توضیحات
عنوان:خلاصه مقاله مخاسبات عددی انتقال حرارت هدایتی در پره های حلقوی از جنس مواد ارتوتروپیک و
خلاصه مقاله بررسی تحلیلی انتقال حرارت پایای هدایتی نامتقارن در استوانه های کامپوزیتی به روش جداسازی متغییرها
- خلاصه مقاله اول محاسبات عددی انتقال حرارت هدایتی در پره های حلقوی از جنس مواد ارتوتروپیک
- چکیده
- مقدمه
- معادلات حاکم
- شبکه بندی و حل معادلات در محیط محاسباتی
- بحث در نتایج
- نتیجه گیری
- خلاصه مقاله دوم
- بررسی تحلیلی انتقال حرارت پایای هدایتی نامتقارن در استوانه های کامپوزیتی به روش جداسازی متغییرها
- چکیده
- مقدمه
- هدایت در استوانه کامپوزیتی
- حل تحلیلی تحت شرایط مرزی کلی
- بحث در نتایج
- نتیجه گیری
خلاصه مقاله اول
مخاسبات عددی انتقال حرارت هدایتی در پره های حلقوی از جنس مواد ارتوتروپیک
فشاد کوثری، امیررضا فراهانی
چکیده
در این مقاله به انتقال حرارت در پره های حلقوی پرداخته میشود. جنس پره از مواد ارتوتروپیک ( موادی که دارای چند محور تقارن بوده و خواص مواد در راستای محورها تغییر می کند) بوده و شکلهای مختلفی از این پره ها مورد بررسی قرار میگیرد. بکمک سیستم معادلات پواسون شبکه بندی برای این هندسه ها رسم میگردد و سپس به محیط محاسباتی انتقال داده میشوند. در این مقاله، به حضور و عدم حضور چشمه حرارتی در هندسه ها، تغییرات ضریب انتقال حرارت جابجایی، دمای متغییر پایه های پرهها و انتقال حرارت برای پروفیل های مختلف پره تحت قید های وزن و ضخامت های مختلف پایه و نوک پره مطالعه می گردد.
مقدمه
اگرچه در برخی بررسی های صنعتی برای حل مسئله نیاز به تحلیل دوبعدی می باشد ولی در اکثر مطالعات انتقال حرارت سطوح گسترش یافته به دلیل ساده سازی از انتقال حرارت یک بعدی استفاده میشود. برای مثال در مطالعاتی که ضریب جابجایی از ضریب هدایت بزرگتر باشد و یا ضریب جابجایی در تمامی سطوح پره یکسان نباشد، فرض یک بعدی انتقال حرارت صحیح نمی باشد.یکی از شروط یک بعدی در نظر گرفتن تحلیل ها، عدد بیو کوچکتر از یک می باشد. برای مثال در ضمینه انتقال حرارت دوبعدی Lau و Tan برای یک پره با دمای پایه ثابت و ضریب جابجایی ثابت یک حل کاملا تحلیلی ارائه کردند. در حالتی که دمای پایه پره در راستای عمودی یکسان نباشد Look و Kang نتایج را با در نظر گرفتن یک تابع کسینوسی برای دمای پایه به حل تحلیل پرداختند. همچنین Aziz در تحلیل یک پره مستطیلی با جنس ارتوتروپیک مسئله را دوبعدی حل کردند. در این مقاله پیش رو انتقال حرارت در پره های حلقوی از جنس مواد ارتوتروپیک با اشکال مختلف بررسی شده و اثرات وجود چشمه حرارتی، ضریب کانوکشن و دمای غیر یکنواخت پایه پره ها تحلیل شده و نتایج به مطالعات قبل مورد مقایسه قرار گرفته است.انجام تحقیق
معادلات حاکم
طول، ضخامت، پروفیل مشخصه که در داخل ان چشمه حرارتی با تولید حرارت به ترتیب L، Wو Z=f(r) می باشد. ضریب انتقال حرارت در راستای طولی و در راستای عمود برابر با و خواهد بود. دمای محیط و بین محیط و پرهها تبادل جابجایی بوده و از تشعشع صرف نظر میشود. دمای پایه پره ها به صورت T(=Tb+acos() است که در ان a نشان دهنده ماکزیمم میزان انحراف دمای پایه از دمای محیط است.
معادله انتقال حرارت حاکم بر مدل فوق به شکل زیر است:
شرایط مرزی این مسئله نیز بدین صورت بیان می شود:
برای بی بعدسازی معادلات از روابط زیر استفاده خواهد شد:
با جایگزینی پارامترهای بی بعد در معادله انتقال حرارت و شرایط مرزی خواهیم داشت:
نرخ انتقال حرارت کلی از پره برابر است با مجموع انتقال حرارت هدایت از پایه پره و حرارت تولیدی درون پره. بنابراین خواهیم داشت:
شبکه بندی و حل معادلات در محیط محاسباتی
در این مقاله بدلیل اینکه بتوان از Z=f(r) مختلف برای پره در نظر گرفت از سیستم مختصات منحنی الخط استفاده می شود. این سیستم مختصات برای حل هندسه پیچیده و ساده تر کردن شرایط مرزی مثمرثمر خواهد بود. بنابراین معادلات حاکم بر مسئله را در یک سیستم مختصات منحنی الخط (ξ,η) در یک میدان مستطیلی بیان می شود. تبدیل معادله انتقال حرارت مسئله بصورت زیر خواهد بود:
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.