توضیحات
عنوان: آسیبهای مشاغل فصلی در حوزه گردشگری
- چکیده
- گردشگری
- مقدمه
- انواع مشاغل صنعت گردشگری
- گردشگری و اقتصاد
- مشاغل فصلی گردشگری
- مقدمه
- علل بروز گردشگری فصلی
- فصلی بودن تقاضای گردشگری، پیامدهای زیر را به دنبال دارد
- چالشهای گردشگری فصلی از منظر اشتغال
- روشهای انطباق و سازگاری با پدیده فصلی بودن در حوزه ی اشتغال گردشگری
- امنیت شغلی در مشاغل صنعت گردشگری
- سیاست های رفع اثرات نامطلوب اشتغال در گردشگری فصلی
- نتیجه گیری
- منابع
گردشگری
به گفته ی لاو شهرت و جاذبه های یك شهر، تصمیم یك گردشگر را برای بازدید از آنجا تحت تأثیر قرار میدهد. کلارک و فلوریدا نماینده كسانی هستند كه معتقدند كه امكانات تفریحی، سرگرمی و جاذبه های گردشگری منطقه ایجاد كننده ی تصویری است كه منجر به جذب كارآفرینان جوان میشود ، با درنظرگرفتن محیط شهری به عنوان یك محصول تفریحی، 4 جانسن- وربك عناصر گردشگری شهری را در سه گروه عناصر اصلی كه خود به دو گروه مكانهای فعالیت (خدمات فرهنگی، ورزشی و سرگرمی) و زمینه های سرگرمی (ویژگیهای فیزیكی شهر و ویژگیهای اجتماعی- فرهنگی شهر) تقسیم میشود، عناصر ثانویه ( مانند: هتل ها، رستورانهاو مراكز خرید) و عناصر جانبی (مانند: پاركینگ، مراكز اطلاع رسانی، تابلوها و 5 نقشه های راهنما و …) طبقه بندی كرده است. پیرس پنج گروه عرضه شده در یك سیستم گردشگری را مطرح مینماید كه عبارتند از: جاذبههای گردشگری، حمل و نقل، تسهیلات، امكانات پشتیبانی و سایر زیر ساختها. وی همچنین جاذبه های گردشگری را در سه دستهی 1-ویژگیهای طبیعی 2-عوامل انسان ساخت 3-عناصر فرهنگی مانند: موسیقی محلی، فرهنگ عامه و غذاهای محلی طبقهبندی كرده است .
پیش از اینکه انواع مشاغل گردشگری را توضیح دهیم اول انواع گردشگری را بیان می کنیم تا بیشتر با این حیطه آشنا شوید و سپس به سراغ انواع مشاغل صنعت گردشگری می رویم. زمینه های مورد توجه گردشگران در این حوزه و انواع بازارهایی که مسافران و جهانگردان را به خود جذب می کند شامل موارد زیر است:
اکوتوریسم؛ در حقیقت جهانگردی است طبیعت گردی را مورد توجه دارد و مسافرانی که جهانگردی زیست محیطی را مد نظر دارند در این حوزه قرار می گیرند.
گردشگری فرهنگی؛ در این نوع گردشگری جذابیت های فرهنگی بیش از هر چیز مورد توجه گردشگر است که این جاذبه های فرهنگی معنا و مفهوم وسیعی دارند و از موزه ها گرفته تا نمایشگاه ها و تماشای رویدادهای ورزشی و جشن های سنتی و جشنواره های غذا و پوشاک و و و را شامل می شود.
گردشگری تجاری؛ سفرهایی هستند که افراد به قصد شرکت در بازارها، نمایشگاه های صنایع و بازدید از تأسیسات کارخانه ها انجام می دهند. این نوع گردشگری پیشینه ای دیرین دارد تنها نوع آن تغییر کرده است.
سفر به روستاها؛ این نوع سفرها به قصد دوری محیط تصنعی و متجدد است و در حقیقت افراد با سفر به این مناطق می خواهند به روح و روان خود استراحتی بدهند.
گردشگری مذهبی و زیارتی؛ رایج ترین نوع گردشگری در جهان است جهان است و مردم با توجه به باورهای مذهبی خود به اماکن و مقاصد زیارتی سفر می کنند
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.