توضیحات
عنوان: طراحی و تحلیل پیچ های ام دی اف
- پیچ های MDF
- جنس پیچ
- پیچ خودکار
- ویژگی های مکانیکی پیچ
- انواع پیچ ها
- تاریخچه ساخت پیچ
- مواد خام مورد استفاده در پیچ ها
- چگونگی ساخت پیچ
- پیچ mdf چه نوع پیچ هایی هستند و چه شکل و ظاهری دارند و تفاوت آن ها پیچ خودکار در چیست و چه کاربرد هایی دارند؟
- ساختار و شکل ظاهری پیچ های mdf
- کاربرد پیچ Mdf
- پیچ Mdf
- پیچ ام دی اف کابینت
- دستگاه تولید پیچ ام دی اف
- عملیات حرارتی پیچ و مهره ها
- عملیات حرارتی چیست؟
- فرایند نرمالایزینگ
- فرایند آنیلینگ
- عملیات تنش زدایی
- عملیات سخت کاری سطحی
- عملیات آب زنی و خنک کاری
- عملیات حرارت مجدد
- مراجع
پیچ یکی از پرکاربردترین لوازم در صنایع چوب و MDF است. نمونههای مختلفی از پیچ چوب در فروشگاههای پیچ و فروشگاه ابزار یراق موجود هست و شاید با مشاهده نمونههای متنوع از این پیچ ها با سردرگمی مواجه شوید.
جنس پیچ:
پیچهای موجود در بازار معمولاً از جنس فولاد، استنلس استیل، برنج، آلومینیوم، برنز و … هستند. پیچ فولاد مفیدترین و بهترین پیچ برای نجاری و ساخت پروژههای خویش ساز هستند. آنها قوی، مقرون به صرفه، در دسترس و در اندازههای مختلف موجود است.
پیچ خودکار:
از قدیم این پیچها را حتماً دیدهاید. این پیچ را معمولاً برای نصب وسایل بر روی دیوار استفاده میکنند و بخش جدا نشدنی از آن، رولپلاک است. در واقع این پیچها کاربردهای مختلفی دارند اما یکی از پرکاربردترین موارد استفاده از آن، نصب لوازم بر روی دیوار است.
پیچ چوب یا پیچ خودکار در انواع مختلف در بازار موجود است و برای هر یک کارایی خاصی در نظر گرفته شده است. بهعنوان مثال برخی از این پیچها دارای رزوههای بزرگ و برخی دارای رزوههای ریز هستند. همچنین در قسمت بالای پیچ قسمتی را بدون رزوه باقی میگذارند تا در اتصال دو قسمت، تداخل ایجاد نشود و به عبارتی اتصالها بهخوبی به سمت هم کشیده شوند.
جنس پیچ خودکار معمولاً استنلس استیل (استیل ضد زنگ) هستند و در برخی موارد بار روکش زینک تولید میشوند که باعث طلایی شدن پیچ میشود. این پیچها صورت دو سو، چهار سو، ستارهای و سر شش گوش تولید میشوند. مدلهای دو سو کمکم جای خود را به پیچهای چهارسو یا ستارهای خواهند داد.
در برخی مدلهای پیچ خودکار که سایز بزرگ هستند، از سری چهار سو استفاده میشود اما در برخی موارد مشاهده کردهایم که استاد کارها با همان سر پیچ بند مربوط به پیچ MDF اقدام به بستن پیچ میکنند که بهواسطه کوچک بودن آچار پیچ بند، در زمان بستن با مشکل مواجه خواهند شد و در اثر لغزش آچار بر روی پیچ، سر پیچ خراب خواهد شد.
برای حل این مشکل باید به دنبال خرید سری پیچ بند سایز بزرگ باشید که کمی بزرگتر از نمونههای موجود در ابزار یراقها است.
از زمانی که پیچها MDF وارد بازار شدهاند، استفاده از این پیچها برای ساخت سازههای چوبی بسیار کم شده است و فقط در برخی موارد که در ادامه توضیح خواهیم داد، از این پیچها استفاده می شود. پیچهای MDF معمولاً در بازار به رنگ سیاه موجود هستند و اندازههای آن از ۱۶ میلیمتر تا ۱۰۰ میلیمتر در بازار موجود است. یکی از معایب این پیچها، شکنندگی در زمان فشار بیش از حد بر روی پیچ است در صورتی که پیچهای فولادی بسیار مقاومتر از پیچهای MDF موجود در بازار هستند.
پیچهای خودکار از نظر نوع رزوه به دو نوع کات و رولد تقسیم میشوند. پیچ کات جزو نسلهای قدیمی هستند و دارای رزوههای ریزتر هستند و این رزوهها با قطر پیچ یکسان هستند.
پیچ خودکار رولد که به نام پیچ مدرن هم شناخته میشوند، دارای مقاومت بیشتری هستند. در مدل رولد رزوهها پهنتر هستند و استحکام بالاتری دارند. گامهای بالاتر رزوه در این نوع پیچ مقاومت بیشتری را در مقابل کشش و ضربه ایجاد میکند.
برخی شرکتها برای محصولات خود از پیچهای اختصاصی استفاده میکنند و شاید این مدل از پیچها برای ما کمی ناآشنا باشد. بهعنوان مثال کرگ جیگ، پیچهایی با سری مربعی شکل تولید میکند
که آچار پیچگوشتی آن هم مربع است. در تصاویر زیر میتوانید شکل این پیچ و آچار مخصوص آن را ببینید.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.