توضیحات
عنوان:تحقیق بررسی انواع روشهای دسترسی مخابرات ماهواره ای
- مقدمه
- انواع ماهواره ها
- مشخصات عمومی و فنی یک سیستم ارتباط ماهواره ای
- مزایای مخابرات ماهواره ای
- کاربردهای ماهواره
- تکنولوژی VSAT
- روش SDMA
- ارتباطات (باند باریک)
- ارتباطات (باند پهن)
- Fixed
- Mobile
- پروتکلMAC
- پروتکل11.802
- پروتکل 11.802اصلی
- پروتکل 11.b802
- پروتکل 11.g802
- پروتکل 11.n802
- ارسال فریم ها
- پروتکل TDMA
- انتخاب و فرض پروتکل لایه ای mac
- شبکه های سنسور نودی
- معماری WSN
- Dynamic Routing Protocol) DSR )
- Destination-Sequence Distance Vector routing ) DSDV )
- AODV
- انتخاب و پیشنهاد پروتکل مسیریابی مناسب
- پروتکل MCSMAC
- طراحی MCSMAC
- اجتناب از تصادم
- هماهنگ سازی خواب
- انتخاب و نگهداری زمانبندی
- نگهداری همسایگی
- اجتناب از گوش دادن زائد و تکه تکه سازی
- اندازه گیری مصرف انرژی
- تست روی شبکه one-hop
- تست روی شبکه two-hop
- تست روی شبکه چندگامه
- انواع توپولوژی های ارتباطی
- سرویسها
- ترمینالها
- ماهواره
- کاربردها
- سرویس اینترنت
- ارتباطات پشتیبان
- راه حل های بانکی
- راه حل های SCADA
- شبکه های اختصاصی
- ارتباطات متحرک
- مزایای شبکه VSAT
- تکنولوژی FDMA
- اشکال مختلف FDMA
- تکنولوژی FTDMA
- تکنولوژی CDMA
- فرکانس بار
- پهنای باند مدارات ماهواره ای
- مدارات ماهواره ای ارتفاع پایین
- آشنایی با باند های فرکانسی
- تفکیک باند رادیویی
- مراجع
مقدمه
عصر حاضر عصر ارتباطات ماهواره ای است،این فن آوری پیچیده و پیشرفته بعنوان شاخه ای مهم در تحقیقات فضائی ، اکنون جایگاه عظیمی در زمنیه های مختلف مخابراتی، پخش برنامه های رادیو تلویزیونی ، سنجش از راه دور از قبیل: زمین شناسی ،هواشناسی،نظامی و… دارد.از این میان ماهواره های تامین کننده ارتباطات راه دور تاثیر ویژه ای در امکان برقراری ارتباط بین کشورها را بوجود آورده و زمینه همکاری بین کشورهای مختلف را در ابعاد گوناگون فراهم ساخته است.
انواع ماهواره ها
- از نظر گستره پوشش:
ماهواره های مخابراتی در سطح جهان را میتوان از نظر نواحی و کشورهای تحت پوشش به سه گروه تقسیم
کرد:
گروه اول : ماهواره های بین المللی هستند که در فواصل مشخصی از یکدیگر در مدار سنکرون تعبییه شده و کلیه نقاط زمین را پوشش میدهند و به هم مرتبط هستند.
گروه دوم: ماهواره های منطقه ای هستند که برای پوشش دادن به یک منطقه خاص طراحی و ساخته شده اند و حداکثر قدرت تشعشی را در پرتو اصلی خود بر روی منطقه موردنظر متمرکز میکنند.ماهواره های
THURAYA)امارات متحده عربی(, ARABSAT )عربستان( و TURKSAT )ترکیه( که ارتباط مخابراتی مناطق مختلف جهان را با یکدیگر برقرار میکنند از این جمله میباشند.
گروه سوم : ماهوار ه های محلی هستند که برای پوشش یک کشور ساخته شده اند و از این نوع ماهواره ها میتوان به ماهواره INSAT ( هند) ASAT ( استرالیا) و PALAPA (اندونزی) اشاره کرد.
- از نظر کاربرد:
ماهواره را میتوان با توجه به نوع کاربرد، مداری که در آن مستقر هستند یا نوع سیستم طبقه کرد. ماهواره ها از دیدگاه کاربردی به دو گروه نظامی و غیر نظامی تقسیم میشو ند.در هر یک ار این دو گروه کاربردهای متعدی وجود دارند.از جمله موارد استفاده:
ماهواره های غیرنظامی :در زمینه های مخابراتی ، پخش رادیو تلویزیونی ، سنجش از راه دور، دریانوردی ،هوانوردی و سایر ارتباطات متحرک (حدود 12 درصد)
ماهواره های نظامی :در زمینه های نظارت دریائی ، هشدار دهنده ، استراق سمع الکترونیکی ، عکاسی، مخابراتی ، علمی ، ناوبری ، هواشناسی (حدود 52 درصد) همانطور که ملاحظه میشود ماهواره ها بیشتر برای مقاصد نظامی بکار گرفته میشوند .ماهواره های نظامی از تنوع بیشتری نیز برخوردار هستند و با استفاده از سرمایه گذاریهای بسیار کلان کشورهای صنعتی از فن آوری پیشرفته تری نیز استفاده میکنند . جذابیت های ارتباطات ماهواره ای ، کشورهای صنعتی ودر حال رشد را چنان تحت تاثیر قرار داد که شبکه های ماهواره ای بین المللی منطقه ای و محلی یکی پس از دیگری بوجود آمد.بمنظور هماهنگی و وضع مقررات یکسان ، نیاز به یک مجموعه قانونگذار در سصح بین الملل برای مدیریت این شبکه احساس شد و سازمانهای بین المللی ارتباطات ماهواره ای هم در این راستا شکل گرفتند و به سرعت رشد و تکامل یافتند. در این پروژه تلاش بر این است که در مورد انواع روشهای دسترسی به کانالهای مخابرات ماهواره ای و کاربرد آن در دنیای امروز بصورت مختصر بحث شود. در یک تقسیم بندی خاص و از نظر برد ارسال اطلاعات دو نوع مخابرات داریم:1-مخابرات نزدیک برد و 9-مخابرات دور برد
مخابرات ماهواره جزء دسته بندی نوع دوم است و زیر مجموعه ارتباطات راه دور محسوب می شود.
ایده ی مخابرات از طریق یک ماهواره، به خصوص توسط یک ماهواره ی همزمان، توسط آرتور سی. کلارک که یک نویسنده ی مشهور افسانه های علمی بریتانیایی بود، در سال 1211 ارائه گردید. کلارک قبلا نشان داده بود که یک ماهواره در مدار استوایی دایروی با شعاع حدود 19919 کیلومتر سرعت زاویه ای برابر با سرعت زاویه ای زمین خواهد داشت. بنابراین، آن ماهواره در بالای همان نقطه از زمین باقی مانده و می تواند سیگنال ها را از اکثر نقاط نیمکره دریافت و دوباره پخش نماید. سه ماهواره با فواصل 192 درجه نسبت به هم، کل کره زمین را با قدری همپوشانی پوشش می دهند، مشروط بر اینکه پیغام ها بتوانند بین ماهواره ها دوباره پخش شوند. بنابراین ارتباط مطمئن بین هر دو نقطه از کره ی زمین ممکن می شود. کلارک همچنین اظهار کرده بود که انرژی الکتریکی مورد نیاز ماهواره نیز می تواند از طریق تبدیل تشعشعات خورشید توسط سلول های خورشیدی تأمین شود. به مقاله ی کلارک تقریباً توجهی نمی شد تا اینکه با اولین ماهواره ی ساخت بشر، یعنی اسپوتنیک 1 (1 اکتبر1217) به واقعیت پیوست .با وجود این، قابل ذکر است که بشر تا سال 1252 به مدار همزمان نائل نگردید.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل متن از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.