توضیحات
عنوان: تحقیق انواع و عملکرد پروژکتورها
- تاریخچه پروژکتورها
- داستان ثبت اختراع
- اواخر قرن 19، فانوس جادویی
- 1925 :پروژکتور فیلم و نوار
- پروژکتورهای بالای سردر اوایل دهه 1960، (Overhead)
- 1980: دیتا پروژکتورها
- 2010 : پروژکتور های 3 بعدی (3D)
- تعریف ویدئو پروژکتور
- قابلیتها و کاربردهای ویدئو پروژکتور
- تکنولوژی های تولید تصویر در ویدئو دیتا پروژکتور ها
- تکنولوژی 3LCD
- تکنولوژی DLP
- پروژکتورهای LED
- رزولوشن ویدئو پروژکتور ( وضوح يا تفكيك پذيري تصوير )
- رزولوشن چیست؟
- رزولوشن اصلی و رزولوشن حداکثری
- مقیاس گذاری: فشرده سازی و توسعه ی رزولوشن
- رزولوشن چگونه بر روی کیفیت تصویر تاثیر می گذارد؟
- آیا رزولوشن بالا همواره به معنای تصویر بهتر خواهد بود؟
- کدام رزولوشن برای من بهترین است؟
- اطلاعاتی در مورد لامپ پروژکتور
- 7 نکته کلیدی برای اینکه لامپ پروژکتور را در بهترین حالت نگه دارید
- خرید بهترین لامپ ویدئو پروژکتور
- انواع لامپ های پروژکتور
- آموزش تعویض لامپ پروژکتور
- تفاوت بین لامپ های اصلی یک پروژکتور و ” لامپ سازگار ” چیست ؟
- تکنولوژی تولید نور لامپ های ویدئو پروژکتور
- چه زمانی باید لامپ پروژکتور خود را تعویض کنید
- تعاریف و اصطلاحاتی که بایستی در مورد ویدئو پروژکتور و دیتابدانیم
- بعضی از مزایا و معایب ویدئو پروژکتورها
- نکات خوب و مزیت های ویدئو پروژکتورها
- برخی معایب پروژکتورها
- پروژکتور “3D Ready” چیست؟
- فرمت های ارسالی سه بعدی
- چگونه از ویدئو پروژکتور استفاده کنیم ؟
- طرز کار یک ویدئو پروژکتور
- تولید تصاویر مناسب
- بدست آوردن تصاویر با بهترین کیفیت ممکن
- راهنمای کامل خرید ویدئو پروژکتور
- شرکت تولید کننده پروژکتور
- عمق رنگ
- روشنایی
- پورت های اتصال
- فاصله نمایش
- راهنماي خريداران براي خريد ويدئو پروژكتور : رزوليشن
- تقسیم پروژکتور ها از نظر شدت روشنایی
- سایر عوامل موثر در انتخاب دیتا پروژکتور
- کنترل موس از راه دور
- صدای پروژکتور
- خروجی مانیتور
- پشتیبانی از چند ورودی همزمان
- کنتراست
- عمر لامپ
- برایتنس (Brightness)
- عمر لامپ
- کنتراست (Contrast)
- اندازه تصویر (Resolution)
- حداقل و حداکثر فاصله پروژکتور تا پرده نمایش
- اندازه واقعی تصویر (Image Size)
- چی مناسبه برای کجا بخریم؟
- کلاسهای درس
- سالنهای کنفرانس
- نمایشگاهها
- سالن های آمفی تئاتر و سینماهای کوچک
- سینمای خانگی
شما هم برخی اصطلاحات فنی در مورد دیتا پروژکتورها را شنیده اید اما معنی آن را نمی دانید. در این مقاله به طور خلاصه برخی از این موارد فنی مهم را معرفی خواهیم کرد.
- تاریخچه پروژکتورها
از اواخر قرن 19، آموزگاران برای ادغام تکنولوژی در کلاس های درسی به منظور انتقال تصاویر بر روی صفحه از ویدئو دیتا پروژکتور ها استفاده می کردند. تشابه بین ویدئو پروژکتورها امروزی و ماقبل همان هدف اولیه و بیسیک آن زمان ها می باشد. در ادامه سیر تکاملی آنها را مشاهده خواهید کرد. پروژکتور ها به طور چشمگیری از لحاظ وزنی و تکنولوژی و ظاهری و ابعاد تکامل یافته اند. در اینجا با 5 نوع مختلف پروژکتور های آموزشی که آموزش دانش آموزان را تحت تاثیر قرار داده اند، آشنا می شوید.
داستان ثبت اختراع
فردی به نام «فرانسیس جنکینز» آنچه را که بعدها پروژکتور نام گرفت، یعنی دستگاهی که نوار مجموعهای از عکسهای به هم چسبیده را با سرعت یک بیست و چهارم ثانیه نشان میدهد، اختراع کرد. اما حامی مالی وی این دستگاه را دزدید و آن را به شرکت بزرگی که صاحب سالنهای تئاتر و سینما بود فروخت.این شرکت آن را «ادیسون ویتاسکوپ» نامید فقط به این خاطر که در آن زمان اسم ادیسون مشهور بود و میتوانست به موفقیت این دستگاه کمک کند. آنچه که بعدها از قبل اختراع این دستگاه به توماس ادیسون نسبت داده میشد در حقیقت نتیجه یک دزدی آشکار بود.
اواخر قرن 19، فانوس جادویی
فانوس جادویی، عکس های چاپ شده ای را که بر روی اسلاید های شیشه ای قرار داشتند، می تاباند. منبع نور این دستگاه ها توسط چراغ های روغنی و شمع ها تامین می شد. جادوگران، عکاسان و سخنوران اولین پذیرفتگان این وسیله بودند و به مرور زمان به وسیله ای عمومی و سرگرم کننده برای عام تبدیل شد.
1925 :پروژکتور فیلم و نوار
فیلم این پروژکتور ها برای نشان دادن فیلم های آموزشی در کلاس های درس استفاده می شدند.آموزگاران توسط این دستگاه، می توانستند فیلم را نگه داشته و توضیحات بیشتری درمورد موضوع مورد بحث بدهند. این دستگاه بسیار همه گیر بوده و رواج بسیار زیادی داشت تا اینکه در دهه 1980، دستگاه پخش کننده ویدئو جای آنها را گرفت. توماس ادیسون ،اولین مبتکر استفاده از تصاویر متحرک جهت امور آموزشی و درسی است.
پروژکتورهای بالای سردر اوایل دهه 1960، (Overhead)
راجر آپلدورن مخترع دستگاهی بود که می توانست تصویری از دست نوشته را به صورت فیلم پخش کند. آپلدورن برای معرفی دستگاه خود، اولین بار به سراغ آموزگاران رفت. تلاش های او جواب داد و شرکت بزرگ 3M به بزرگترین و اصلی ترین تولیدکننده این نوع از پروژکتورها تبدیل شد.پس از مدتی، این پروژکتورها به حاشیه رانده شده و توسط دوربین های مخصوص عکس برداری و تصویر برداری از مدارک، جایگزین شدند. این دوربین ها، همان امکانات پروژکتور های Overheadرا داشتند که ویژگی های دیگری همچون تصاویر با کیفیت بسیار بالا و عالی و قابلیت زوم بالا را نیز دارا بودند.
1980: دیتا پروژکتورها
دیتاپروژکتورها، سیگنال هایی را از یک منبع ویدئویی همانند کامپیوتر یا تلویزیون دریافت می کنند و تصاویر را بر روی صفحه پروژکتور می تابانند. دیتاپروژکتور های اولیه از نوعی لامپ تصویر مخصوص منصوب به (CRT) Cathode Ray Tube برای تاباندن عکس های سیاه و سفید استفاده می کردند. لامپ های CRT راه را برای ظهور دیتا پروژکتورهایی با روشنایی بالاتر و بیشتر همانند crystal display panels (LCD) and digital light processing (DLP) ، باز کردند.
2010 : پروژکتور های 3 بعدی (3D)
وقتی تولید کنندگان، میکرو چیپ های DLP را در پروژکتورهای تولیدی شان جای دادند، تولید پروژکتورهای 3Dنیز مقرون به صرفه تر شد. در سال 2011 در مدارس کلرادو، پروژکتورهای سه بعدی برای اثربخشی بیشتر آموزش، پایه گذاری و نصب شدند. پروژکتورهای سه بعدی قادر به ایجاد دو تصویر تقریبا یکسان هستند. سپس بیننده توسط استفاده از عینک های مخصوص دارای شیشه های active و passive تصاویر را دریافت می کنند.
تعریف ویدئو پروژکتور:
پروژکتور دستگاهی است که برای نمایش تصاویر انفورماتیک روی یک پرده و یا دیوار سفید استفاده میشود. با رشد سریع تکنولوژی در انتشار اطلاعات و ارتباطات در این ۱۰سال اخیر شرکت، مدارس، دانشگاه و دیگر ارگان برای سادگی در آموزش از این سیستم استفاده میکنند. ویدئو پروژکتور یا دیتا پروژکتور دستگاهیست مبتنی بر لامپ و لنز (عدسی) که تصاویر ورودی به خود را از منابع مختلف نظیر: کامپیوتر، ویدئو، انواع پلیرها، دوربینهای فیلمبرداری و غیره دریافت نموده و پس از پردازش آن، بر روی پرده نمایش با بزرگنمایی قابل توجهی منعکس می کند. این بزرگنمایی بستگی به لنز و نیز فاصله دستگاه از پرده نمایش خواهد داشت.این دستگاه که در گذشته فقط پخش کننده تصاویر ویدئویی بوده است، امروزه با نامهای مختلفی نظیر: دیتا پروژکتور، پروجکشن، مالتی مدیا پروژکتور و حتی گاها پروژکتور خوانده می شود که منظور از تمام آنها یکیست. طبعا با پیشرفت چشمگیر علم و تکنولوژی، دیتا پروژکتورها نیز روند رشد و تکامل پر پیچ و خم خود را پیموده اند و در حال حاضر قادرند بسیاری از انتظارات کاربران را برآورده نمایند. عدم نیاز به تاریک نمودن اتاق یا سالن جلسات، اولین مرحله توسعه این دستگاه بود که با افزایش شدت روشنایی ( و کاهش قیمت در گذر زمان) موجب گردید در حیطه وسیعتری مورد استفاده قرار گیرد.با گذشت زمان این ابزار، موثر و موثرتر شده و امکانات بیشتری را شامل گردیده است، توسعه سیگنالهای ورودی قابل پخش، مجهز شدن به درگاه LAN و امکان کنترل از طریق شبکه، امکان اتصال فلش مموری (USB Memory) و کارتهای حافظه، افزایش رزولوشن قابل نمایش از SVGA تا محدوده UXGA و HD، امکان اتصال به پورت HDMI، طراحی و ساخت ویدئو پروژکتورهای جیبی، هوشمند، سه بعدی و وایرلس از جمله مراحلیست که در تاریخچه این دستگاه قابل اشاره است.
دیتا پروژکتور دستگاهی است که تصاویر و اطلاعات کامپیوتری و یا ویدئویی را از کامپیوتر ، ویدئو ، پخش DVD ، دوربین فیلمبرداری ، دوربین دیجیتال ، تلویزیون و … دریافت کرده و توسط یک منبع نوری کوچک سیگنال ها را با بزرگنمایی به روی صفحه به نمایش در می آورد . چرا از پروژکتور استفاده می کنیم ؟
در شیوه های مدرن بازاریابی ، دیگر استفاده از روش های سنتی عرضه محصولات برای مشتریان جذابیت چندانی ندارد . امروزه با پیشرفت تکنولوژی این ارتباط دچار تحولی شگرف گردیده است . تکنولوژی پروژکتورها به ما این امکان را میدهند که تصاویر و گزارش های کامپیوتری و ویدئویی با تلفیق جادویی رنگ و صدا به صورتی موثر تر در جلسات بدرخشند . استفاده از تکنولوژی پروژکتورها در عرصه آموزش و سرگرمی به طور روز افزونی عمومیت می یابد . استفاده از این ابزار در عرصه بازرگانی و تجاری جهت انتقال مناسبتر مفاهیم وایده ها اجتناب ناپذیر می باشد. همچنین استفاده از پروژکتور در مجالس و جشنها جهت پخش مراسم در ابعاد بزرگ و پخش ویدئو کلیپ جذابیتی فوق العاده ایجاد نموده و کاردست اندر کاران را جلوه ای دیگر می بخشد.
توجه:
- برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.