توضیحات
عنوان: بررسی سیستم های اطلاعاتی معاونت بیمه ای سازمان تامین اجتماعی
- معرفی سازمان
- تاریخچهسازمان تأمیناجتماعی
- جمعیت تحت پوشش سازمان تأمیناجتماعی
- تعداد كارگاههای تحت پوشش
- تعداد كاركنان سازمان تأمیناجتماعی
- خدمات و حمایتهای سازمان تأمیناجتماعی
- تشکیلات سازمان تامین اجتماعی
- جایگاه و وظایف سازمان ترسیم چارت سازمان
- معرفی معاونت بیمه ای
- بررسی منابع و سیستمهای اطلاعاتی سازمان
- سیستم های اطلاعاتی مدیران ارشد (EIS)
- سیستم های پشتیبانی از تصمیم (DSS)
- سیستم های اطلاعاتی مدیریت (MIS)
- سیستم های همکاری سازمان (سیستم اتوماسیون اداری)
- سیستم های کنترل فرایند
- جای خالی منابع و سیستم های اطلاعاتی
- سیستم های اطلاعاتی مدیران ارشد
- سیستم های پشتیبانی از تصمیم
- سیستم های اطلاعاتی مدیریت
- سیستم های همکاری سازمان
- تجارت الکترونیک در سازمان
- وبسایت سازمان
- سیستمهای اطلاعاتی هوشمند سازمان
- جمع بندی سیستمهای اطلاعاتی سازمان
- نتیجه گیری
سازمان تأمین اجتماعی ایران یک سازمان بیمه گر اجتماعی عمومی غیردولتی است. این سازمان عمومی غیردولتی، وظیفه پوشش اجباری بیمهکارگران، حقوقبگیران و پوشش اختیاری صاحبان حرف و مشاغل آزاد را برعهده دارد. قدیمیترین و بزرگترین سازمان تأمین اجتماعی و درمانی غیردولتی در کشور است که متعلق به بیمه شدگان میباشد.
تعهدات این سازمان برابر استانداردهای تعیین شده به وسیله سازمان بینالمللی کار و سازمان بینالمللی تأمین اجتماعی تنظیم شدهاست. مهمترین تعهدات و خدمات این سازمان بدین شرح است:
- مستمری بازنشستگی
- مستمری از کار افتادگی
- مستمری بازماندگان
- مقرری بیمه بیکاری
- غرامت دستمزد ایام بیماری
- غرامت دستمزد ایام بارداری
- پرداخت هزینه وسایل کمک پزشکی
- کمک هزینه ازدواج
- کمک هزینه کفن و دفن
جمعیت تحت پوشش این سازمان بیش از ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بیمه شده اصلی و بیش از ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر مستمری بگیر میباشد؛ که با در نظر گرفتن خانواده بیمه شدگان نزدیک به ۴۲ میلیون نفر میرسد.
تاریخچهسازمان تأمیناجتماعی
فعالیت بیمههای اجتماعی در ایران با تشكیل صندوق احتیاط كارگران شبكه راهآهن كشوردر سال 1310 پایهریزی شد.گسترش شمول حمایتهای بیمهای منجر به تصویب الیحه بیمه كارگران در 29 آبان 1322 و سپس تصویب الیحه بیمههای اجتماعی كارگران در سال 1332 و آغاز بهكار سازمان بیمههای اجتماعیكارگران شد.
سازمان بیمههای اجتماعی كارگران در سال 1342 بنا به پیشنهاد وزارتكار و اموراجتماعی وتأیید هیأت وزیران وقت به سازمان بیمههای اجتماعی تغییر نام یافت و در نهایت در تیرماه 1354 با گسترش یافتن دامنه پوشش و شمول تعهدات آن و ادغام برخی سازمانهای بیمه اجتماعی دیگر، «سازمان تأمیناجتماعی» تشكیل شد.
پس از پیروزی انقالب اسلامی، تعمیم وگسترش تأمیناجتماعی برگرفته از اصل 29 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران با تكیه بر برخورداری آحاد مردم از مزایای تأمیناجتماعی به عنوان »حقی همگانی» سرلوحه كار قرار گرفت. در آذرماه سال 1358 ،ضمن واگذاری اداره امور بیمارستانها و درمانگاههای تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی به وزارت بهداری و بهزیستی (با حفظ مالكیت سازمان)، مقرر گردید تا 9 درصد از حق بیمههای وصولی سازمان بابت درمان نیز در اختیار این وزارتخانه قرار گیرد. این وضعیت تا سال 1369 ادامه یافت تا آنكه در این سال با تصویب ماده واحدهای اداره واحدهایدرمانی و تأمین خدماتدرمانی موردنیاز بیمهشدگان به عهده سازمان تأمیناجتماعی قرار گرفت. انجام تحقیق
مجددا در اوایل سال 1383 قانون نظام جامع رفاه و تأمیناجتماعی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و سازمان تأمیناجتماعی بهعنوان ركن اساسی نظام بیمهای كشور مرتبط به این وزارتخانه وهمسوبا سیاستهای كلان نظام جامع تأمیناجتماعی به ادامه فعالیت پرداخت.
جمعیت تحت پوشش سازمان تأمیناجتماعی
جمعیت تحت پوشش سازمان تأمیناجتماعی شامل حدود13 میلیون نفر بیمه شده اصلی و بیش از 5/2 میلیون نفر مستمریبگیر (بازنشسته، ازكارافتاده و بازمانده) است كه با احتساب افراد تحت تكفل آنها، بالغ بر 39 میلیون نفر میشود.
این تعداد، دربرگیرنده دو سوم جمعیت شهرنشین و بیش از 50 درصد جمعیت كل كشور و شامل بیمهشدگان اجباری، حرف و مشاغل آزاد، رانندگان، مقرریبگیران بیمه بیكاری و بیمهشدگان اختیاری و افراد تحت تكفل آنان است.
تعداد كارگاههای فعال مشمول قانون تأمین اجتماعی قریب به یك میلیون ودویست و پنجاه هزار واحد است كه براساس نوع مالكیت و نحوه اداره به دو دسته كارگاههای دولتی و غیر دولتی تقسیم میشود.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.