توضیحات
عنوان: مالی کلاسیک
- چکیده
- ﻣﻘﺪﻣﻪ
- مالی کلاسیک
- فرضیه بازار كارا
- كارایی اطلاعاتی
- كارایی تخصیصی
- كارایی عملیاتی
- ویژگیهای بازار كارا
- فرض منطقی بودن سرمایهگذاران
- تئوری پرتفوی مدرن
- نتیجه گیری
- منابع
چکیده:
این مقاله به بررسی یکی از نظریه های مهم مالی موسوم به مالی کلاسیک پرداخته است. تلاش شده است که ضمن ارائه مفهوم اصلی این نظریه، که همان عقلانیت مطلق در تصمیم گیری های مالی است، مهم ترین ساز و کار آن یعنی فرضیه بازار کارا به طور کامل شرح داده شود و در نهایت یکی از تئوری های پر طرفدارآن تحت عنوان پرتفوی مدرن مورد ارزیابی قرار گرفته است تا علت اصلی دید نقد گرایانه منتقدان به این دیدگاه مشخص شود.
واژگان کلیدی: مالی کلاسیک، عقلانیت مطلق، فرضیه بازار کارا، تئوری پرتفوی مدرن.
ﻣﻘﺪﻣﻪ
ﺑﺸﺮ از دﯾﺮ ﺑﺎز ﺑﺎ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﻣﺎﻟﯽ ﺳﺮ و ﮐﺎر داﺷﺘﻪ و زﻧﺪﮔﯽ روزﻣﺮه ﺧﻮد را ﺑﺮ اﺳﺎس آن ﺑﻨﺎ ﻧﻬﺎده اﺳﺖ. ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ وﻗﺘﯽ ﺑﻪ ذات آن ﺗﻮﺟﻪ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ، ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻣﯽﺷﻮﯾﻢ ﮐﻪ اﯾﻦ ﻣﺴﺄﻟﻪ ﺑﺎ زﻧﺪﮔﯽ ﻣﺮدم ﻋﺠﯿﻦ ﺑﻮده و ﻣﻮﺿﻮع ﺟﺪﯾﺪی ﻧﯿﺴﺖ. از ﻗﺪﯾﻢ اﻓﺮاد ﺑﻪ دﻧﺒﺎل اﯾﻦ ﺑﻮده اﻧﺪ ﮐﻪ ﺛﺮوت ﺧﻮد را زﯾﺎد ﮐﻨﻨﺪ و ﺑﺮای ﺗﺤﻘﻖ اﯾﻦ ﻫﺪف ﺑﻪ ﺟﺴﺘﺠﻮی راه ﺣﻞ ﺑﺮﺧﺎﺳﺘﻪاﻧﺪ. ﻋﻠﻮم ﻣﺎﻟﯽ ﻣﻌﺎﺻﺮ ﮐﻪ ﯾﮏ داﻧﺶ ﺑﯿﻦ رﺷﺘﻪای ﻣﺤﺴﻮب ﻣﯽﺷﻮد، در اداﻣﻪ رﺷﺪ اﯾﻦ ﻧﯿﺎز ذاﺗﯽ اﻧﺴﺎن و ﺟﺎﻣﻌﻪ، ﮐﻪ ﺧﻮد ﺣﺎﺻﻞ ﭘﯿﭽﯿﺪﮔﯽ روز اﻓﺰون زﻧﺪﮔﯽ اﻗﺘﺼﺎدی ﺑﺸﺮ اﺳﺖ، ﺑﻮﺟﻮد آﻣﺪه اﺳﺖ. رﺳﺎﻟﺖ ﻋﻠﻮم ﻣﺎﻟﯽ در ﺳﻄﺢ ﮐﻼن، ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ ﺳﺎز وﮐﺎر ﺑﺎزارﻫﺎی ﻣﺎﻟﯽ، ﮐﻨﺶ و واﮐﻨﺸﻬﺎی دو ﺳﻮﯾﻪ آن ﺑﺎ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻓﻌﺎل در اﯾﻦ ﺑﺎزارﻫﺎ (ﺑﺎزﯾﮕﺮان ﺑﺎزار ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ) و ﻣﺤﯿﻂ ﭘﯿﺮاﻣﻮﻧﯽ آن (ﮐﻪ در ﻣﻌﻨﺎی وﺳﯿﻊ ﮐﻞ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ را ﺷﺎﻣﻞ ﻣﯽﺷﻮد) ﺑﻮده و در ﻣﻘﯿﺎس ﺧﺮد، ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ ﻓﺮآﯾﻨﺪ ﺗﺼﻤﯿﻤﺎت ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﮔﺬاری و رﻓﺘﺎر ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﮔﺬاران، از ﺟﻤﻠﻪ اﻫﺪاف آن ﺑﻪ ﺷﻤﺎر ﻣﯽآﯾﺪ.
در این مقاله قصد داریم یکی از مهم ترین مفاهیم مالی –مالی کلاسیک- را مورد بررسی قرار داده و ضمن معرفی مفهومی آن به بیان ویژگی ها و نظریه های مرتبط با آن و نقاط ضعف و قوت آن ها بپردازیم.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.