توضیحات
عنوان: بررسی قوانین و مقررات و سیاست های کلان اتحادیه اروپا
- مقدمه
- سیاست ها و مقرات اتحادیه اروپا در موضوع تجارت گاز مایع
- مصرف گاز و واردات
- تأمین کنندگان اصلی و مسیرها
- سیاست اتحادیه اروپا در واردات گاز: اولویت اول امنیت تأمین گاز
- آینده اتحادیه انرژی اروپا
- مصرف گاز طبیعی در اروپا
- سیاست تامین امنیت انرژی گاز
- استراتژی اتحادیه اروپا برای ذخیره سازی گاز طبیعی و گاز طبیعی(CNG و LNG)
- استراتژی های اروپا در زمینه انرژی گاز طبیعی
- جمع بندی
- منابع
مقدمه
گاز طبیعی به عنوان یکی از سوخت های فسیلی در دهه های اخیر به یکی از منابع اصلی در سبد مصرفی انرژی جهان تبدیل شده است. تحولات مختلفی در طول 15 سال گذشته تاکنون در بازار این منبع انرژی پدید آمده است. در این میان، ورود به عصر طلایی گاز طبیعی بر اساس گزارش آژانس بین المللی انرژی در سال 2018 را شاید بتوان نقطه عطفی در میان این تحولات دانست. اهمیت توجه به انرژی گاز طبیعی باعث شده است تا تولید گاز علاوه بر منابع متعارف آن، از منابع نامتعارف نظیر شیلها(گازی كه از منابع نامتعارف تولید می شود) نیز ظهور و گسترش یابد.
با توجه به پیش بینی های نهادهای بین المللی انرژی در خصوص اینکه، تا سال 2030 بخش عمده ای از تقاضای انرژی در جهان مربوط به گاز طبیعی خواهد بود، رقابتهای گسترده ای در میان کشورهای عمده دارنده ذخایر گازی جهان (متعارف و نامتعارف) برای تبدیل شدن به قدرت گازی به وجود آمده است. در چنین شرایطی، سؤالات مختلفی در خصوص رفتارهای تجارت گاز طبیعی در میان بازارهای منطقه ای گاز طبیعی و به طور ویژه در مورد برخی کشورهای اصلی دارنده ذخایر این منبع غنی انرژی مطرح میگردد.
در دهه های پیشرو، مهمترین چالشی که سیستم انرژی جهانی با آن مواجه خواهد شد، افزایش تقاضای انرژی با رشدی معادل 25 تا 40 درصد تا سال 2030 در مقایسه با سطح تقاضای سال 2015 است (بریتیش پترولیوم، 2015) از آنجایی که تغییر در ترکیب انرژی جهان بسیار آهسته می باشد، کارشناسان حوزه بر این باورند که سوختهای فسیلی می توانند نقش مهم خود در آینده انرژی جهان را همچنان ادامه دهند (آژانس بین المللی انرژی، 3 :2011) با این وجود، تغییرات آب و هوایی زمین خواستار انتشار کمتر گاز کربن در سبد مصرف انرژی جهانی است. بر این اساس، گاز طبیعی میتواند نقش مهمی را در آینده انرژی جهان بازی کند، به طوریکه بر اساس محاسبات میتواند بیش از یک سوم تولید انرژی را به خود اختصاص دهد. در این راستا و بر اساس گزارشهای آژانس بین المللی انرژی 2011 ) ) گاز طبیعی به عنوان یکی از منابع اصلی و مهم انرژی در جهان شناخته شده و انتظار میرود به دلیل وجود حجم بالای ذخایر، طول عمر این منبع خدادادی تا حدود 120 سال آینده نیز ادامه داشته باشد.
در تحقیق حاضر به بررسی قوانین و مقررات مربوط به واردات گاز در حوزه اتحادیه اروپا پرداخته می شود. هدف اصلی تحقیق حاضر بررسی سیاست ها و مقرات اتحادیه اروپا در موضوع واردات و صادرات گاز طبیعی می باشد.
سیاست ها و مقرات اتحادیه اروپا در موضوع تجارت گاز مایع
مصرف گاز و واردات
از گاز اصلی برای گرم کردن خانه ها و تولید برق استفاده می شود. یک چهارم مصرف انرژی اتحادیه اروپا از گاز طبیعی تأمین می شود. بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا بیشتر به واردات گاز بستگی دارند. بیش از 70 درصد وارداتی است و انتظار می رود این روند بیشتر شود.
تأمین کنندگان اصلی و مسیرها
کشورهای اتحادیه اروپا گاز خود را از مکان های مختلف دریافت می کنند ، همانطور که از داده های سه ماهه سوم سال 2018 نشان داده شده است. روسیه بالاترین تأمین کننده (47٪) و پس از آن نروژ (34٪) ، الجزایر و لیبی (8.6٪ با هم) بودند.
مسیر اصلی تأمین گاز روسیه اوکراین (خط لوله اخوان المسلمین و مسیر بالکان) بود که تقریبا نیمی از کل واردات از روسیه را در بر می گرفت و پس از آن بلاروس (خط لوله یامال) حدود 20٪ و خط لوله Nord Stream 1 (30٪) را پوشش می داد.
89٪ بنزین با استفاده از خطوط لوله وارد می شود و مابقی با کشتی به عنوان LNG حمل می شود.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.