توضیحات
عنوان خلاصه: تحقیق شاخصهای توان
- مقدمه ای راجع به بازار برق و کیفیت توان
- اثر منابع متناوب روی کیفیت منبع تغذیه، نقش کلیدی اندیسهای قابلیت اطمینان
- بررسی تاثیرات قوس الکتریکی بر روی پدیدهای کیفیت توان در سیستم توزیع
- تعیین و تحلیل شاخصهاي جدید و موثر کيفيت توان با تاکید بر هارمونیکها در شبکه توزیع شمال غرب برق تهران
مقدمه ای راجع به بازار برق و کیفیت توان:
بازار برق سیستمی است برای خرید و فروش برق به صورت عرضه و تقاضا که به منظور تعیین قیمت برق برپا میشود. در ساختار جدید صنعت برق، بر خلاف ساختار قدیم آن که مدیریت تولید، توزیع و انتقال، مدیریتی واحد بود، سیستمهای نامبرده به صورت مستقل عمل میکنند. در این میان بازار برق به عنوان واسطی بین سیستمهای مذکور عمل خواهد کرد و ساختار اقتصادی صنعت برق را به چهار بخش عمدهفـروش، ترانزیـت، خریـد عمـده و خـردهفروش تقسیم مینماید. امروزه بحث کیفیت توان از مسایل مهم در زمینه برق قدرت می باشد به طوري که کیفیت توان به عنوان یک پارامتر مهم در انتخاب و خریداري وسایل و خریداري برق از شرکت هاي توزیع می باشد. صنعت برق در کلیه کشورها با انتظارات جدیدي روبه رو گردیده است، این انتظارات ناشی از دیدگاه نوینی است که در رابطه با کیفیت انرژي الکتریکی تحویلی به عنوان یک کالا به مصرف کنندگان به وجود آمده است. در یک قالب کلی می توان کیفیت توان را شامل دو مولفه فرض کرد :الف ) قابلیت اطمینان سرویس دهی ب) کیفیت ولتاژ .کیفیت ولتاژ می تواند در قالب دامنه ولتاژ، فلیکر، تغییرات فرکانس ، اغتشاشات شکل موج و نامتقارنی ولتاژ سه فاز بیان کرد .قابلیت اطمینان سرویس دهی بوسیله تعداد قطعی ها و کمبود ولتاژکه شامل مدت زمان و کل مدت قطعی در سال می باشد، مشخص می شود.
در کلیات بند اول استاندارد 1994-ISO 9001 مربوط به هدف و دامنهی کاربرد، هدف ازاین استاندارد را تامین رضایت مشتري از طریق پیشگیري از به وجود آمدن عدم انطباق ها در تمامی مراحل طراحی وارائه محصول باتوجه به نیازمندي هاي تعیین شده براي آن مشخص کرده است. امروزه درایران بنا به دلایل زیر باید بیش از پیش به مبحث کیفیت توان توجه کرد:
- استفادهی روزافزون مشترکین از تجهیزات، وسایل کنترلکنندهی میکروپروسسوري، الکترونیک قدرت و بارهاي غیرخطی که ضمن حساس بودن به اغتشاشات موجود در سیستم، خود نیز باعث اختلال درکیفیت توان می شوند.
- ایدهی اتصال شبکههاي قدرت کشورهاي هم جوار به یکدیگر که باید شبکه ازلحاظ پارامترهاي استاتیکی و دینامیکی در حد استاندارد باشد.
- کاهش دادن تلفات شبکه و بالا بردن طول عمر تجهیزات ونهایتاً افزایش دادن راندمان شبکه.
- بالا بردن درآمد شرکت هاي توزیع، جلوگیري از قطعی توان و در نتیجه فروش بیشتر انرژي.
توجه:
- برای دانلود فایل کامل ورد تحقیق لطفا اقدام به خرید نمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.