توضیحات
عنوان: بررسی طرح اقتصادی تاسيس کارخانه نودل (با برنامه کامفار)
- هدف از تهیه گزارش
- ظرفیت
- تعداد شیفت کاری
- محصولات شرکت
- نودل گوشت
- نودل سبزیجات
- نودل کرهای
- نودل مرغ (DAP)
- نودل چیلی (TSP)
- مواد اولیه مصرفی
- فرآیند تولید
- دانش فنی
- محیط زیست
- تولید و فروش
- تولید
- فروش
- جدول هزینه های سرمایه گذاری و منابع مورد نیاز طرح
- مبانی محاسبات
- زمین
- محوطه سازی
- ساختمان سازی
- ماشین آلات
- تأسیسات
- وسایط نقلیه
- اثاثیه اداری
- پیش بینی نشده و متفرقه
- هزینه های قبل از بهره برداری
- سرمایه در گردش
- زمان بندی اجرای طرح
- هزینه های تولید
- مواد اولیه مصرفی
- نیروی انسانی
- هزینه های آب و برق و سوخت
- هزینه تعمیر و نگهداری
- استهلاک
- هزینه های ثابت و متغیر
هدف از تهیه گزارش:
با توجه به رشد جمعیت و نیاز بیشتر به مواد غذایی و محدودیت هایی که از نظر آب و خاک با آن روبرو هستیم ، نیاز به تولید مواد غذایی مختلف و مغذی بیش از پیش احساس میگردد.
نودل یا رشته فرنگی خمیری است که به صورت رشته های بلند و نازک درآمده و پخته شده است . این خمیر از انواع آردها مثل آرد گندم , آرد برنج و آرد گندم سیاه ( چاودار ) به همراه آب و نمک و جهت بهبود کیفیت پودر آب پنیر سفیدتشکیل شده است . نودل یک فست فود یا غذای آماده به حساب می آید که همه ی خواص گندم را دارا می باشد . برای تولید نودل ابتدا ناخالصی های آرد گندم را توسط الک های مخصوصی جدا می کنند سپس آرد الک شده را وارد دستگاه میکسر کرده به میزان مورد نیاز و مطابق با فرمول پودر آب پنیر به آن اضافه می کنند, تابا آب مخلوط شود و خمیر یکدست به وجود آید . در مرحله ی بعد خمیر را از خمیرکن بیرون آورده و با یک فیدر از بین رول هایی که با فاصله ی معینی از یکدیگر قرار دارند عبور می دهند . عبور خمیر از بین این رول ها باعث می شود که سطح خمیر صاف و یکنواخت گردد و حباب های هوا از خمیر بیرون آیند .انجام تحقیق
پس از این مرحله خمیر به دستگاه پخت وارد می شود و با عبور از طول دستگاه به طور کامل می پزد . در ادامه خمیر پخته شده توسط کانوایر به سمت دستگاه کاتر هدایت می شود و در آنجا برش می خورد و تبدیل به رشته هایی با اندازه ی مورد نظر می گردد .
در مرحله ی بعد محصول دو مرحله وارد دو ماشین خشک کن شده و با فرایندی که در آن گرما و فشار کنترل می گردد خشک می شود . پس از خشک شدن , محصول سریعا وارد دستگاه cooling می گردد تا به طور کامل سرد شود . با سرد شدن محصول , نودل به طور کامل تهیه شده و کافی است که آن را پس از انجام آزمون های کنترل کیفیت بسته بندی کرده و راهی بازار نمود .
در این گزارش موارد فنی ، اقتصادی و مالی طرح مورد ارزیابی قرار گرفته است.
ظرفیت اسمی طرح 920،000 تن در سال محصولات قابل فروش در 4 شیفت کاری و با توجه به فرآیند های تولید هر یک از محصولات میزان تولید عملی هر کدام با راندمان 90 درصد به شرح زیر می باشد.
1-2- نودل گوشت بر مبنای 24 ساعت کار در روز و ۳۳۰ روز در سال و راندمان 90 درصد
2-2- نودل سبزیجات به ظرفیت اسمی 35۰,۰۰۰ تن در سال و ۳۳۰ روز کار در سال و راندمان 90 درصد
3-2- نودل کرهای به ظرفیت اسمی 5۰,۰۰۰ تن در سال و ۳۳۰ روز کار در سال و راندمان 90 درصد
4-2- نودل مرغ به ظرفیت اسمی 45۰,۰۰۰ تن در سال و ۳۳۰ روز کار در سال و راندمان 90 درصد
5-2- نودل چیلی به ظرفیت اسمی 12۰,۰۰۰ تن در سال و ۳۳۰ روز کار در سال و راندمان 90 درصد
6-2- نودل کرهای تند به عنوان محصول جنبی در فرآیند تولید نودل کرهای تولید می گردد که با توجه به راندمان ۹۰ درصد معادل 38,250 تن می باشد.
جمع محصولات قابل عرضه به بازار با ظرفیت عملی فوق پس از کسر نودل گوشت و نودل سبزیجات مصرفی برای تولید TSP و DAP و نودل کرهای شامل ردیف های ۲ تا 6 به شرح زیر ارائه می گردد.
۳- تعداد شیفت کاری:
فروشنده ماشین آلات پیشنهاد ۴ شیفت کاری را داده است. فقط از ۴ شیفت سه شیفت کار و یک شیفت در حالت off یا استراحت می باشد. در این شرایط که معمولاً برای واحدهای سخت و زیان آور می باشد و تعداد پرسنل واحد افزایش یافته لیکن اضافه کاری کمتر خواهد شد زیرا همیشه یک شیفت در حال استراحت می باشد.
محصولات قابل فروش به شرح زیر ارائه می گردد.
نودل گوشت یکی از محصولات پرکاربرد و پر مصرف در صنعت تغذیه میباشد.
نودل سبزیجات تولیدی با ظرفیت عملی ۹۰۰۰۰ تن در سال میباشد
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.