توضیحات
عنوان: جغرافیابی زیستی سپر ماهیان خلیج فارس و دریای عمان با تاکید بر سواحل ایران
- چکیده
- مقدمـه
- سپرماهیان
- سواحل کیش میزبان یک موجود مرگبار اما زیبا
- پیشگیری
- مقدمـه
- سپرماهیان
- سواحل کیش میزبان یک موجود مرگبار اما زیبا
- پیشگیری
- تعریفی از سپر ماهی برقدار
- مشخصات سپر ماهیان
- زیست شناسی
- محیط زیست و پراکنش
- چرخه فعالیت روزانه
- رفتار اجتماعی
- همزیستی
- تغذیه
- ریخت شناسی
- زادآوری
- وضعیت حفاظتی
- سپر ماهیانی که در منطقه آزاد قشم هستند
- مطالب قابل توجه
- توانایی ماهیان غضروفی
- سه گونه از سپر ماهیان خلیج فارس و دریای عمان
- نتیجه گیری
چکیده:
ما در این تحقیق در مورد موقعیت جغرافیایی سپر ماهیان که در جنوب ایران ، دریای عمان و خلیج فارس هستند برسسی میکنیم و ویژگی و عوامل موثر این ماهیان را مورد مطالعه قرار می دهیم هدف از این تحقیق شناخت موقعیت مکانی این ماهیان و خطراتی که آن ها را تهدید میکند است.
مقدمـه:
دریای عمان و خلیج فارس از مناطق صیادی مهم می باشند. یکی از مهمترین گروه های صید ضمنی در این منطقه، ماهیان سپر می باشند. اگرچه این گروه بخش قابل توجهی از توده زنده آبزیان (تقریبا 24درصد) را در دریای عمان در بر می گیرند. با این حال، آمارها معمولا به صورت کلی در دو دسته سپر ماهیان و کوسه ماهیان بیان می شود و اطلاعات صید به تفکیک گونه وجود ندارد. از طرف دیگر، با افزایش ترالرهای صید صنعتی در سالهای اخیر در دریای عمان، و دور ریز صید ماهیان غیرتجاری از قبیل سپر ماهیان و کوسه ماهیان، همچنان اطالعات پیرامون اکولوژی تغذیه و روابط غذایی گونه ها در این اکوسیستم محدود می باشد.
با پیشرفت تکنولوژی، فعالیت های صیادی و بهره برداری انسان از قسمت های عمیق تر دریاها در مقیاس جهانی در حال افزایش می باشد. بنابراین شناخت ساختار و روابط متقابل جوامع در زیستگاه های عمیق تر به ویژه بین شکارچیان در بالای شبکه غذایی مانند کوسه ماهیان و سپر ماهیان حائز اهمیت می باشد. ماهیان غضروفی به صورت وسیع در زیستگاه های عمیق در سراسر دنیا پراکنده شده اند.
این گروه از آبزیان معمولا بلوغ دیررس و نرخ تولیدمثل پائینی دارند، و بسیاری از جمعیت های آن ها نیز به دلیل اثرات مستقیم و غیر مستقیم صیادی کاهش یافته اند. متاسفانه وضعیت و نقش اکولوژیک و مکانیسم های همزیستی در بسیاری از این گونه ها در اکوسیستم های عمیق تر مانند دریای عمان و خلیج فارس به خوبی مشخص نشده است.
سپرماهیان:
بدن این ماهیان یا حداقل سر آن ها ، صفحه ای شکل واز بالا به پائین فشرده شده است . شکاف های آبششی در سطح شکمی قرار دارند و تنها باله واقعی که دارند باله شکمی است ، باله مخرجی ندارند ، باله سینه ای همان لبه بدن صفحه ای شکل آن هاست وغالبا به صورت مجزا قابل تشخیص نیست ، باله دمی به صورت زائدهای شلاق مانند در آمده است . سوراخ اسپیراکل بزگ است و پلک سوم ندارند . دندان ها غالبا مسطح وسنگ فرشی می باشد . در بسیاری از آن ها باله پشتی تبدیل به خار شده است . خارهای روی باله دمی سمی وخطر ناک است . سپر ماهیان معمولا به همراه میگو صید
می شوند .
سواحل کیش میزبان یک موجود مرگبار اما زیبا:
بدون شک یکی از زیباترین موجودات دریاییسفره ماهی است که با ظاهری کاملاً منحصر بفرد از دیگر آبزیان برای انسانها کاملاً شناخته شده است. سفره ماهی با نام فارسی (پو ماهی) که برخی آن را با نامهای سپر ماهی، پروانه ماهی، رامک ماهی و ماهی سه گوش نیز میشناسند از جمله گونههای دریایی خطرناک است.
سفره ماهی یا سپر ماهی ها نوعی ماهی تخت از خانواده رامَکماهیان و وابسته به کوسهها است. به سفرهماهی، دالماهی هم گفته میشود. سفره ماهیان نتیجه چرخه تکاملی کوسهها هستند. معمولاً این آبزیان در گروههای بزرگ و به صورت دسته جمعی زندگی میکنند.
تمام بدن این گونه یک دست و یک پارچه از غضروف ساخته شده است. تاکنون متجاوز از ۱۵۰ نوع آن شناسایی شده است و غالبا در آب اقیانوسها به سر میبرند و از صدفها و نرمتنان تغذیه میکنند.
دندانهای آنها همچون تله روی هم میافتدو دارای آروارههای بسیار قوی اند، اما تهدیدات مرگبار آنها که متوجه انسان نیز میشود، نه از این آروارههای قوی، بلکه از ناحیه دم است. دم ماهی دارای نیش زهرآگینی است که در بدن قربانی فرو میرود و او را از پای در میآورد.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.