توضیحات
عنوان: بررسی و تحلیل راه کارهای انجام شده در رابطه با کرونا و تعیین و شناسایی سازمانها درگیر و نحوه ی تعامل آنها با یکدیگر و ارایه و پیشنهاد راه کار در رابطه با مبارزه با تهدیدات بیوتکنولوژی
- چکیده
- پیشگفتار سازمان جهانی بهداشت
- مدیریت استراتژیک و نقش مدیر در گذر سازمان از بحران کرونا
- استانداردسازی
- درگیر کردن تعداد بیشتری از پرسنل در تصمیم گیری ها
- پرداختن مناسب به موضوع همه گیری COVID ۱۹ و سلامت پرسنل
- رفتار مناسب باعث ماندگاری سازمان در ذهن مشتریان، پرسنل و جامعه می گردد.
- به طور مداوم سیستم فرآیندهای سازمانی خود را بازبینی نمایید.
- سازمان های مردم نهاد در بحران کرونا
- نقش و تعامل سازمانها
- عملکرد نهادهای اجتماعی در برابر کرونا / همدلی؛ شاهبیت مبارزه با کووید ۱۹
- اقدامات آموزش و پرورش برای جلوگیری از شیوع کرونا
- اقداماتی برای مدیریت پیامدهای روانی ـ اجتماعی ویروس کرونا
- اقدامات واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی برای مقابله با کرونا
- توان تولید روزانه پنج تا ۱۰ تن مواد ضدعفونیکننده
- طراحی و ساخت دستگاه ترمومتر برای کنترل دمای بدن
- اقدامات بنیاد مستضعفان برای مقابله با شیوع کرونا
- جهش ستاد اجرایی فرمان امام در تولید اقلام ضدکرونایی
- تمهیدات بهزیستی برای کنترل کرونا در میان کودکان کار و معتادان
- پرداخت سرانه ۷۰۰ هزار تومانی تهیه مواد بهداشتی به مراکز شبانهروزی
- سامانه تلفنی ۱۴۸۰ برای ارائه مشاوره روانشناسی
- توزیع اقلام بهداشتی بین کودکان کار و خیابان
- پیشگیری از ابتلا به کرونا در افراد بیخانمان و کارتنخوابها
- تعطیلی مراکز مشاوره روانشناختی
- پرداخت کمکهزینه ۵ میلیون تومانی به کمپهای درمان اعتیاد
- اقدامات نیروی انتظامی برای مقابله با کرونا
- شهرداری تهران و کرونا
- خدمات سازمان فرهنگی و هنری شهرداری در روزهای کرونایی
- مبارزه با کرونا به شیوه سازمان تبلیغات اسلامی
- کمک ۱۷ میلیاردی هیئتیها برای مبارزه با کرونا
- آمادگی بیمارستان جهت مقابله با بیماریهای نوپدید و بازپدید
- منابع
چکیده
هدف از مقررات بهداشت ی بین المللی كه برای اولین بار در سـال 1969 در بیـست و دومـین اجلاس مجمع عمومی سازمان جهانی بهداشـت بـه تـصویب رسـید، جلـوگیری از انتـشار بیماریهای واگیر با اهمیت بینالمللی از طریق سفرهای بینالمللی بود به ترتیبی كه حـداقل مزاحمت را برای مسافران و تجارت بینالملـل دربـر داشـته باشـد. لازمـه ایـن امـر انجـام همكاریهای بینالمللی و كشوری در جهت كشف زودرس، كاهش یا حذف فـوری منـابع بیماری و جلوگیری از انتشار آن میباشد، زیرا تجربه سالیان گذشته نشان میدهد كه صـرفاً با اجرای موانع قانونی نمـیتـوان از ورود رویـدادهای مربـوط بـه سـلامت و مهـم از نظـر بین المللی به سایر كشورها جلوگیری نمود. مقررات 1969 در ابتدا شش بیماری قابل قرنطینه را شامل میشد و اولـین اصـلاحیه آن در سال 1973 و دومین بازنگری در سال 1981 صورت گرفت 2 كه عمدتاً با هدف كاهش 1 تعداد بیماریهای تحت پوشش این مقررات از شـش بیمـاری بـه سـه بیمـاری (تـب زرد، طاعون، وبا) و همچنین با توجه به ریشهكنی جهانی آبله صورت پذیرفت. واضح است كه نسخه اول مقررات بهداشتی بینالمللی كه صرفاً بر شش بیماری متمركز شده بود (وبا، تب زرد، طاعون، تیفوس، تب راجعه، آبله) نمیتوانست بیماریهایی را شامل شود كه در زمان تصویب با بازنگری این مقررات شناخته نشده بودند. پیـدایش بـیش از 40 بیماری نوپدید و بازپدید تا اواسـط دهـه 90 مـیلادی و بیمـاری SARS در سـال 2003 و همچنین توسعه تجارت و ترددهای بین المللی، جابجایی جمعیتها، مهـاجرت و پناهنـدگی بازنگری و اصلاح این مقررات را بیش از پیش مطرح و توجه مقامات بهداشتی جهان را بـه این امر مهم جلب نمود.
از این رو، بنا بر مصوبه مجمـع سـالیانه بهداشـت جهـانی در سـال 1995 ،مقررات بهداشتی بین المللی پس از 10 سال بررسی به وسیله گروههای فنی متـشكل از سازمانهای بینالمللی و نمایندگان بیش از 140 كشور عـضو سـازمان جهـانی بهداشـت مورد بازنگری و تجدیدنظر نهایی قرار گرفت و در نهایت در 25 می2005) 5 خرداد 1384 ( در پنجاه و هشتمین اجلاس مجمع بهداشت جهانی به تـصویب رسـید. نماینـدگان اعزامـی وزارتین امور خارجه و بهداشت جمهوری اسلامی ایـران نیـز در اجـلاس مـذكور حـضور داشته و به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران نسخه جدید این مقررات را پذیرفتند.
بنابراین اجرای دقیق مقررات مذكور جزء وظایف كلیه كشورهای عضو سازمان جهـانی بهداشت از جمله كشور جمهوری اسلامی ایران میباشد، از طرف دیگر ضمن اینكه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی مقام اصلی مسئول در اجرای مقررات بهداشتی بین المللی به حساب میآید، اما همكاری كامـل وزارتـین امـور خارجـه، كـشور، جهـاد كـشاورزی و بسیاری دیگر از وزراتخانه ها و دستگاههای مرتبط با تجـارت و عبـور و مـرور بـینالمللـی منجمله وزارت راه و شهرسازی، بازرگانی و نیروهای امنیتی انتظامی و غیره امری ضـروری و اجتنابناپذیر است. انجام تحقیق
پیشگفتار سازمان جهانی بهداشت
یكی از مسئولیتهای تاریخی و اساسی سازمان جهانی بهداشت، مدیریت یك نظام جهـانی برای كنترل انتشار بیماریها در سطح جهان میباشد. مواد 21-الف و 22 اساسـنامه سـازمان جهانی بهداشت اختیارات لازم را به مجمع عمومی این سازمان اعطا نموده است تا مقررات طراحی شده برای “پیشگیری از انتشار بین المللـی بیمـاریهـا” را تـصویب نمایـد. پـس از تصویب توسط مجمع عمومی سازمان جهانی بهداشـت، اجـرای ایـن مقـررات بـرای كلیـه كشورهای عضو كه در دوره زمانی اعلام شده از آن انصراف ندادهاند، الزامی میباشد. كه از این پس به اختصار مقررات نامیـده مـیشـود توسـط 1 مقررات بهداشتی بینالمللی مجمع عمومی سازمان جهانی بهداشت در سال 1969) برای اولـین بـار) تـصویب گردیـد.
3 نسخه قبل تر آن موسوم به مقررات بینالمللی بهداشـت محـیط توسـط چهـارمین مجمـع عمومی سازمان در سال 1951 تصویب شده بود. مقررات 1969 در ابتدا شش بیماری قابـل و دومـین بـازنگری آن در سـال 4 قرنطینه را شامل میشد، اولین اصلاحیه آن در سال 1973 انجام شد، كه عمدتاً با هدف كاهش تعداد بیماریهای تحت پوشش این مقـررات از 5 1981 شش بیماری به سه بیماری (تب زرد، طاعون، وبا) و با توجـه بـه ریـشهكنـی جهـانی آبلـه صورت پذیرفت.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.