توضیحات
عنوان: بررسی فریم ورک فلاتر
- چکیده
- تعریف فلاتر
- لایه های معماری
- مزایای فریم ورک فلاتر
- زبان برنامه نویسی و محیط های پشتیبانی فلاتر
- رابط های کاربر فعال
- ابزارک ها
- ترکیب بندی
- ساخت ابزارک
- حالت ویجت
- تعریف فلاتر
- لایه های معماری
- مزایای فریم ورک فلاتر
- زبان برنامه نویسی و محیط های پشتیبانی فلاتر
- رابط های کاربر فعال
- ابزارک ها
- ترکیب بندی
- ساخت ابزارک
- حالت ویجت
- مدیریت حالت
- رندر و چیدمان
- مدل رندر Flutter
- از ورودی کاربر به GPU
- ساخت: از ابزارک به عنصر
- چیدمان و ارائه
- تعبیه بستر های نرم افزاری
- ادغام با کدهای دیگر
- رابط عملکرد خارجی
- ارائه کنترلهای بومی در برنامه Flutter
- میزبانی از محتوای فلاتر در یک برنامه والد
- پشتیبانی از وب فلاتر
- نمونه کد با بریمورک فلاتر
- موانع و مشکلات فریمورک فلاتر
- منابع
چکیده
فلاتر یک جعبه ابزار رابط کاربری کراس پلت فرم است که برای استفاده مجدد از کد در سیستم عامل ها مانند iOS و Android طراحی شده است، در عین حال به برنامه ها اجازه می دهد تا مستقیماً با خدمات سیستم عامل اصلی ارتباط برقرار کنند. هدف این است که توسعه دهندگان را قادر به ارائه برنامه های با کارایی بالا و در سیستم عامل های مختلف کند.
در حین توسعه، برنامه های فلاتر در یک ماشین مجازی اجرا می شوند که بدون نیاز به کامپایل دوباره، بارگیری مجدد و مناسب را ارائه می دهد. برای انتشار، برنامه های فلاتر مستقیماً در کد ماشین، اعم از دستورالعمل Intel x یا ARM، یا در صورت هدف قرار دادن وب در JavaScript وارد می شوند. این چارچوب منبع باز است، دارای مجوز BSD مجاز است و دارای یک اکوسیستم پر رونق از بسته های شخص ثالث است که عملکرد اصلی کتابخانه را تکمیل می کنند.
در این تحقیق ابتدا فریمورک فلاتر و معماری آن تعریف می شود و در ادامه به بررسی ابزارها و ویجت های این فریمورک پرداخته می شود.
کلمات کلیدی: اندروید، زبان شی گرا، زبان برنامه نویسی دارت، فریمورک فلاتر.
تعریف فلاتر
فلاتر[1] یک چارچوب رابط کاربر رایگان و منبع باز تلفن همراه است که توسط Google ایجاد شده و در ماه مه سال 2017 منتشر شده است. به شما امکان می دهد یک برنامه تلفن همراه بومی فقط با یک پایگاه کد ایجاد کنید. این بدان معناست که شما می توانید از یک زبان برنامه نویسی و یک کد برای ایجاد دو برنامه متفاوت برای iOS و Android استفاده کنید. با ادامه محبوبیت چارچوب Flutter Google برای شرکت ها و توسعه دهندگان، نیاز به درک نحوه استفاده از این چارچوب در یک مقیاس بزرگ بیش از هر زمان دیگری مطرح شده است. فلاتر از دو قسمت مهم تشکیل شده است:
SDK (کیت توسعه نرم افزار): مجموعه ای از ابزارهایی که به شما کمک می کنند تا برنامه های خود را توسعه دهید که شامل ابزارهای کامپایل کد در ماشین بومی (کد برای iOS و اندروید ) است. انجام تحقیق
Framework (کتابخانه UI مبتنی بر ابزارک ها): مجموعه ای از عناصر UI قابل استفاده مجدد (دکمه ها، ورودی متن، اسلایدرها و غیره) که می توانید طبق نیازهای خود آنرا شخصی سازی کنید.
لایه های معماری
فلاتر به عنوان یک سیستم لایه ای و قابل توسعه طراحی شده است. این مجموعه به عنوان مجموعه ای از کتابخانه های مستقل وجود دارد که هر کدام به لایه زیرین بستگی دارند. هیچ لایه ای دسترسی ممتازی به لایه زیر ندارد و هر قسمت از سطح فریم ورک به صورت اختیاری و قابل تعویض طراحی شده است.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.