توضیحات
عنوان: مديريت کسب و کار الکترونيکی
- طرح کسب و کار
- طرح کسب وکار سنتی در مقایسه با طرح کسب وکار یک صفحه ای
- طرح کسب وکار سنتی
- طرح کسب وکاری ساده یا یک صفحهای
- ابزارهایی برای بهبود طرح کسب وکار
- سرفصل های طرح کسب و کار
- خلاصه مدیریتی
- توصیف کسب و کار و استراتژی
- تیم مدیریت و سازماندهی
- تحلیل بازار و رقبا
- محصول یا خدمت
- بازاریابی و فروش
- اطلاعات مالی
- ضمائم، اسناد و مکتوبات تکمیلی و صورت حساب های مالی
- مدل کسب و کار استروالدر
- هزینه کلی کار من چقدر است؟
- هزینه استخدام چقدر است؟
- شرکت اسنپ
- منابع
طرح کسب و کار
طرح کسبوکار[1]، یک نوشته رسمی است که اهداف کسبوکار را تعیین، دلایل امکان تحقق اهداف را ذکر و برنامههایی که برای رسیدن به اهداف دنبال میشوند را ارائه میکند. همچنین ممکن است شامل اطلاعاتی درباره پیشینه سازمان و تیم مجری طرح باشد. طرح کسبوکار سندی مکتوب است که جزئیات کسبوکار پیشنهادی را مشخص میکند. این سند باید ضمن تشریح موقعیت کنونی، نیازها، انتظارات و نتایج پیشبینی شده را شرح دهد و کلیه جوانب آن را ارزیابی کند.
طرح کسبوکار، نوشتهای توصیفی و جامع در مورد کسب و کار یک موسسه یا یک کارآفرین است. این طرح حاوی بررسیهای دقیقی در خصوص تولیدات یا خدمات یک شرکت، بازار و مشتریان، رقبا، منابع انسانی، منابع تأمین مالی، تکنولوژی و ابعاد فنی محصول یا خدمات و … است. یکی از مهمترین کارکردهای طرح تجاری این است که با تدوین آن، کارآفرین میتواند عوامل داخلی و خارجی درگیر در یک کسبوکار را شناسایی و اثر آنها را بر روی فعالیت خود بررسی نماید. یکی دیگر از کارکردهای طرح کسبوکار این است که قضاوت در مورد سرمایهگذاری یا عدم سرمایهگذاری بر روی یک طرح را برای سرمایهگذاران یا وام دهندگان طرح تسهیل میکند.
به بیان ساده، طرح کسب وکار، سندی است که اصول اولیه کسب وکار، محصولات، خدمات، بازار هدف، اهداف کسب وکار و چگونگی دستیابی به اهداف را شرح می دهد. یکی از چند طرح مهمی که بایستی در هنگام شروع کسب وکارتان داشته باشید، طرح کسب وکار است. برنامه بازاریابی و برنامه مالی نیز مهم هستند. یک طرح کسب وکار هر سه برنامه گفته شده را تجمیع می کند. در واقع برنامه بازاریابی و برنامه مالی نیز در طرح کسب وکار گنجانده می شوند. به طرح کسب و کار یا بیزینس پلن خود بهعنوان یک نقشه یا برگ سبزی نگاه کنید که کسب و کار شما را از مرحله استارت آپ و سپس استقرار و درنهایت رشد کسب و کار هدایت میکند.
طرح کسب وکار سنتی در مقایسه با طرح کسب وکار یک صفحه ای
انواع مختلفی از طرحهای کسب وکار وجود دارد، از جمله طرحهای استارتآپی، اسناد برنامهریزی داخلی، طرحهای راهبردی، طرحهای عملیاتی و در آخر طرحهای کسب وکاری که با تمرکز بر رشد کسب وکار ایجاد شده اند. اهداف برنامههای کسب وکاری متفاوت است اما به طور کلی، کلیه این طرحها در یکی از دو قالب اصلی قرار میگیرند:
طرح کسب وکار سنتی
که به آن طرح تجاری رسمی یا ساختاریافته نیز میگویند. طرح کسب وکاری ساده شده که به آن طرح تک صفحهای یا طرح ناب هم میگویند. یک طرح کسب وکار سنتی همان چیزی است که بیشتر صاحبان کسب وکارهای کوچک با شنیدن واژه بیزینس پلن به آن فکر میکنند (و اغلب از آن میترسند). این طرح معمولا یک سند طولانی و بسیار رسمی است و اطلاعات زیادی دارد و مطلوب بسیاری از صاحبان کسب وکارهای جدید است. یک طرح کسب و کار سنتی بهطورمعمول شامل بخشهای زیر است:
- خلاصه اجرایی:مهم ترین و شاخص ترین اطلاعات در سند کسب وکار شما در خلاصه اجرایی آورده شده است. (این بخش تنها بخشی است که قبل از تصمیمگیری خوانده میشود)
- توضیحات کسب وکاری:اینکه کسب وکار شما در کجا واقع شده است، میزان بزرگی شرکت، چشم انداز و ماموریت کسبوکار، کاری که انجام می دهید و کاری که به انجام آن امیدوار هستید، همگی در این بخش توضیح داده می شوند.
- محصولات و خدمات:فروش آن چیزی که برای مشتریان ارزشی را به همراه دارد.
- تجزیه و تحلیل بازار:بررسی دقیق صنعتی که مایل هستید محصولات یا خدمات خود را در آن بفروش برسانید و همچنین ارائه خلاصه ای از بازار هدف و رقبا.
- راهبردهای بازاریابی:یک طرح کلی از نحوه ورود کسب وکارتان به بازار، نحوه قیمتگذاری، تبلیغ و فروش محصولات و خدمات.
- خلاصه مدیریتی: نحوه شکلگیری ساختار کسب وکارتان، افراد درگیر در کسب وکار و نحوه مدیریت آن در این بخش آورده میشود.
- تجزیه و تحلیل مالی:جزییات مرتبط با تامین مالی در شرایط فعلی، آنچه برای رشد کسب وکارتان در آینده مورد نیاز است و همچنین برآورد هزینه های عملیاتی کسب وکارتان در این بخش آورده میشود.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.