توضیحات
عنوان: آینده شبکه های ارتباطی و تاثیر آن بر جوامع
- چكيده
- آینده شبکه های ارتباطی و تاثیر آن بر جوامع
- چكيده
- كلمات كليدي
- فهرست
- مقدمه
- شبکه های ارتباطی بی سیم
- شبکه بی سیم محلی ((WLAN:
- شبکه بی سیم شخصی ((WPAN:
- شبکه گسترده((WWAN:
- شبکه های ارتباطی نسل جدید موبایل
- تعریف نسل پنجم و ملزومات آن
- معماری G
- مزایا و معایب نسل پنجم تلفن همراه
- شبکه های اجتماعی
- امنیت در شبکههای اجتماعی و حریم خصوصی
- حریم خصوصی موجودیتها (اعضاي شبکه اجتماعی)
- حریم خصوصی در داده هاي منتشر شده شبکه هاي اجتماعی
- لزوم انتشار داده ها
- چالش هاي حفظ حریم خصوصی در داده هاي منتشر شده شبکه هاي اجتماعی
- رایانش ابری
- اینترنت اشیاء
- تجارت الکترونیک
- استفاده از بهینه سازی موتور جستجو (SEO)
- نتیجه گیری
- مراجع
چكيده
شبکههای ارتباطی، به صورتهای فنی و سخت (دیجیتال و آنالوگ چون تلفن و اینترنت) و نیز به صورت ارتباطات میانفردی و گروهی از طریق شفاهی و مکتوب بروز مییابند که نوع اول آن از زیرساختهای مهم جامعه اطلاعاتی است. دولت الکترونیک، تجارت الکترونیک، شهرهای الکترونیک، آموزش الکترونیک و مجازی و دیگر نمودهای جامعه اطلاعاتی، همگی بر شبکههای اطلاعاتی مبتنی هستند، بلکه خود نوعی شبکه اطلاعاتی میباشند. شبکههای اطلاعاتی نیز خود بر زیرساختهای شبکههای ارتباطی بنا گذاشته شدهاند. تفاوت ارتباط و اطلاع، در همه مدلهای ارتباطی و اطلاعاتی بهطور ضمنی بیان شده است و همان تفاوت حامل و محمول است. ارتباط، وسیله انتقال اطلاعات است.
در این مقاله به بررسی شبکه های ارتباطی و بررسی دولت الکترونیک، تجارت الکترونیک، شهرهای الکترونیک، آموزش الکترونیک و مجازی بر جوامع پرداخته می شود.
كلمات كليدی:شبکه های ارتباطی، تجارت الکترونیک، آموزش الکترونیک، زیرساخت های ارتباطی.
مقدمه
رشد سریع تکنولوژی و نوآوری از یک سو و میزان نیازمندیها و تنوع در کاربردها از سوی دیگر، شبکههای ارتباطی را در آینده با فرصتها و چالشهای اساسی از لحاظ ظرفیت، چگالی اتصالات و امکان اتصال و پوشش همگانی در شرایط مختلف، پهنای باند، تاخیر، بازدهی مصرف انرژی، قابلیت اطمینان و غیره روبرو خواهد کرد. چشم انداز دهه ۲۰۲۰ نشانگر تاثیر وسیع کاربردهای ارتباطی در زمینههای مختلف اجتماعی و اقتصادی است به طوری که نسل چهارم شبکههای ارتباطی (۴G) به تنهایی پاسخگوی این نیاز نخواهد بود. بنابراین هدفگذاری و جهتگیری جدیدی به عنوان ۵G مطرح گردیده است که تفاوتهای اساسی در مقایسه با نسل قبلی دارد.
از این رو با توجه به اهمیت شبکه های ارتباطی در این مقاله به بررسی آینده این شبکه ها و تاثیرات آنها از جنبه های مختلف بر جوامع می پردازیم.
2- شبکه های ارتباطی بی سیم
شبکههای ارتباطی بدون سیم همواره از امواج رادیویی استفاده میکنند. در این شبکه هایک قطعه رایانهای اطلاعات را تبدیل به امواج رادیویی مینماید و آنها را از طریق آنتن ارسال میکند. در طرف دیگر یک روتر بدون سیم، با دریافت سیگنالهای فوق و تبدیل آنها به اطلاعات اولیه، دادهها را برای رایانه قابل فهم خواهد ساخت.
امروزه اتصال به اینترنت به دو صورت با سیم و بی سیم انجام میشود:
انواع اتصال باسیم: انواع اتصال با سیم، ADSL، کابل، و فیبر نوری میباشد. این نوع اتصال به اینترنت هم ارزان است و هم پرسرعت و غالبا در مکانهایی که امکان اتصال تجهیزات به وسیله سیم به سرویس دهنده اینترنت وجود دارد مانند خانه ها و … مورد استفاده قرار می گیرد.
انواع اتصال بدون سیم: در مكان های دور افتاده که امکان اتصال باسیم وجود ندارد می توان از اینترنت ماهوارهای استفاده کرد. این نوع اینترنت سرعت کمتر و محدودیت هایی نسبت به اتصال باسیم دارد ولی در جایی که امکان اتصال باسیم نیست ممکن است بهترین راه همین باشد. اینترنت بی سیم از سیگنال های تلفن همراه برای اتصال به اینترنت استفاده میکند و در دستگاه های قابل حمل استفاده میشود. فناوری های مختلفی در این نوع اتصال استفاده می شود که با نام های 3G و 4G یا اینترنت نسل سوم و چهارم شناخته می شوند. این نوع اتصال به اینترنت از نوع با سیم، کندتر و گرانتر است. در زیر سه نوع مختلف شبکه بی سیم توضیح داده شده است:
2-1- شبکه بی سیم محلی ((WLAN:
این شبکه از طریق امواج رادیوئی کار می کند. در اتصال خود شبکه معمولا از کابل استفاده می شود که کاربران بی سیم را به امواج بی سیم متصل می کند. محدوده شبکه بی سیم محلی میتواند در هرجائی ، ازیک اتاق کوچک گرفته تا کل یک محوطه کمپ را پشتیبانی کند.
2-2- شبکه بی سیم شخصی ((WPAN:
این شبکه دارای طول موج کوتاهی است که از طریق تکنولوژی بلوتوث کار می کند. معمولا این شبکه را برای اتصال دستگاههای نزدیک بهم در محدوده ی اصلی بعنوان مثال در محدوده ی میز استفاده می کنند. معمولا امواج این شبکه دارای طول موجی به اندازه 30 فیت می باشد.
2-3- شبکه گسترده((WWAN:
این شبکه محدوده ی وسیع تری از WLAN را تحت پوشش می گیرد. از طریق WWAN ارتباط بصورت واضحی از طریق امواج رادیوئی بصورت آنالوگ یا دیجیتال یا شبکه های کامپیوتری صورت می گیرد اگرچه اتنقال از طریق امواج الکترومگنتیک نیز میسر است. ارتباط شبکه WWAN توسط دستگاه های مودم وشبکه های بی سیم انجام می پذیرد. دستگاههای سیار، ارتباط ها را از طریق مودم های بی سیم و شبکه های بی سیم که توسط امواج رادیوئی ارتباط دارند دریافت می کنند. از کجا باید شروع کنید؟
برای داشتن ارتباط بی سیم در ابتدا باید کارت کامپیوتر بی سیم تهیه کنید. این قضیه که کارت برروی کامپیوتر شما نصب شده است یا باید نصب گردیده و برای آن آنتن مجزایی بگذارید بستگی به مدل کامپیوتر و سال ساخت آن دارد. در نتیجه پس از نصب، شما می توانید ماوس و صفحه کلید بی سیم نیز داشته که آزادی عمل بیشتری در محیط انجام کارتان برخوردار می شوید.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.