توضیحات
عنوان: مديريت مالی بورس
- بخش اول تاثیر هوش مالی بر سرمایه گذاری های پرخطر افراد حقیقی در بورس
- مقدمه
- هوش مالی
- سرمایه گذاری های پر خطر
- پیشینه تحقیق
- بخش دوم در چه شرایطی بازار بورس دچار تحول لحظه ای می شود؟
- مقدمه
- بحث و گفتگو
- عوامل محیطی یا کلان
- عوامل مرتبط با صنعت
- عوامل درونی
- منابع
بخش اول: تاثیر هوش مالی بر سرمایه گذاری های پرخطر افراد حقیقی در بورس
مقدمه:
اشخاص حقیقی هر روز در صحنه بازارهای مالی فعالتر میشوند، و این فعالیت با ظهور محصولات و خدمات مالی جدید روز به روز گسترده تر میشود. از طرفی برخی از محصولات و خدمات مالی بسیار پیچیده اند و تصمیمگیری در مورد خرید آنها مخصوصاً برای افرادی که اطلاع و آگاهی چندانی از مکانیزم های مالی ندارند دشوار است. آزادسازی بازار و تغییرات ساختاری گسترده نیز سبب شده است که مسئولیت تصمیمات مالی از دولت به سمت افراد منتقل شود. آیا افراد به اندازه کافی مجهز شده اند که بتوانند تصمیمات مالی را اتخاذ نمایند؟ آیا دانش و سواد کافی برای انجام این کار دارند؟ برای یافتن پاسخ این سوال باید به میزان هوش مالی افراد توجه کرد. به بیان دیگر، یکی از عوامل مهمی که تصمیم گیریهای مالی افراد را تحت تأثیرقرار میدهد، میزان هوش مالی آنهاست.
به منظور بررسی تاثیر هوش مالی بر سرمایه گذاری های پر خطر افراد حقیقی در بورس، ابتدا مفاهیم هوش مالی و سرمایه گذاری های پرخطر را شرح داده و سپس با استناد به مقالات چاپ شده در این زمینه رابطه بین این دو مفهوم را آشکار می سازیم.
هوش مالی
یکی از عوامل مهم مؤثر بر رفتار سرمایه گذاران در بورس، هوش آنان میباشد. هوش به معنای توان بیولوژیکی برای تحلیل نوع خاصی از اطلاعات به روشی معین است (گاردنر ، ،2000ص .(32
طبق اظهار مایر 2000 هوش، به توانایی استدلال انتزاعی و محاسبات ذهنی گفته میشود که طبق قواعد خاصی انجام میگیرد. استرنبرگ 1997 با در نظر گرفتن دیدگاهی متفاوت، بر جنبه های بیولوژیکی و تکاملی تاکید میکند و اظهار میدارد که هوش به معنای توانایی های ذهنی لازم برای تطابق، گزینش و شکل دهی در هر زمینه محیطی است و موجب انعطاف پذیری در موقعیتهای چالشی میشود. هر چند همیشه در طول تاریخ صحبت از هوش بوده است، ولی تنها حدود یک قرن است که هوش به صورت علمی مورد بررسی قرار گرفته است. در ابتدا توانایی های افراد در کار با اعداد و واژه ها و نیز توان تجسم فضایی او به عنوان هوش مطرح شد. ولی بعدها این تواناییها نام بهره هوشی یا IQ را گرفت و به تدریج سایر هوشهای انسان نیز بررسی و شناخته شدند. انجام تحقیق
هوش مالی تنها بخشی از هوش ذهنی است که برای حل مشکلات مالی از آن استفاده میشود. ممکن است شخصی دارای هوش ذهنی بالایی باشد ولی هوش مالی پایینی داشته باشد و برعکس.
هوش مالی دارای طبقه بندی خاص خود به شرح زیر میباشد:
-1هوش کسب درآمد بیشتر
اکثر آدمها درآمد دارند، ولی کسی که درآمد بیشتری داشته باشد هوش مالی بالاتری دارد.
-2هوش محافظت از پول
محافظت از پول در برابر آدمهایی که ممکن است با ترفند پول شما را بدزدند و یا پرداخت هزینه هایی مانند مالیات که در صورت دانستن قوانین مربوطه ممکن است بتوانید کمتر پرداخت کنید، بیانگر هوش مالی است.
-3هوش بودجه بندی پول
بودجه بندی پول مثل یک ثروتمند نیازمند هوش مالی بالایی است. اگر کسی بتواند مانند ثروتمندان بودجه بندی برای پول خود داشته باشد، میتواند ثروتمند شود.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.