توضیحات
عنوان: تحقیق ر و خریدار محور تحت عقد خیاری(قرارداد اختیاری): حداقلسازی CVaR و هماهنگی کانال
- چکیده
- مقدمه
- مرور ادبی
- توصیف مدل، نمادها و مقدمات
- توصیف مدل و نمادها
- مقدماتی در مورد CVaR
- حداقل سازی CVaR
- تصمیمات خریدار
- تصمیمات تأمین کننده
- همکاری در زنجیره تامین
- زنجیره تامین متمرکز
- زنجیره تامین و همکاری غیرمتمرکز
- مطالعه عددی
- تاثیرات قیمت اختیاری و قیمت توافقی
- تاثیر هماهنگی کانال
- نتیجه گیری
چکیده
عقدهای خیاری عموماً در کسب و کار به منظور برطرف کردن مشکلاتی در زمینهی کمبود سرمایه کاری و دور زدن ریسک بازار مورد استفاده قرار میگیرند. در این مقاله، ما کاربرد عقد اختیاری را در زنجیره تأمین خریدار محور در نظر میگیریم که در آن، هم خریدار و هم تأمینکننده ریسکگریز هستند. اثرات قیمت اختیاری و قیمت توافقی اختیاری از طریق حداقل سازی ارزش در معرض ریسک شرطی(CVaR) مورد بررسی قرار میگیرد. مدل بازی استکلبرگ برای بررسی تأثیرات تنظیم هر دو قیمت در مزایا و ریسک در طرف خریدار و تأمینکننده ایجاد شد. ما دریافتیم که افزایش هر دو قیمت، به خصوص افزایش قیمت اختیاری، به نفع تأمینکننده است اما موجب زیان خریدار میشود. ریسک کلی زنجیره تأمین تحت تأثیر هیچ یک از قیمتها هنگامی که خریدار و تأمینکننده دارای ترجیح ریسک مشابهی هستند، نیست. با این وجود، وقتی تأمینکننده قیمت اختیاری را افزایش میدهد، خریداری که ریسکگریز است، ریسک بیشتری را نسبت به ریسک کاهش یافتهی تأمینکننده، متحمل میشود. یک مطالعهی عددی نشان میدهد که قیمت توافقی اختیاری، اثر معکوسی بر زنجیرهی تأمین دارد. ما از نظر تئوری اثبات میکنیم که وقتی ترجیح ریسک تأمین کننده مشابه یا بیشتر از خریدار است، امکان همکاری در زنجیرهی تأمین تحت عقد خیاری وجود دارد؛ در غیر اینصورت، هماهنگی زنجیرهی تأمین امکانپذیر نیست.
کلمه ی کلیدی: عقد خیاری، ارزش در معرض ریسک شرطی(CVaR)، همکاری در زنجیرهی تأمین، انتقال ریسک، بازی استکل برگ، تأمین مالی زنجیره ی تأمین.
1- مقدمه
تأمین مالی زنجیره تأمین(SCF) یک روش موثر برای دور زدن ریسک و بهینه کردن ساختار مالی و جریان مالی در یک سطح درون سازمانی در زنجیرهی تأمین است(گوم، 2010). پیادهسازی SCF، توجهی صنعت و دولت را به خود جذب کرده است. به عنوان مثال، نخست وزیر انگلستان، یک طرح تأمین مالی زنجیره تأمین را در سال 2020 اعلام کرد(جلسومینو و همکارانش، 2016) و کنسول دولت چین، برنامهای را برای پیشرفت توسعهی SCF در سال 2017 ارائه داد. بر این اساس، پژوهش در زمینهی SCF در دههی گذشته رشد بهسزایی داشته است. جلسومینو و همکارانش(2016) دو دیدگاه اصلی در ادبیات موضوعی را شناسایی کردند: دیدگاه مالی محور که بر راهحلهای مالی ارائه شده توسط موسسات مالی متمرکز است و دیدگاه زنجیره تأمین محور که بهینهسازی سرمایهی کاری تمرکز دارد. دیدگاه دوم بر نقش همکاری در میان شرکای زنجیرهی تأمین در کاهش ریسک مالی، کاهش سرمایهی کاری، صرفه جویی و ایجاد سود تأکید دارد(سوفانی، 2001؛ جلسومینو و همکارانش، 2016؛ پلگرینو و همکارانش، 2018).
اختیار معامله معمولاً به عنوان یک ابزار اهرم مالی شناخته میشود زیرا خریدار حق خرید از عقد خیاری توسط سرمایهگذاری مقدار کمی پول را به دست میآورد و در نهایت، ممکن است به سود متعاقب پس از توافق دست یابد. برای دور زدن ریسک وقتی بازار رونق ندارد، اختیار معامله به خریدار این فرصت را میدهد تا از زیان خرید بیش از حد جلوگیری کند، چنانچه خریدار این حق را دارد که از اختیار معامله در آینده استفاده نکند. در نتیجه، تنها چیزی که خریدار از دست میدهد، پولی است که برای خرید اختیار معامله پرداخت کرده است. از نقطهنظر دیگر، خریداری که با کمبود سرمایه کاری مواجه است، میتواند عقد اختیاری را بکار ببرد که هزینهی کمتری نسبت به سپردهی ثابت برای تضمین تأمین محصولات در آینده دارد. در نتیجه، عقد خیاری در تأمین مالی زنجیره تأمین و همچنین کاهش هزینهها، بسیار محبوب است(وو و کلیندورفر، 2005).
بسیاری از مطالعات نشان میدهند که عقد خیاری موجب بهتر شدن موقعیت خریدار میشود(دونوهو، 2000؛ وو و کلیندورفر، 2005؛ سیا و همکارنش، 2007). در مقابل، تأمینکننده که معمولاً نویسندهی اختیار معامله است، باید ریسک تغییر خریدار را متحمل شود و ممکن است زیان بسیاری کند(جورنستن و همکارانش، 2012). با این وجود، مطالعات کمی از نقطه نظر تأمینکننده انجام گرفته است و در نتیجه، به مطالعات بیشتری برای بررسی ریسک در طرف تأمینکننده و در سطح زنجیره تأمین در عقد خیاری نیاز است. انجام تحقیق
یک بررسی جهانی از مدیران نشان میدهد که آنها فقط حاضر بودند ریسک زیان را از 1 تا 20 درصد بپذیرند .. حتی زمانی که اندازهی سرمایهگذاری با ضریب 10 کوچکتر بود(کولر و همکارانش، 2012؛ صفحهی 15-17). اثبات شده است که اکثر مدیران، ریسکگریز هستند. روشی برای اندازهگیری ریسک کاهش قیمت، ارزش در معرض ریسک(VaR) است. با این وجود، این روش هیچگونه کنترلی بر مقدار زیانی که ممکن است فراتر از مقدار آستانهی مشخص شده توسط اندازهی VaR باشد، ندارد. اندازهگیری دیگری که مقدار زیان را محاسبه میکند، ارزش در معرض ریسک شرطی(CVaR) است که اثبات شده است منسجم، پایدار و محدب میباشد(راکفلار و اوریاسو، 2002) و به عنوان یک رویکرد عملی برای مدلسازی ریسکگریزی با کاربردهای گسترده در زمینهی اقتصاد، مالی و بیمه پدید آمده است(راکفلار و اوریاسو، 2002).
تعداد مطالعات رو به افزایشی بر کاربرد عقدهای خیاری برای دستیابی به مدیریت ریسک تمرکز یافتهاند(وو و کلیندورفر، 2005؛ ونگ و همکارانش، 2012؛ لیو و همکارانش، 2014؛ اندرسون و همکارانش، 2017؛ ژائو و همکارانش، 2018). با این وجود، تحقیقات اندکی در زمینهی نحوهی اثرگذاری ریسک به عنوان یک فاکتور برونزاد بر تصمیمات زنجیرهی تأمین موجود در عقد خیاری، صورت گرفته است(ژو و همکارانش، 2018). این به ما انگیزه میدهد تا زنجیرهی تأمین شامل خریدار و تأمینکنندهی ریسکگریز تحت عقد خیاری که با عدم قطعیت مواجه هستند را بررسی کنیم. به طور خاص، این مقاله سعی دارد تا تأثیر عقد خیاری بر ریسک در یک مدل زنجیرهی تأمین یک-خریدار-یک-تأمینکننده را تحلیل کند و خریدار در بازی استکلبرگ پیش میافتد. تا جاییکه میدانیم، مطالعات اندکی، زنجیرهی تأمین ریسکگریزی که به طور همزمان شامل سفارش اختیار معامله و سفارش مبتنی بر تعهد تحت معیار CVaR است را در نظر میگیرد. این مقاله شامل سه بخش اصلی به شرح زیر است:
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.