توضیحات
عنوان: اینترنت اشیاء صنعتی
- مقدمه
- تعریف اینترنت اشیاء صنعتی
- اتوماسیون صنعتی، اینترنت اشیاء صنعتی و انقلاب صنعتی چهارم
- اتوماسیون صنعتی
- اینترنت اشیاء صنعتی
- انقلاب صنعتی چهارم (Industry )
- تفاوت اینترنت اشیاء و اینترنت اشیای صنعتی (IIoT)
- IIoT در مقابل IoT
- چرا IIOT؟
- ضرورت استفاده از اینترنت اشیاء در صنایع
- تأثیر IoT بر کسبوکار
- مزایا و امتیازهای اینترنت اشیا صنعتی
- IIOT چگونه کار میکند؟
- کاربردهای اینترنت اشیا در صنعت
- نگهداری پیشبینانه
- اندازهگیری هوشمند
- ردگیری داراییها
- وسایل نقلیه متصل
- مدیریت ناوگان
- مثالها و برنامهها
- مؤلفهها و استانداردهای صنعتی
- معماری مرجع برای کارخانههای هوشمند مبتنی بر IoT در استاندارد صنعتی
- مشخصات کارخانههای هوشمند
- پروتکلهای اینترنت اشیا صنعتی
- چالشهای اینترنت اشیا صنعتی
- مسائل فعلی اینترنت اشیا
- آیندهی اینترنت اشیا صنعتی
- اینترنت اشیاء در صنایع مختلف در ایران
- کاربرد سنسورهای اینترنت اشیا صنعتی
- کاهش هزینهها با استفاده از اینترنت اشیا در کارخانه
- قابلیت ردیابی با بهکارگیری iot در صنعت
- دامنه کاربردی اینترنت اشیاء
- صنعت دامپروری
- صنعت پزشکی و سلامت
- صنایع هوافضا و هوانوردی
- صنایع مرتبط با وسایل نقلیه
- خانه و زندگی بشر
- کاربرد اینترنت اشیاء در هوشمند سازی بنادر
- کاربرد اینترنت اشیا صنعتی در صنعت هوافضا
- اینترنت اشیا صنعتی (IIoT): صنعت نفت
- اینترنت اشیاء صنعتی در صنایع ساختمانسازی
- ساختمانسازی کمهزینه با کمک اینترنت اشیا
- کاهش هزینه تعمیرات ساختمانی
- مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM)
- اینترنت اشیا صنعت ساختمان را احاطه خواهد کرد انسان چقدر زمان دارد؟
- آیا هوشمند سازی تهدیدی برای نیروی انسانی است
- نتیجهگیری
- منابع
در صورت تعریف اینترنت اشیا در کل زنجیره تأمین، بهجای تعریف آن صرفاً در یک شرکت، اثر آن میتواند بسیار بزرگتر و گستردهتر شود. افزایش کارایی نیروی کار و صرفهجویی در هزینهها دو هدف بالقوه اینترنت اشیای صنعتی (IIoT) هستند؛ اما IIoT میتواند جریانهای درآمد نیز برای کسبوکارها بسازد. برای مثال، با بهرهگیری از اینترنت اشیای صنعتی (IIoT)، کارخانجات میتوانند بهجای آنکه صرفاً یک محصول تنها و عنوان نمونه یک موتور را بفروشند، قابلیت نگهداری پیشبینانه از موتور را نیز به فروش برسانند.
چیزنت صنعتی[1] یا بهصورت مخفف IIoT یکی از مهمترین و پرکاربردترین زمینههای گسترش اینترنت چیزها میباشد. IIoT به معنی کاربرد این فناوری درزمینهٔ صنعتی و استفاده از آن بهعنوان یک شبکه صنعتی هوشمند میباشد. با استفاده از IIoT در واحدهای صنعتی میتوان کلیه اشیا درآنواحد را به یکدیگر متصل کرد و یک شبکه یکپارچه برای انجام کلیه امور تبادل اطلاعات، انجام امور کنترلی و مانیتورینگ به وجود آورد.
این فناوری در زمره ۴ فناوری بزرگ در اصلی قرار میگیرد که آینده اتوماسیون صنعتی را در آینده بهشدت تحت تأثیر قرار خواهد داد. پیشرفت این فناوری تا آنجایی خواهد بود که طبق پیشبینیهای انجامشده تا سال ۲۰۲۰ و با ورود شرکتهای بزرگ و فعال اتوماسیون صنعتی به این زمینه، ارزش بازار این فناوری به بیش از ۳۱۹ میلیارد دلار میرسد که رقم قابلتوجهی است و ارزش سرمایهگذاری را دارد.
اینترنت صنعتی اشیا، یا IIoT، استفاده از اینترنت اشیا در فناوریها برای افزایش تولید و فرایندهای صنعتی است. IIoT در حال تغییر صنعت است و شرکتهای صنعتی روزبهروز تغییر میکنند.
IIoT شامل یادگیری ماشین و فناوریهای داده بزرگ[2] میشود تا اطلاعات سنسور، ارتباطات ماشین به ماشین (M2M) و فنآوریهای اتوماسیون که در سالهای مختلف در محیطهای صنعتی وجود دارد، استفاده شود.
عبارت اینترنت اشیاء برای اولین بار توسط کوین اشتون در سال 1999 در متنی با موضوع مدیریت زنجیرهای، ارائه شد؛ اما در دهه گذشته، این تعریف طیف گستردهتری از برنامههای کاربردی مانند بهداشت و درمان، آب و برق، حملونقل و غیره را در برگرفت.
IIoT به اینترنت اشیا صنعتی اشاره دارد که به معنی استفاده از ابزار و سنسورها و سایر دستگاههای متصل شده به ماشینآلات و وسایل نقلیه در بخش حملونقل، انرژی و صنعت است اینترنت اشیاء صنعتی توانسته است قابلیتهای جدیدی را در تمامی صنایع ایجاد نماید. انجام تحقیق
IIoT فناوری اطلاعات را به فناوری عملیاتی تبدیل میکند و امکانهای وسیع را برای ابزار دقیق فراهم میآورد و منجر به بهرهوری عمده برای تقریباً هر عملیات صنعتی میشود.
اینترنت اشیا صنعتی (IIoT) بخشی از اینترنت اشیاء (IoT) بهعنوان یک مفهوم کلانتر است. اینترنت اشیا شبکهای از کامپیوترها، تجهیزات و اشیاء هوشمند است که حجم قابلتوجهی از دادهها را جمعآوری میکنند و به اشتراک میگذارند. دادههای جمعآوریشده به یک سرویس ابری مرکزی ارسال میشوند تا در آنجا با سایر دادهها تجمیع و به نحوی سودمند با کاربران نهایی به اشتراک گذاشته شوند. اینترنت اشیا باعث افزایش درجهی خودکاری در خانهها، مدارس، فروشگاهها و بسیاری از صنایع میشود.
کاربرد اینترنت اشیا در فرآیندهای تولید صنعتی اینترنت اشیاء صنعتی یا بهطور خلاصه اینترنت صنعتی نامیده میشود. اینترنت اشیاء صنعتی به خاطر فراهم کردن امکان گردآوری حجم زیاد اطلاعات و دسترسی به آن با سرعت و بازدهی خیلی بیشتر نسبت به قبل باعث ایجاد تغییر و تحول در صنعت میشود. همین امر باعث شده تا چندین شرکت خلاق و پیشرو به پیادهسازی اینترنت اشیا صنعتی در کارگاهها و کارخانهها رو بیاورند.
اتوماسیون صنعتی، اینترنت اشیاء صنعتی و انقلاب صنعتی چهارم
سه واژه اتوماسیون صنعتی، اینترنت اشیاء صنعتی (IIoT) و انقلاب صنعتی چهارم (Industry 4.0) با یکدیگر در ارتباط هستند و معمولاً در کنار هم استفاده میشوند. در این بخش ضمن تشریح هر یک از این سه مفهوم، سیر تکاملی صنایع از اتوماسیون صنعتی به اینترنت اشیاء صنعتی و سپس به انقلاب چهارم صنعتی را بررسی خواهیم کرد.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.