسه ITU-R تعریف میشود. اما LTE مخفف Long Term Evolution است و یک نسل شبکههای موبایل محسوب نمیشود. پس، چه تفاوتهایی دارد؟ اگر میخواهیم گوشی موبایل بخریم، ۴G بخریم یا LTE یا ۴G LTE؟ همین سوال را درباره سرویسهای موبایل اپراتورها باید تکرار کنیم.
مراجع
[1] Chuai Gang, Meng Fanfan وSun Li, ” QoS-priority based load balancing algorithm fornLTE systems with mixed users,” The Journal of ChinaUniversities of Posts and Telecommunications, ELSEVIER, June 2015, 22(3): 9–17.
[2]K.Ivesicn,L.Skorin-Kapov,M.Matijasevic,“Corrigendumto:“Cross-layerQoE-driven a dmission control resourceallocationforadaptivemultimediaservicesinLTE” [J. Netw.Comput.Appl.46(2014)336–351], ELSEVIER, Journal ofNetworkandComputerApplications73(2016)94–97.
[3] SHEEBA BACKIA MARY BASKARAN, GUNASEKARAN RAJA, ALI KASHIF BASHIR, , AND MASAYUKI MURATA,” QoS-Aware Frequency-Based 4GCRelative Authentication Model for Next Generation LTE and Its Dependent Public Safety Networks”,IEEE, 2017.
[4] M. SajidMushtaq, ScottFowler, AbdelhamidMellouk, BriceAugustin,” QoE/QoS-aware LTE downlink scheduler for VoIP with power saving”, Journal of Network and Computer Applications, ELSEVIER, June 2014, 22(3): 9–17.
[5] Yan Li, Lingjia Liu, Hongxiang Li, Jianzhong (Charlie) Zhang, and Yang Yi,” Resource Allocation for Delay-Sensitive Traffic over LTE-Advanced Relay Networks”, IEEE, 2015.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.