توضیحات
عنوان: اثر صاعقه بر روی شبکههای توزیع
- چکیده
- مقدمه
- ارزیابی عملکرد صاعقه توسط روش مونت کارلو
- الف) محاسبه اضافه ولتاژهای ناشی از وقایع غیرمستقیم صاعقه
- ب) محاسبه اضافه ولتاژهای ناشی از وقایع مستقیم صاعقه
- پیشبینی عملکرد خطوط توزیع در صاعقه
- پیشبینی عملکرد صاعقه در وسط خطی به طول کیلومتر
- مرور کلی روش RSM
- الف) تعریف متغیرهای ورودی و دامنه آنها
- ب) تعریف مدل
- ج) تعریف تعداد مشاهدات
- د) تخمین پارامترهای تنظیم
- ه) انتخاب متغیرهای با معنی
- خ) بررسی تناسب این مدل
- مورد آزمایشی شبکه MV
- ارزیابی راندمان سیم روکش دار
- الف) کاهش حداکثر ولتاژ اضافی
- ب) افزایش راندمان صاعقه
- تجزیه و تحلیل حساسیت
- الف) تاثیر فاصله زمینی
- ب) تاثیر مقاومت زمینی
- ج) تاثیر ارتفاع سیم روکشدار
- د) تاثیر وضعیت افقی سیم روکشدار
- نتیجه گیری
- مراجع
چکیده
اضافه ولتاژهای صاعقه یکی از خطرناکترین عاملهای تاثیرگذار بر کیفیت توان یک شبکه توزیع میباشند. در ولتاژهای متوسط (MV) سیستمهای توزیع بالاسری، صاعقههای ناپایدار و زودگذر میتوانند باعث ضربههای مستقیم یا غیر مستقیم شوند. ضربههای غیرمستقیم بسیار مکررتر از ضربههای مستقیم هستند و میتوانند باعث تخلیه الکتریکی غیرعادی شوند، خصوصاً زمانی که سطح عایق خط پایین باشد. گستردهترین معیارهای حفاظتی به کار گرفته شده در برابر ولتاژهای اضافی روشنایی استفاده از سیمهای روکشدار و برقگیرهای نوسانی و افزایش سطح عایق خط است. به طور خاص، مطالعات بسیاری کاهش قابل توجه در مقادیر ولتاژ القایی را نشان دادهاند که برای استفاده از سیمهای روکشدار هم در سیستمهای انتقال و هم سیستمهای توزیع مطلوب هستند. این مقاله، به احتمال پذیرش سیمهای روکشدار برای کاهش اضافه ولتاژهای القایی در شبکههای MV میپردازد و تجزیه و تحلیل پارامترهای اصلی که بر راندمانهای آنها تاثیر میگذارند را پیشنهاد میدهد. این هدف توسط میانگینهای تجزیه و تحلیل آماری و احتمالی دنبال شده است که بر اساس روش سطح پاسخ (RSM) هستند که بدست آوردن تساوی از سطح که به بهترین شکل مدل ارائه شده را تقریب میزند را مجاز مینماید. کاربرد و راندمان روش RSM پیشنهادی توسط به کارگیری آن در وضعیت واقع گرایانه یک خط توزیع روستایی نشان داده شده است. انجام تحقیق
کلمات کلیدی: پالس الکترومغناطیسی صاعقه، حفاظت و تاثیر القایی صاعقه، روشهای آماری برای قابلیت سازگاری الکترومغناطیسی (EMC).
رشد پیوسته سیستمهای توزیع مجموع ولتاژ متوسط به یک پیشرفت ثابت در امنیت و کیفیت توان نیاز دارد. یکی از موضوعات مشکلساز اصلی در این زمینه توسط ولتاژهای غیرمستقیم القاء شده با صاعقه ارائه میشود که بر سیستمهای توزیع ولتاژ متوسط (MV) به صورت مکررتر از ضربههای مستقیم تاثیر میگذارد. راه حلهایی که معمولاً برای کاهش ولتاژهای القایی صاعقه پذیرفته شدهاند عبارتند از کاربرد سیمهای روکش دارد و یا برقگیرهای نوسانی یا افزایش سطح عایق خط [1].
تجربه استفاده از سیمهای روکشدار در سیستمهای توزیع MV در آمریکای جنوبی و ایالات متحده آمریکا موفق بودهاند و استفاده ترکیبی از آنها با برقگیرهای نوسانی که حفاظت کامل را فراهم میکند مطلوب است.
در برخی از کشورهای اروپایی، مثل ایتالیا، معرفی سیمهای روکشدار به طور کلی در شبکههای توزیع MV استفاده نشده است، گرچه تاثیر آنها در برخی از مطالعات نشان داده شده است (مثلاً [3]).
بسیاری از مقالات به استفاده از سیمهای روکشدار میپردازند که در مورد تاثیر پارامترهایی مثل فاصله بین نقاط زمین شده متوالی [4]-[6] یا ارائه نتایج تجربی برای ارزیابی تاثیر آنها بحث میکند [7]-[10].
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.