توضیحات
عنوان: ماژولهای ERP مورد استفاده در صنايع غذايی
- مقدمه
- ماژول های مدیریت برنامه ریزی در صنایع غذایی
- ماژولهای مالی و قیمت تمام شده (Financial Accounting – Controlling)
- ماژول دفتر داری عمومی GL General Ledger
- ماژول حسابهای پرداختنی و دریافتنیAccounts Payable& Account Receivable
ماژول مدیریت نقدینگی Cash Management - ماژول فروش (Sales & Distribution)
- ماژول خرید (Purchasing)
- ماژول تولید (Production Planning)
- مهندسی محصول (PLM)
- برنامه ریزی مواد (MRP)
- برنامه ریزی تولید
- برنامه ریزی ظرفیت
- تغذیه خطوط
- کنترل تولید
- کنترل کیفیت
- آزمایشگاه
- ماژول مدیریت کیفیت (Quality Management)
- ماژول انبار(Inventory/Warehouse Management)
- نتیجه گیری
- منابع
مقدمه
در سالهای اخیر با توجه به رشد صنعت فناوری اطلاعات و همچنین پیچیدهتر شدن فرایندهای کسب و کار در کشور، بهرهگیری از نرمافزارهایی یکپارچه که به تسهیل این پیچیدگیها میپردازند و آن را تسریع میکنند، بیش از پیش رونق یافته است. در همین راستا راهکارنرم افزارERP به عنوان یک ابزار جدی در حوزه مدیریت سیستمها مورد توجه قرار گرفته است.
کلمه ERP در اصل مخفف واژگان Enterprise Resources Planning به معنی سامانه تخصیص و برنامه ریزی منابع سازمانی است که طیف وسیعی از فعالیتهای مختلف را که به بهبود عملکرد سازمان منتهی می شود، در بر دارد. در واقع سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی، یك بسته نرم افزاری مشتمل بر چندین ماژول مرتبط و یكپارچه است كه كلیه فرآیندهای تجاری سازمان اعم از تولید، منابع انسانی، مالی، بازاریابی، فروش و … را پشتیبانی كرده و منجر به یكپارچگی وظایف در سازمان می شود. از اینرو سیستمهای برنامه ریزی منابع سازمانی از نظر بانكهای اطلاعاتی و فرآیندهای سازمانی به مثابه ستون فقرات اطلاعاتی آن سازمان محسوب می شوند و از دیدگاه نرم افزاری، فرآیندهای داخلی سازمان را پشتیبانی می کنند.
ERP یک تفکر استراتژیک است که یکپارچگی تمام سازمان را در جهت بهبود و تسریع فرآیندهای داخلی و خارجی کسب و کار، افزایش بهره وری و سود با استفاده از ابزار نرم افزاری محقق می نماید.
مهمترین هدف از پیاده سازی یک نرم افزار ERP در هر سازمانی علاوه بر یکپارچگی فرآیندی بخش های مختلف سازمان، محاسبه بها تمام شده تولید محصول و یا خدمات است. بدیهی است در سازمان ها و شرکت های تولیدی، مدیریت تولید و محاسبه هزینه های مرتبط با تولید از اهمیت به سزایی در محاسبه بها تمام شده برخوردار است. بنابراین در یک راهکار جامع مدیریت منابع سازمانی که قرار است در یک مجموعه تولیدی استقرار یابد، باید راهکاری برای مدیریت این بخش در نظر گرفته شود.
نرم افزار جامع برنامه ریزی منابع سازمان بهینه ویژه صنایع غذایی کلیه فرآیندها و عملیات مهندسی تولید، تکوین محصول، انبار و مدیریت کالا، خرید و تدارکات، برنامه ریزی تولید، کنترل تولید، کنترل کیفیت، نگهداری و تعمیرات، منابع انسانی، سیستم های فروش و ارتباط با مشتریان، بهای تمام شده و سایر سیستم های مالی و بودجه بندی (حسابداری مدیریت) را در بر می گیردکه با کاهش ضایعات، بالا بردن بهره وری، کاهش قیمت تمام شده، افزایش توان تولید، عرضه محصولات جدید و ارزش افزوده بیشتر را امکان پذیرمی سازد
ماژول های مدیریت برنامه ریزی در صنایع غذایی
1.ماژولهای مالی و قیمت تمام شده (Financial Accounting – Controlling)
استخراج صورتهای مالی، تعریف بودجه، مدیریت قراردادها و پروژه ها و مدیریت دارایی های ثابت به عنوان اهداف این ماژول در صنایع غذایی تعریف شده است. ماژول مالی، با جمع آوری نتایج مالی، عملیات و فرایندهای اجرا شده در سایر حوزه ها را بر عهده داشته و امکان یکپارچه سازی و صدور خودکار اسناد مالی را با سایر زیر سیستمها مانند انبار، فروش، تدارکات، دارایی ثابت و … فراهم می آورد.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.